külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şimdii okuyan varsa anlatıyorum canlar:) Benim kendine güvenim sıfır,suratta sivilceler patlıyo falan.Ailem psikopat zaten ama kendimi değiştirmek istiyorum.Duymuşsunuzdur belki roaccutane diye akne ilacı var ona başladım bir kere,sinameki saç uzatma kürüne başladım bide vücut bakımıyla dış görünüş tamam olacak,inanıyorum baya:D ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
03-09-2013, 02:18 PM
|
#1 (permalink)
|
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:) Şimdii okuyan varsa anlatıyorum canlar:) Benim kendine güvenim sıfır,suratta sivilceler patlıyo falan.Ailem psikopat zaten ama kendimi değiştirmek istiyorum.Duymuşsunuzdur belki roaccutane diye akne ilacı var ona başladım bir kere,sinameki saç uzatma kürüne başladım bide vücut bakımıyla dış görünüş tamam olacak,inanıyorum baya:D Ama dedimki içim ne olacakk? Bu siteyi ben taa ne zaman buldum bıraktım,sonra yine taa ne zaman buldum indirdim dinledim bıraktım.Abi ben niye böyle yaptım:D ? Amaa bu sefer tamam yani gelmişim en sevdiğim rakamın yaşına,artık değişelim.Şimdi ego suçluuk dinledim 3 gündür ama nasıl dinledim günde 20 saat belki daha fazla hep açıktı.İnanmıyorda deildim ve işe yarıyor vallaahi:)) bir kere rüyalarım değişti ya yakışıklımı yakışıklı yahşi bir gençle süper çift olduk hemde bana yüz vermiyodu rüyamda kendim zorla elde ettim . İşte bu bir kanır,daha kararlıyım buda kanıt ama bunları olaylarla desteklemek lazım anlatıcm işte hepsini er hafta:) neyse çok uzun yazmayım okuyacak olan varsada okumaz,şimdilik iyi ya herşeyy Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
03-09-2013, 04:43 PM
|
#2 (permalink)
|
11 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:) Öhü öhüü,kendimi mutlku hissediyorum buda kesin telkinlerden çünkü nedensiz bir mutluluk yine bu sitede bir yerde okumuştum,mutlu olmak icin bir sebebe ihtiyacım yok diye ve şuan öyleyim gerçekten:) değişime hazır kişilerde telkinler ççok çabuk etki ediyor diye düşünmekteyim:) | Offline
| |
03-09-2013, 05:35 PM
|
#3 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 32
47 Mesajinıza toplam 77 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:) roaccutane iyidir ya :) bende bu ilaca başlamıştım 1-2 ay kullandım bıraktım zararlıymış güya .. ama sonradan çok kullananla karşlılaştım hiç bir zararını görmemişler ..roaccutane son çare zaten .. 1 sene önce kullanmaya başlamıştım bırakalı tam 1 sene oldu .. şu sıralar yine başlayacam doktora gidebilsem bi .. bir de bu ilacı reçetesiz almak mümkünmü ya varmı böyle bir şansımız .. yok ama yine de sorayım satan yerler vardır belki .. | Offline
| |
03-09-2013, 07:20 PM
|
#4 (permalink)
|
| Cevap: külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:) oo yan etkiler manyak ama sonucu düşünüyorum ben şimdiden cok değişim var ve reçetesiz satan eczaneler var onları bulman lazım ben ilk kutuyu reçetesiz aldım valla şimdi telkin günlüğümede devam edeyim:D aynaylada konuştum olumlamalarda yaptımm ben pozitif bir karı oluyorummm:D oh maşallah bana,aynayla yani ilk kendimle konuşacağım zaman birgülme geldi,aynaya hep bi yerlerimi düzeltmek icin bakıyomuşum neyse konuştukca kendime cok haksızlık ettiğimi farkettim hepimiz yapıyoruz bunu kendime iyi biriyim bile diyremiyormuşum ben ya.Şu anda bunu soyleyebilmeye başladım.Bne iyi biriyim hepimiz oyleyiz -seri katil fln okuyosa bunu üstüne alınmasın,abi kusura bakma sen değilsin- | Offline
| |
04-09-2013, 02:19 PM
|
#5 (permalink)
|
| Cevap: külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:) [COLOR="rgb(255, 0, 255)"]Bugünkü değişiklik:hava kapalı ve ben kapalı havalara bayılırdım ama bugun rahatsız oldum güneşi tekrar görmek istedimm[/COLOR] | Offline
| |
04-09-2013, 09:45 PM
|
#6 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 309
26 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:) çok enerjik gördüm seni hep böyle ol | Offline
| |
05-09-2013, 05:21 AM
|
#7 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 52
59 Mesajinıza toplam 86 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:) En sevdiğin rakamın yaşı da ilginçmiş. Hadi bakalım izleyelim gelişmeleri. | Offline
| |
05-09-2013, 01:40 PM
|
#8 (permalink)
|
| Cevap: külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:) letca sağol:D elimden geldiğince sürdürmeye çalışıyorum,dün gece dinleyemedim ya actım telefonun şarjı bitmiş sabahta üşendim acmadım benim için bu büyük bir ara oldu ya şimdi tekrar açtım ama bir korkum vardı.Ben daha yeni başladım dinlemezsem telkinlerin etkisi geçer diye:) Amaaa aynıyım ben ya:D Aşırı bir enerjim yaşama sevincim var,sağolsun atakanmı ismi tam hatırlayamadım o adamcağız nasıl bir heyecanla enerjiyle bağırmışsa telkinlerde banada yansıyor sanırım,arada sesini duyuyorum coşturmuş:D Şimdi ne zaman sosyallik artırıcıya geçsem diye düşünüyorum bn bu telkinlerin etkisini en iyi üçüncü güün gördüm o yüzden sosyal fobi artırıcısı fln ne var ne yok onları okuldan üç gün önce dinlemeye başlıcm:)) Ayy çokta pozitifim ayol,şimdiden herkesede bu siteyi söylüyorum,Türkiyecek sosyal kendine güvenli sağlam sağlıklı bireyler olalım beya,bizim neyimiz eksik?Bide çaktırmadan anneme babama dinletmek istiyorum,kendileri iki elektrikli süpürge,bnemim güzelim pozitif enerjiclerimide o tozlu poşete çekiyolar vın vınn ama ben heedefi koydum kardeşler,dönen ne olsunn! Bak heyecana geldim bari bunları bişeyler için değerlendireyim,şimdi ingilizce çalışayım ya,günlük valla iyi geliyor:D haydi imdilik baş başş | Offline
| |
05-09-2013, 02:26 PM
|
#9 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 154
27 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:) cidden çok tatlısın:)) gülümseyerek okudum ve takip edeceğim mutlaka, yazmaya devam et | Offline
| |
05-09-2013, 05:39 PM
|
#10 (permalink)
|
| Cevap: külkedisinin günlüğü,6 ayda sindrella olucm inşallahh:) Teşekkür ederimm topraksuu! Bende senin gelişmeleri taküp ediyorum:) Şimdi gelişmelerime devam edeyim bn evde temizlik yaparken şarkı soylerim,tuvalete girince sesimi kısarım üst kat o ne lan o ses ne demesin diye:D Bugün yine söylüyorum hemde ingilizce kelimeleri yuvarlaya yuvarlaya saçma sesler öıkarıyorum girdim banyoya söyledim yine,o yetmedi çamaşır toplamaya çıktım,tipim zaten ayrı bişey:D bi yandan çamaşır topluyorum bi yandan verevır yu vil gooo diye şarkılar söylüyorum kendime güvenmem çok iyi oldu ya sesimde güzel olsa tam olacaktı:D demekki neymiş ilk somut olayımmış bu kendine güvendee:) Vallahi billahi yeminle işe yarıyor:D Ha bide bişey kırınca falan gülüyorum topluyorum,kafamı dolaba vurdum güldüm geçtim boyle güzel tepkilerde doğuruyorum kardeşler,ben neymişimmm! Biz neymişizz:)) Kardeşimi dövmediim içinde ayrı mutluyum:D Allah bendeki gelişmelerin kat kat mislini yaşatsın size çok mutluyum anasını satım yaa,geçirtmem bu mutluluğu kimmse mani olamıcak kimse!sözz kendime:) | Offline
| | | |