23-11-2012, 01:20 AM
|
#60 (permalink)
|
Banned
Tesekkür: 7
199 Mesajinıza toplam 303 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: vaveylaaanın günlüğü bende aptal diilim yada sana karşı bişey sölemedim pskologun tarif ettigi cümleler oldunu söledin bile bile hakaret atmemki sana ben çevremde agır depresyonlar yaşayan arkadaşlarım oldu onlardan aklıma geldi bide bak bi hikaye anlatim adamın adamın biri uyuşturucu hap kullanıp evegider evde etkilerini görünce bi özgüven patlaması geder annesinin babasının ablasının yanına azına ne geliyosa söler anneside laz kadını garip ne bil olu hapçı olan cinledi deyip odakka pskologa götürürler ama herifte bişey yok ki kafası güzel pskologun karşısına geçer pskolklo 2 3 saat konuşurlar piskolok 2 saatin sonunda öle bi tanı koyarki adı aklıma gelmedi hastalıgın şimdi acil bakırköye yatırmalı delirmek üzere olunuz falan filan adam anlamamış o çocuk kafası güzel onla dalga geçmiş 2 saat birsürü ilaç ilaç o olaydan sora o ilaçlar çocugu piskolojisini bozdu 4 5 sene sürdü toparlanması şimdi kabahat fırlamalık yapan cocukta gözüküyo ama koskoca pskolok karşısında uyuşturucu madde almış bi çocukla 2 saat sohbet ediyolar hiç bişey anlamayıp ilaç yazıyo buna benzer 100 tane örnek sayarım onun için dedim bu arada yazarken aklıma geldi dengesizlige bakarmısın adam 2 saat deli taklidi yapmış ya vaybe bizzat yaşadıgım bi olaydır en yakın arkadaşımdır kendisi patronumun kardeşi pedagok üsküdardan kadıköye kendi arabasıyla farklı bi güzergahtan gidemez falan filan o recep ivedik filmindeki pskolog sahnesi dorudur zaman doldu 100 doları alabilirmiyim buhabbetidir |
| |