Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Bu da benim değişim günlüğüm:))

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Bu da benim değişim günlüğüm:)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: heromaster Nickli Üyeden Alıntı Ya sen çok değişik yazıyosun nasıl bir duyguda olduğunu anlayamadım Canımı sıkan bu demişsin ama sanki yinede mutlusun..:)) Neyini anlamadın ki, kaygılarım kalmadı ama sınıfta tek oturan iki kişiydik diyorum o diğer kızla da konuşup ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Bu da benim değişim günlüğüm:))

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-10-2012, 07:31 PM   #21 (permalink)
Üsteğmen

-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:))

Alıntı:
heromaster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya sen çok değişik yazıyosun nasıl bir duyguda olduğunu anlayamadım

Canımı sıkan bu demişsin ama sanki yinede mutlusun..:))
Neyini anlamadın ki, kaygılarım kalmadı ama sınıfta tek oturan iki kişiydik diyorum o diğer kızla da konuşup beraber oturabilir miyiz diyecektim ama yanına başka bi kız oturdu
Mutlu değilim..yazdıklarımla mutlu veya mutsuz olduğumu anlatabildiğimi sanmıyorum

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 14-10-2012, 07:59 PM   #22 (permalink)
Üsteğmen

194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Bugün yine diğer günlerden farksızdı ama telkin dinleyememiştim dün çünkü kulaklığımı bi türlü bulamadım biraz bilgisayarın kulaklığından dinledim o kadar :/
Yettiğini de sanmıyorum...
İşte dersaneye gittim, Kuran okuyacaktık ve tek kapalı ben gelmiştim hoca da sadece bana okutturdu.
Rahattım sinir stres hiç olmadı, ilerleme kat etmişim demek ki (:
Ama çok yanlışım çıktı.Başka zaman olsa herkes bana baktı çok iyi okumalıydım diye hayıflanıp dururdum..
Ama şimdi hiç umursamadım, elimden geleni yaptım ya geçti gitti işte, dedim.
Ama haaala çok sessizim. Umarım bunu da düzeltebilirim ve artık biraz açık sözlü olurum.
Bence gayet iyi gidiyorum.Telkinleri artık hiç aksatmadan dinlemeye çalışıcam.
Kulaklığımı hep cebimde taşıyorum zaten.
Annem diyor; sabahtan akşama kadar kulağında kulaklık kafayı mı yedin!
Ama hiç aldırmıyorum.Bi gün bıkmıştım al ne dinlediğimi gör dedim taktı kulağına dinliyo bu ne kuş sesleri falan geliyo diyor.
Rahatlatıcı bi müzik net'ten indirdim diyorum bende :)
İşte öyle günlüğüm. Umarım daha fazla değişirim.
Tek dileğim bu;umarım gerçekleşir.
Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme.
Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir!
Alt 15-10-2012, 01:12 PM   #23 (permalink)
Üsteğmen

Bugün biraz daha sosyalleştim eski bi arkadaşımı sokakta gördüm ve çok şaşırdım konuştuk hatta hiç susmadım bi ataklık geldi bana =D
Çok iyiydi okulda rahattım yine ve kendime güvenmeye çalıştım ve rahat olmaya..Hiç bişey için kendimi suçlamadım bugün.Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım :)
Şimdi yemeğe gidiyorum;yarın yine gelirim büyük bi ihtimalle.
Görüşürüz günlük.
Sen yapmak istedikten sonra yapamayacağın hiç bişey yoktur.
Kendine güven ve kazan. Bu kadar basit :)
Alt 16-10-2012, 02:52 PM   #24 (permalink)
Üsteğmen

Selam günlük ben geldim :))
Bugünki rengin pembe olsun. Aslında anlatacak pek bişey yok aynı şeyler işte. Daha telkinleri dinleyeli 5 gün oldu az çok değişim kat ettim bence bu da iyi bişey. Olumlamalar,meditasyonlar ve diyafram kullanmayla ilgili yazılar okuyorum ve yeni şeyler öğreniyorum umarım gerçekleştirmek de nasip olur. :)
Aslında arada hayal kırıklığı yaşasam da pes etmeden devam ediyorum.

Bir de ben telkinleri dinlerken arada sesler duyuyorum,bu normal mi?
Sesi daha çok mu kısmalıyım? diye de sormak istiyorum gören olursa cevap verir umarım, tabi biliyorsa.
Öyle işte günlüğüm.
Başkası olma kendin ol ;)
Alt 17-10-2012, 01:31 PM   #25 (permalink)
Üsteğmen

Bugün tahtaya çıkıp konu sundum ve çok beğenildi, hiç heyecanlanmadım :) Sanırım etkisini yavaş yavaş gösteriyor. Bugün daha fazla konuştum çekinsemde saçma sapan konuştum aklıma konu gelmedi valla. saçma sapan espriler yaptım ve çok eğlendim. Bugün okul bana çok eğlenceli geldi ilk defa. kim ne der diye düşünmeden istediğim gibi davrandım, asla kendimi kısıtlamadım.
Bi sorun var sadece, o da uykusuzluk. Sırayı gördüğüm an uykum geliyor. Bi de geometri konuları, çok sıkıcı. Zaten oldum olası sevmem dersaneden etüt almam lazım da ona çekiniyorum işte, kendi başıma olunca rahat olamam ki. Bi kaç arkadaş olursa eğer olabilir belki :)
Neyse öyle işte günlüğüm, yarın gelirim eğer zamanım olursa tabii. Aslında keşke hiç zamanım olmasa.

Kendine iyi davran,
Çünkü senin dünyan, sensin.
Alt 19-10-2012, 08:04 PM   #26 (permalink)
Üsteğmen

Hey! Sana dün niye yazmamışım ki ben? Dalgınlığıma gelmişsin o zaman. Şuan o kadar çok susuyorum ki. 6 bardak su içtim, araştırdım da, telkinlerin etkisiymiş bu da aman başka bişey olmasın da. :)

Bu günlerde en küçük şeyi kafama takıyorum. Mesela başım ağrıyor, beynimde tümör mü var acaba kaç aylık ömrüm kaldı diye düşünüyorum sonra çok susuyorum ya, böbreğimde bi sorun var bence diyorum daha neler neler. Griptim geçmedi bi türlü ''kesin başka bişey var bu grip değil..'' demeye başladım şizofren miyim neyim

Bi de şu bi iyi - bi kötü olma durumlarından sıkıldım ya. Aniden değişebiliyor ruh halim. Aslında daha çok kötü oluyorum sanırım. Bu da olumsuz düşüncemden kaynaklı zaten. Hı bu arada telkinleri hiç bırakmıyorum dokuz saat dinlemişim dün Neyse ki bu siteyi buldum da, gerçekten bana yardımcı olan, beni anlayan, aynı şeyleri - aynı duyguları yaşadığım insanlar var. Aslında ben bu foruma ümidimin tükenmesi sonucu, konu ararken buldum.. Sonra telkin vs. olduğunu gördüm araştırdım, anlamını bulunca hemen siteye üye oldum. Ve iyiki üye olmuşum! Aslında bi kaç link indirmek için üye olmuştum, ama içeriği görünce dayanamadım ve sürekli giriyorum böyle bir istek var bende. :) Dertlerimi hiç sıkılmadan anlatabiliyorum ve dertleri olanlara yardımcı olmayı istiyorum. Burdaki insanlar çok yardımsever her şeye koşuyorlar ve hepsi çok iyiler.. Çok şanslıyım böyle bir ailenin içinde olduğum için ve gerçekten buraya girdiğim andan itibaren huzur doluyorum :)) İyiki varsınız,iyiki varız.

Sevgiler.
Alt 22-10-2012, 08:10 PM   #27 (permalink)
Üsteğmen

Bu evden gitmek istiyorum artık. Kimse beni anlamıyor ki. Annem desen, her zaman taraf tutar, ablamı savunur. Bi babam beni daha çok sever. Annem ablamı, babamda beni daha çok sever yani. Çünkü ben babama daha çok benziyor-muş-um. Annemde, ablama. Bu yüzden hep ayrımcılık yapıyor annem. Mesela bi tartışma olunca hemen bana kızar, bende hep ayrımcılık yaptığını söylerim ''yapmıyorum.'' der. Sonra ben neden her şeye sinirleniyormuşum. Aslında sinirlenince bi kenara gecip sakinleşmeyi beklerim, ama bi tartışma olunca suçlu hep ben oluyorum. Bi de ablam Üni.'de okuyor, uzak olduğu için yurtta kalıyor. Gelince benim varlığım unutuluyor ve ben odama kapanıyorum. Ablam her şeye karışır, bende hayatıma karışılmasından nefret ederim. Sinirlenince de annem hemen ''o senin büyüğün, dediklerini yap der..'' bu yüzden annemden soğudum. Gerçekten öyle. Artık onun sevgisinden bile şüphe etmeye başladım.Ama o bundan habersiz. Ben kendi kendime burda üzülüyorum, kıskanmak istemesem bile ablamı kıskanıyorum. Çünkü sanki hepsi bana taraf olmuş gibi!
Bazen kıskandığımı belli ediyorum yine bana kızıyor.
Haklı da olsam, haksız da olsam her zaman suçlu ben oluyorum. Artık defolup gitmek istiyorum onlar da rahat ederler.
Alt 23-10-2012, 09:51 PM   #28 (permalink)
Üsteğmen

Bugün yazasım yok günlük, o yüzden kısa kesiyorum, ben bugün suçluluğu çıkarıp başkalarının düşüncelerini önemsememeyi ekledim telkinlere.Sabahtan beri dinliyorum dün dinleyememiştim, umarım doğru yapıyorumdur. :/ Neyse öyle işte. Pek halim yok. Sonra yine uğrarım sana.

Allah sabredenle beraberdir.
Alt 24-10-2012, 03:10 PM   #29 (permalink)
Üsteğmen

Bugün sanki çok farklı bir sabaha uyandım.
Herşey çok farklıydı. Ben bile. Gece sahura kalktığımda aynaya bakıp ''bugün çok güzel bir gün olacak.'' dedim.
Aslında benim için gerekli olan buydu. Uygulamak ve hissetmek. Şuan hiç bir şey canımı sıkamaz. Çünkü'sü yok, nasıl mutsuz olduğumda sebebi yoksa, mutlu olduğum da da sebep aramam yanlış olmaz mı?
O yüzden her şeye rağmen lay lay lom hayat. :)
Her zaman ki gibi rutin hayatıma devam ettim. Ama değişimi hissettim.
Suçluluk telkinini çıkarmak iyi oldu. O beni sinirli bir insana dönüştürüyordu, ama şuan çok rahat ve sakinim.Mesela bugün ablamın karışmalarını, annemin sorumsuzluklarını, babamın anlayışsızlığını kafama takmadım.
Gerçekten Allah sabredenle berabermiş, ben bunu anladım.
Güzel bir güne uyanmaktan, hiç bir şeyi kafaya takmamaktan, kimseyi kendine sevdirmeye çalışmamaktan, hatta onları sevmeye çalışmaktan, her şeye rağmen gülmekten, sebepsizce mutlu olmaktan daha güzel ne olabilir?
Allah'ım sana şükürler olsun..

~

Mutluluk arıyorsan baktığın her yerde
Mutluluk, kendi güler yüzünde
Mutluluk, nefes almanın ötesinde.
:)

Alt 24-10-2012, 03:41 PM   #30 (permalink)
Üsteğmen

Kişiliğim, hayatım hakkında konuşabilirsiniz. Fikir yürütebilirsiniz. Beni öyle ya da böyle sanabilirsiniz ama emin olmalısınız ki, sizin hakkımdaki yorumlarınız, sanmalarınız benim gerçekte ne olduğumu değiştirmez.
Baktığım yeri söyleyebilirsiniz ama ne gördüğümü asla.

Bookmarks