Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/623572-degisim-gunlugumun-mutlu-sona-dogru-ilerlemesini-seciyorum.html)

Sundea 09-11-2013 09:24 PM

Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :)

aradaki günler silinmiş :( sağlık olsun

20. gün : hastalık , kaç gündür yataktan kalkamıyorum .. ruhum iyileşirken bedenim mi hastalanıyor ne ?

sweeet 09-11-2013 11:54 PM

hastalık kelimesi sözlüğünden silinsin yerine sağlığım her geçen gün artıyor ve sağlıklıyım kelimeleri gelsin

Sundea 12-11-2013 03:17 PM

Haklısın canım ama ben buraya herşeyi oldugu gibi yazmaya çalışıyorum.

23. gün :Sağlığım her geçen gün artıyor ve sağlıklıyım :) şükürler olsun

sweeet 12-11-2013 08:42 PM

Yok canım silmen için yazmadım günlük hayatta kullandığın kelimeleri değiştirmek de çok fazla hayatını etkiliyor o yüzden daha farklı kelimeler seçmek daha farklı cümleler kurmak faydalı onu demek istemiştim. Tabi ki olanı olduğu gibi yaz. Sevgiler.

Sundea 13-11-2013 04:42 PM

haklısın canım kelimelerin gücünün farkındayım. ben de günlük hayatta olumsuz kelimeleri kullanmamaya gayret ediyorum . Ne demek istediğini anladım.

24. gün : Çok şükür iyileştim, artık daha sağlıklı ve yenilenmiş olarak ayağa kalkıyor ve geri kalan hayatımı daha güzel yaşamayı seçiyorum

Sundea 17-11-2013 05:02 AM

28. gün :
Üzülme!.. Dert etme can!.. Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, yürüyebiliyorsan... Ne mutlu sana!.. Elinde olmayanları söyleme bana... Elinde olanlardan bahset can!… Üzülme!.. Geceler hep kimsesiz mi geçecek?.. Gidenler dönmeyecek mi?.. Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede.. Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış... Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta... Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?.. “Hüzün olgunlaştırır” ...“Kaybetmek sabrı öğretir”...

Hz. Mevlana...

Sundea 18-11-2013 05:52 PM

29. gün : Telkinlerde 3. turdayım ama hem iş hem aşk hayatımda hiç bi gelişme yok, yaprak kıprdamadı diyebilirim :( sabrediyorum, her şeyin güzel olacağını düşünüyorum ama bir şeylere heyecan duymayı özledim.

Sundea 19-11-2013 06:05 PM

30. gün : Döktüğüm gözyaşlarını da, seni de Rabbime havale ediyorum. En iyisini O bilir , ben bilemem, sen bilemezsin. Ama bildiğim bişey var ki, başkasının ahıyla yaşanmaz, birinin mutsuzluğunun üstüne mutluluk kurulmaz. Gün olur döner elbet devran, belki bu dünyada, belki başka dünyada. Önümde diz çöktüğünü göstersin Rabbim bana

sweeet 19-11-2013 09:27 PM

Bırak nerede kimle olmak istiyorsa olsun. Serbest bırak daha mutlu olursun. Ah etme ama illa ki yaptığı bir karşılık bulacak. Sen kendi hayatına sarılmaya bak.

Sundea 19-11-2013 11:02 PM

sadece canım yanıyor :(

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:40 PM.