Sevgili GünlüğümHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Sevgili Günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
annie hall Nickli Üyeden Alıntı
Beyler kaçılın aramızda medyum var! :D Şaka bi yana, 1 hafta sonra İstanbul'uma geri dönüyorum. Bildin he :)
:)) Dur o zaman, başka birşey daha söyleyeyim.. Sen bu sitedeki ilk hemşire değilsin Üstelik bu ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
15-04-2013, 06:15 PM
|
#11 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sevgili Günlüğüm Alıntı: annie hall Nickli Üyeden Alıntı
Beyler kaçılın aramızda medyum var! :D Şaka bi yana, 1 hafta sonra İstanbul'uma geri dönüyorum. Bildin he :) | :)) Dur o zaman, başka birşey daha söyleyeyim.. Sen bu sitedeki ilk hemşire değilsin Üstelik bu siteye yoolu düşen hemşireler mutlaka mutlu oluyorlar.. selefinden biliyorum Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
15-04-2013, 06:22 PM
|
#12 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sevgili Günlüğüm Tanışmak isterdim kendileriyle. Nasıl başarabilmişler, o kadar hastalığın ve kötülüğün içinde mutlu olabilmeyi? Gerçi ben de eskisi gibi değilim artık alıştım ama yine de rahatsız ediyo. Şimdi üniversitede okuyorum ve son bi kaç ay kaldı bitmesine. Ondan sonra bi daha hemşireliğe geri dönmem diye düşünüyorum. Sonra bi de resim bölümü okumak istiyorum. Hayallerin sonu yok :)
__________________ "Bütün cevaplarınıza karşı sorularım var." -Woody Allen | Offline
| |
15-04-2013, 08:55 PM
|
#13 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Tanışmak isterdim kendileriyle. Nasıl başarabilmişler, o kadar hastalığın ve kötülüğün içinde mutlu olabilmeyi? Gerçi ben de eskisi gibi değilim artık alıştım ama yine de rahatsız ediyo. Şimdi üniversitede okuyorum ve son bi kaç ay kaldı bitmesine. Ondan sonra bi daha hemşireliğe geri dönmem diye düşünüyorum. Sonra bi de resim bölümü okumak istiyorum. Hayallerin sonu yok :) | http://www.hayatimdegisti.com/forum/...8-yelda_k.html
profili burda, belki mesajlarına bakmak istersin.. evlendi, siteye girmez oldu ASlında, hastanede değil de klinikte çalışmayı düşünebilirsin belki?? fazla ağır problemler çıkacağını sanmıyorum.. Umarım herşey istediğin gibi olur, dediğin gibi hayallerin son yok ama insan getiriyor kendi hayallerinin sonunu.. Şükür ki biz onlardan değiliz | Offline
| |
16-04-2013, 12:25 PM
|
#14 (permalink)
| Üsteğmen
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sevgili Günlüğüm Aranızda İkizler burcu erkeği olan var mı? Varsa çıkışa gelsin, görülücek bi hesabım var da
Şaka bi yana, sevgili günlük, bu aralar aşırı hassasım. Kullandığım hormon ilaçlarından olsa gerek... Sokakta kedi görünce bile ağlamak istiyorum.
Bu yüzden doğal olarak, mr. ikizler mesajlarıma zoraki cevap verip, "canım çok sıkkın sonra konuşalım" deyip ertesi gün twitterlarda komikli momikli fotoğraf paylaşırsa dünyaları yıkarım arkadaş. Arkadaşlarımın hepsi "sana inanamıyoruz, sen erkek gibi kızdın, bu triplere giricek en son insandın." diyolar. Ben de kendime çok şaşırıyorum. Konuşmak istemediği zaman hiç zorlamazdım ben onu, sonra kendiliğinden mesaj atardı zaten. Yalan söyliceğini de zannetmiyorum yani canım sıkkın diyosa gerçekten sıkkındır, kimseyle konuşmak istemediği bi dönemdedir. Resim de paylaşsın yani, nolmuş? Niye anlayışla karşılamadımki? Çok fazla üstüne gittim ve iyice geri çekti kendini. 1 hafta sonra İstanbul'a dönücektim ve çok mutlu bi şekilde buluşucağımız günü filan kararlaştırmıştık çok önceden. Kavgadan sonra sordum buluşucak mıyız diye, bilmiyorum şuan konuşuruz dedi :( Sen de abarttığımı mı düşünüyosun yoksa sevgili günlüğüm? Eğer öyleyse söyle çünkü kaç gecedir gözüme uyku girmiyo, çok sıkıntılıyım Hep kaybetme korkum yüzünden oluyo bunlar, aşmam lazım artık, koca kız oldum
__________________ "Bütün cevaplarınıza karşı sorularım var." -Woody Allen | Offline
| |
16-04-2013, 12:46 PM
|
#15 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sevgili Günlüğüm sevgili annie hall, seni teselli etmeyi, moral vermeyi çok isterdim ama malesef kaybetme korkusunu ben de yoğun bir şekilde yaşayanlardanım. ancak seni anlamakla yetiniyorum arkadaşım.
ama hepimiz değişmek bu gidişe artık dur demek için burdayız. inşallah amacımıza ulaşıp ozaman biribirimize moral oluruz. herşey gönlünce olsun.
not: hayatı akışına bırak.. | Offline
| |
16-04-2013, 12:50 PM
|
#16 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Sevgili Günlüğüm Anlaşılmak bile yetiyo sağol arkadaşım :)
O zaman ikimize gelsin bu dipnot: hayatımda bişeyin olmasına "muhtaçsam" ona asla "sahip" olamam. Onu elde edebilmek için ilk önce o olmazsa hayatım bitivericekmiş gibi düşünmemem lazım. Kendi başıma da dimdik, huzurlu ve mutlu olabilmeyi öğrenmeliyim.
| |
16-04-2013, 07:29 PM
|
#17 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Anlaşılmak bile yetiyo sağol arkadaşım :)
O zaman ikimize gelsin bu dipnot: hayatımda bişeyin olmasına "muhtaçsam" ona asla "sahip" olamam. Onu elde edebilmek için ilk önce o olmazsa hayatım bitivericekmiş gibi düşünmemem lazım. Kendi başıma da dimdik, huzurlu ve mutlu olabilmeyi öğrenmeliyim. | işte budur :) bu düşüncenin farkına varmış olabilmen bile büyük bir adımdır
hakikaten de sevgiye en muhtaç olduğum zamanlar, en ilgisiz ve sevgisiz kaldığım ve en kimsenin ilgilenmediği zamanlar olmuştur.buna çok şahit oldum.Muhtaç olup da ilgi ihtiyacımın başkası tarafından giderildiğini hiç görmedim. başka birisine ihtiyacım olduğu zaman ve onları sık sık aradığımda onlar beni aramazlar hep arayan taraf ben olurum. ne zaman ki onlara ihtiyaç azalınca işte o zaman insanlar senin etrafında dört dönmeye başlıyorlar insanlar muhtaç kişileri değil güçlü kişileri seviyorlar. muhtaç insanı itici, güçlü insanı cazip buluyorlar. | Offline
| |
17-04-2013, 09:01 PM
|
#18 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Sevgili Günlüğüm Kendime not: Sevilmemekten korktuğun için karşındakinin duymak isteyebileceği sözleri değil, gerçek düşüncelerini söyle. Karşındaki kişi düşüncene katılmasa bile kendinden eminliğin ve başkasına muhtaç olmayışın onu etkileyecektir.
| |
17-04-2013, 10:14 PM
|
#19 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sevgili Günlüğüm evet canım ya benim de bu aralar üzerinde çalıştığım konu diyebilirim. telkinlerden sonra bazı düşüncelerimde değişiklik oldu ama uygulamakta zorlanıyorum. kaybetme korkusu gerçek düşüncelerimizi söylememize engel oluyor malesef. nefes_almak arkadaşımızın da söylediği gibi kaçan kovalanıyor o yüzdenkovalayan değil kaçan olalım. herkesin karşısında dik durmak, cesur olmak daha doğrusu kendimiz gibi olmak lazım. bence bunu başarabilirsek kendimize olan özsaygımız da artar.
bu konuda bazı adımlar atmaya başlayalım ve burda paylaşalım ne dersiniz. hem cesaret vermiş oluruz birbirimize. | Offline
| |
18-04-2013, 02:07 PM
|
#20 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Sevgili Günlüğüm Çok güzel düşünmüşsün. Kaybetme korkusu yaşayan herkes içinden ne geliyosa burda paylaşsın. Benim şuan için çok ihtiyacım var buna. 1 haftadır içimde ateş var, çok huzursuzum. Dün gece ilk defa saatlerce uyuyabildim ama görmediğim kabus kalmadı. Duygularım bu kadar yoğunken durup iyice didikliyorum, bu korkuya ne yol açıyo diye. Şey farkettim mesela, ben de olmasını istediğim çoğu özellik, kaybetmekten korktuğum adamda var. Popüler, statü sahibi, sözü geçen, yakışıklı, eğlenceli biri. Onun hayatımda olması benim değerimi yükseltiyo, o giderse sıkıcı, tekdüze, sıradan bi hayatım olucak gibi geliyo. Bu yüzden ona ihtiyacım var gibi hissediyorum. Tek sebep bu değil tabiiki ama sebeplerden biri bu bence.
| | | |