Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK?

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız cok tşk ederım en azındna burd ayanlız olmadığımı gormek gzuel byerlerden başilamalıyım ama nerden başlamalıyım ?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-07-2013, 02:24 PM   #71 (permalink)
Teğmen

gülücük2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6
40 Mesajinıza toplam 77 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülücük2 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK?

cok tşk ederım en azındna burd ayanlız olmadığımı gormek gzuel byerlerden başilamalıyım ama nerden başlamalıyım ?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

gülücük2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2013, 06:04 PM   #72 (permalink)
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point

Alıntı:
gülücük2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cok tşk ederım en azındna burd ayanlız olmadığımı gormek gzuel byerlerden başilamalıyım ama nerden başlamalıyım ?
merhaba gülücük :) açtığın konuyu ve mesajlarını okuduğumda yazdıklarında aynen kendimi buldum. Bütün hissettiklerimiz aynı. hatta senin durumun benden daha iyi bile diyebilirim. benim alınmış bir evim bir arabam veya çalıştığım bir işim de yok. aynı yaştayız ve şu ana kadar sadece 1 tane kısmetim çıktı. o da boşanmış bir insandı ve yöntem de görücü usulu yöntemiydi. aşk evliliği olmayacaktı eğer kabul etseydim. yani tabi ki reddettim böyle olunca . bence haline şükretmelisin. dünyada şu durumda olan tek insan olmadığını bilmeni istiyorum. Nereden başlamalıyım sorusuna cevap olarak da kilo vermekle başlayabilirsin diyorum. çünkü kilo vermek insanın hayata bakışını çok değiştiriyor. ben bunu yaşayanlardan birisiyim. insanın kendine güveni artıyor :) kendine uygun olabilecek bir diyet ve spor şekliyle yaşamındaki birçok şeyi değiştirmeye başlayabilirsin. yeni kıyafetler filan. ne dersin ? :)
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2013, 10:02 PM   #73 (permalink)
Teğmen

40 Mesajinıza toplam 77 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

kesınlıkle bır haftadır yuruyuşlerıme başladım zaten...bır ay ıcınde 5 kılo...benım hedefım 8 kılo zaten....tşk ederim...ama ev araba vs ınan bana ınsnaın gozunde olmuyor mutluluğu olmadıktan sonra .....ama haklı olbılırısn ben kılo aldıkça mutsuzlaştım ılkonce kılolarımı verıcem...tşk ederım guzel duşuncelerın ıcın...IYIKI VARSIN :)
Alt 14-07-2013, 11:26 AM   #74 (permalink)
Teğmen

veeeeeee kendım ıcın psikoloğa gıtmeye başladım :) kendım ıcın bışıler yapmaya başladım:)
Alt 15-07-2013, 12:26 AM   #75 (permalink)
Teğmen

CHAOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 52
59 Mesajinıza toplam 86 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CHAOS is an unknown quantity at this point

Herkesin sahip olduğu sıkıntılara sahipseniz bunların tek çözümü zaman. Ne kadar enerji sarfetsenizde hiçbirşey birden düzelmiyor. Sizi özgü sıkıntılarınız da zamanla düzeleektir ama bunlar için sizin extra bişeyler yapmanız lazım.

Evlenmek konusunda şunu söyleyebilirim. İş, kariyer, sıkıntılı dönemler, doğru eş bulamama gibi nedenlerden, arkadaşlarından biraz daha geç evlenip mutlu olan birçok tanıdığım var. Bana sorarsanız benim için uzak bi hedef evlenmek, bende yeni sevgili bulma olayını ne zamandır erteliyorum. Şartlar müsait olmuyo. (önemli sorununuz buydu herhalde o yüzden bunun üzerinde durdum. Gereksiz, klişe bi teselli işte)
CHAOS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2013, 07:09 AM   #76 (permalink)
Teğmen

gercekten duşuncelermıydı yoksa klişe bır telkınmı:)neyse yınede tşkler:)
Alt 16-07-2013, 04:02 PM   #77 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Alıntı:
5.dışardan cok guclu gorunuyorum.
7.can sıkıcı yuz kızartıcı bı olayım yok.
8.hep alnım ak.
Sen olmasını istediğin için mi bunlar böyle yoksa başkalarının senin hakkındaki düşüncelerini gereğinden fazla mı önemsiyorsun?

Geç kalmak diye bir şey yok en doğru zaman var ilişkiler için.

Hayatın her an değişiyor aslında yeni yaşantılar yeni seni oluşturuyor her an. O halde yaşantıları, hissedeceklerini seçebildiğin ölçüde seçmelisin. O zaman özgürleşeceksin istediğin hayata doğru daha kolay yol alacaksın.

İçine sormak zihnini boşalt ve sadece sor cevap öyle umulmadık anlarda gelir ki deneyimlersen anlarsın. Bazen cevap gelir görmezsin sen yine sormaya devm et yine gelecektir o cevap emin ol. Ve daha önemli bir konu da doğru soruları sormaktır.

Hayatın güzelliğini her sabah her öğle her akşam her gece hatta güzel bir şey görebildiğin her an hissedebilirsen değişir hayatın...

Bir çiçek hatta bir böcekle bile onlara, olaylara bakışın önemli. Senin hayatının değişmesi için bunlar önemli.

Nasıllardan kurtulmak güzel olurdu. Düzene güvenmek...

Tebessüm etmeyi ihmal etme her fırsatta düşünmeden, hesaplamadan gülebilmek...
Karma güldüğün kadar ağlamazsın, daha da gülersin. Çok yanlış bir kalıp inanç çok gülersen ağlarsın inancı kesinlikle değişmeli.

Hayat dolduramadığın ölçüde boş. Doldurursan öyle bir doluyor ki :)

Hedeflerle, hayallerle, bunlar için eyleme geçmekle dolar ki hayat...

Ayrıca senin mutluluğun kimsenin varlığına bağlı olmadan şu anda kendi kendine varolabilecek bir şey. Mutluluğunu bağımsız kılarsan da özgürleşirsin. Mutlu olmak için bir çok şeye sahipsin aslında. Hatta bazen sahip olmadıkları için bile mutlu olabilir insan.
Kafandaki düşüncelerin bir çoğunu değiştirmeli, olumsuz düşünce kalıplarını da silmelisin. Düşüncelerin aklına geldiğinde sor kendine; "bunları gerçekten düşünmek istiyor muyum, peki böyle düşününce ne olacak, bunun yerine şöyle düşünsem hayatım nasıl olurdu?" gibi faydalı sorular öneririm.

Değerler konusu için ve diğer bir çok NLP konusu için Anthonny Robbins ten içinizdeki devi uyandırın kitabını okuyabilirsin forumda alıntıları da mevcut uzun ama faydalı bir paylaşımdır.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html

Forumdaki sabit konuları okumakla da başlayabilirsin.

Telkin dinlemiyorsan hala suçluluk ve ego dinleyerek başlayabilirsin.

Başlangıç noktası önemli mi başla bir yerden sana en kolay gelenden veya en önem verdiğin değişimden. Hepsini aynı anda yapamazsın, yaparsın da etkisi yavaşlar bu sefer de. Şimdi okur okumaz eğer hala bir şey yapmıyorsan sadece kendin için bir şey yap mesela 1 dk boyunda gülümse değişen bir şey olup olmadığını sına.

Şükür egzersizi yap. Zor zamanlarda öyle iyi gelen bir şeydir ki.

Gelelim asıl soruya hayatın ne zaman değişecek. Sen hazır olduğunda, belki şimdi bile başlamıştır değişmeye, sen sadece şimdiye kadar neler oldu, şimdi neler oluyor ve ileride neler olacak bunların farkında olmaya çalış. Başlıktaki sorunun cevabını bence senden başka kimse zaman açısından bilemez.

Bütün mesajları okuduktan sonra içimden geldiği gibi yazdım.

Haydi ne duruyorsun yapılacak çok şey var bak. :)

Faydalı olması dileğiyle

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2013, 04:39 PM   #78 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
22 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heaven28 is an unknown quantity at this point

özelden yazdım ama bir problem var galiba gitmedi bsize teşekkür etmek istemiştim saolun sweet
heaven28 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-07-2013, 10:41 PM   #79 (permalink)
Teğmen

kendımı kotu hıssedıorum..nefes alamıorum..bunaldım.istifa etmeyı bıle duşunuorrum...hep bır baskı altındayım
m utusuzm cok...gec kalmışlık dıuygusu var ıcımde....napıcma bılemıorum
Alt 18-07-2013, 12:56 PM   #80 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Neden istifa etmeyi düşünüyorsun? Bu her şeyi daha mı iyi yapacak belki de tatile çıkmalısın bir süreliğine, ne dersin? Annenle veya sevdiğin bir arkadaşınla veya fark etmez ki tek başına bile çıkabilirsin. Git 5 yıldızlı veya butik bir otele, şımart kendini, yeni insanlarla tanış.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks