Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/623572-degisim-gunlugumun-mutlu-sona-dogru-ilerlemesini-seciyorum.html)

sweeet 20-11-2013 12:54 AM

Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :)

Aslında üzülmemek elde değil derler ama aslında bu senin seçimin. Başta acımasızca gelecektir bu cümle sana ama istersen acını şimdi durdurabilirsin. Ama gerçekten istemen gerekir. Acıyı dibine kadar yaşamak da bir seçimdir. Yaşarken de bir şeyler öğrenmek gerekir. Neden çektiğini, bu acı ortada olmasa nasıl bir hayat süreceğini düşün. Biraz daha sorgula durumunu aklına ne gelirse sorgula. Gerçekten istediğinde bitecek acılar o zaman yeni deneyimlere açılacak hayatın. O zaman çemberin dışına çıkacaksın.

Sundea 20-11-2013 11:18 AM

sonuna kadar haklısın mutluluk da mutsuzluk da bir seçimdir. Ama bu telkinler beni duygusal biri yaptı. Herşeye ağlayasım geliyor :) Kendimi tutamıyorum. Şimdiye kadar dökemediğim gözyaşlarımı döküyorum herhalde. Periyotların bitiminde daha düzeleceğimi umuyorum . Yanımda olup destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Sevgiyle kalın

sweeet 20-11-2013 08:01 PM

Ağla o zaman canımın içi ve duyguların boşaldığında daha sağlıklı düşünebileceksin. İçinde tutma.

Sundea 22-11-2013 02:55 PM

33. gün : Çok güzelimmmmmmmmmmmmmmm

Sundea 27-11-2013 02:43 AM

38. gün : telkinlerde 3. periyodun arasındayım. Ama hala somut bi gelişme yok . Böyle olunca yazasım bile gelmiyor. Olumlamalar o an iyi hissettiriyor ama olumla olumla sonra bir gün bakıyorsun aslında hic de öyle değil hayatın, canın sıkılıyor. Son zamanlarda insanlarla iletişim kurarken zorlandığımı hissediyorum ki normalde böyle bir sorunum yoktur. Neyse bekleyiş devam ediyor, umut ediyor, dua ediyorum .. Allahım hakkımda hayırlısını nasib eyle...

Sundea 29-11-2013 10:21 PM

40. gün : Telkinlerde son periyoda girdim ama üzülerek söylüyorum ki hayatımda değişen tek şey, her şeyin daha da kötüye gitmesi. Maddi anlamda dibe battım diyebilirim. Umutla yaklaştığım, uğruna savaş verdiğim her şey benden kaçtı. Düzeltmeye çalıştığım ilişkilerim koptu. Elimi neye atsam kurudu derler ya öyle işte.

Telkinlere devam edicem, kaybedecek bir şeyim yok nasıl olsa. Ama burada bir ışık arayan insanların umudunu kırmamak ve olumsuz örnek olmak istemediğim icin günlüğe yazmaya son veriyorum. Umarım herkesin gönlünce mucizeleri olur. Sevgiyle kalın

sweeet 30-11-2013 03:45 PM

Bence telkinlerin yanında bu yaşadıklarına neden olanları keşfetmek için farklı bir şeyler yapmalısın. Beki Bisa nın sitesinde bulunan sesli meditasyonları bir dene istersen. Daha önce hiç meditasyon denemediysen. Farklı bir deneyim olacaktır. Veya bolluk ve bereket ile ilgili düşüncelerini değiştirmek için çeşitli çalışmalar yapabilirsin. Umudunu yitirme. Kimseye de engel olmazsın endişelerini engelle. Ben hala seni burada görmek istiyorum. Hala keşfedeceğimiz şeyler olduğuna inanıyorum. Gelişim yolunda sadece telkinler yoktur. Farklı yöntemleri de dene derim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 AM.