![]() |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) Kedi nankördür derler ya insanlar yaptığın fedakarlıkları takdir etmediyse etrafında hep sorun yaşadıysan bu konuda bundan dolayı olabilir. |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) olabilir harikasın walla :) forumumuzun rüya yorumcusu bence sen güzel de fal bakıyorsundur :) |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) :) çok hoşsun canım sadece fikir vermeye çalışıyorum yorumcu olmak gibi bir iddiam yok bu konuda gayet amatörüm. :) Güvndiğim tek şey segilerim. |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) sezgilerinin güçlü oldugunu anladığım icin dedim zaten :) |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) Teşekkürler canımcım, bir yengeç sezgileriyle yaşar. İyi ki varsın. Sevgiler. |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) Alıntı:
|
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) 16.gün : vücudumun her yerinde sivilceler pörtledi. Bir değil iki değil onlarca var. Ama ben bunu iyiye yoruyorum. demek ki bir şeyler değişiyor ve bedenim reaksiyon gösteriyor. Yıllardır içimde biriken zehri dışarı atıyorum diye düşünüyorum.İYİLEŞİYORUM... |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) Kızgın mısın? Sen değilsen de vücudun kızmış bir şeylere ama geçicek çok şanslısın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 AM. |