Merhaba sevgili günlüğüm ve forumun değerli üyeleri
Benim de yaşadıklarımı paylaşıp, güzel fikirlerinizi alabileceğim bi günlüğüm olsun istedim.
Dışarıdan baktığında insanlar, "bu kızın her şeyi var, hala niye böyle mızmızlanıyo?" gibi tepkiler veriyo. Yani evet, bazı insanlara göre şanslı olduğumu biliyorum, bunun için şükrediyorum ama her şeyin bi arka yüzü var ne yazıkki.
Lise 3. sınıftaydım sanırım, hemşirelik okuduğum okul bizi hastaneye staja göndericekti. Kura çektik ve bana kalp cerrahisi yoğun bakımı çıktı. Biraz korktum, ağır bi bölüm sonuçta ama altından kalkabilirim gibi geldi. Ama servise gittiğimde yanıldığımı anladım. Çok gergin bi ortam vardı, kendinden geçmiş bir sürü hasta, sıra sıra yataklarda... Bi yandan inlemeler, makine sesleri, ağır ilaç kokusu... Ve habire ölüyodu birileri. Bi kaç ayın sonunda bende geceleri "uyursam kalbim durabilir" korkusuyla uyuyamamalar başladı. Daha sonraları bu ataklar, nefes kesilmesi, taşikardi ve mide bulantısı şeklinde gün içinde de olmaya başladı. Giderek kendime güvenimi kaybettim ve asosyalleşmeye başladım. Bi kaç sene bu durumda yaşadım. Daha sonra "bu böyle olmicak" diye bi kaç doktora gittim, ilaç kullandım ve panik ataklarımdan kurtuldum. Ama sosyal fobi, çekingenlik ve anksiyete bozukluk benden hiç gitmediler
Aradan bi kaç sene daha geçti, şimdi çok şükür daha iyi bi durumdayım. Ama bazı durumlarda biraz fazla evham yapabiliyorum. 2 senedir peşinde koştuğum bi adam var. Kendisi çok yakın arkadaşım ve bi türlü cesaretimi toplayıp ilişkimizi başka yöne çekemiyorum. Çekmek istesem bile bana aşık değil şuan. Bi gün onunla buluşup, hafif bi tartışma yaşadıktan sonra sinirlerim bozulmuştu ve google'a girip kendimi rahatlatmak için bişeyler aramaya koyulmuştum ki bu siteyle karşılaştım. Biraz gezindikten sonra sitenin farklı enerjisi, insanların düzeyliliği, çözüm önerileri beni cezbetti ve üye oldum. O gün bugündür ne zaman aklıma bi soru takılsa, cevabını burda aramaya başlıyorum. Karşılıksız aşk ve özgüven bozuklukları konusunda kendimi geliştirebilmeyi umuyorum. Günlüğüm umarım başka kişilere de yol gösterir. Hepinizi çok seviyorum, iyiki varsınız!
Bu şarkı hepimiz için
Bir tilki kadar sinsi, bir öküz kadar güçlü
Bir tavşan kadar hızlı, bir ayı kadar cesur
Bir kuş kadar özgür, bir kelime kadar muntazam
Bir fare kadar sessiz, bir ev kadar büyük
Tüm olmak istediğim, tüm olmak istediğim
Tüm olmak istediğim şey, her şey