![]() |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) Radyoda onun telefon melodisi olan şarkıyı duymak Allah Allahhh... hadi hayırlısı |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) 7.gün : susuyorum susuyorum okyanusları içsem yetmeyecek... |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) 8.gün : Yolda yürürken sanki daha dik yürüyorum sanki sanki , su içmeye, ağlamaya, sabah uyanamamaya dewam... Üşenmedim hesapladım telkinlerin hepsi 3 saat sürüyor. 8 saat dinlesem bazılarını 3, bazılarını 2 defa dinlemiş oluyorum günde. O yüzden hem gündüz hem gece vakit buldukça dinlemeye karar verdim. Bir de listeme zinde uyanma telkini ekledim . |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) Uzun zaman önce olan ve yine olmayacak dediğim bir iş görüşmesi için tekrar arandım :D :D |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) 9. gün: Biraz kırgın oldugum eski işyerimdeki patronlarımı gördüm rüyamda. Büyük bir iş görüşmesine beni de götürüyorlardı,aramız iyiydi, şakalaşıp gülüyorduk. Orada onlardan da önceki patronumu gördüm beni kızı gibi severdi ama hiç yüzüme bakmadı. Yalandan bir merhaba dedi gitti |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) 10. gün : Kendimi yeniden beğenmeye başladım. Eskiden yarım kalan işler teker teker tamamlanıyor sanki . Sabah uyanamadım yine |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) 11. gün : kayda değer bişey yok 12.gün : maaile tatile gidiyoruz. ama dışarıda öyle bir kum fırtınası çıkıyor ki evden dışarı çıkamıyoruz 13gün : yine ailecek tatile gidiyoruz ama bu binlerce metre yüksekte ve uçurumun kenarında, aşagıda okyanusa bakan muhteşem bir otel .çok çok güzeldi. okyanus manzarası eşliğinde yukarda havuza giriyorum yüzüyorum.malum şahıs kaç gündür aklıma gelmiyodu bu sefer rüyamda gördüm. gelip bizi arabasıyla alıp gidecegimiz bir yere götürüyordu. uyumadan önce sweetin dediği gibi cevapları bulmaya niyet ediyorum ama hep tatildeyim rüyamda. sanırım cevap şu: benim bir tatile ihtiyacım var :) |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) 14. gün :yalnızlık 15. gün : yalnızlık ağla2 |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) Yalnız değilsin. İnancın var mı bilmiyorum ama, eğer inancın varsa Yaratıcı'nın her zaman seninle olduğunu bilmelisin:) Tanrı'nın Muhtırası yazısını okur musun rica etsem? |
Cevap: Değişim günlüğümün mutlu sona doğru ilerlemesini seçiyorum :) Tatilin anlamı kaçış da olabilir. Kaçmak istediğin bilinçaltı kalıpları var aslında istediğin tatil modunu şimdi burada yakalayabilirsin. Tatilde her şey güzeldir, herkes mutludur. Tatilin kötüsü olmaz. Tatil modu budur. İki kere benzer rüya görmen üst üste manidar canım. Sorularını genişlet uyandığında bu rüya bana ne anlatmak istemiş olabilir diye bir sor bakalım kendine önceki günü düşün rüyanda gördüklerinle ilgili günlük hayatta her hangi bir uyarıcı ile karşılaştın mı diye sor? Karşılaştıysan farkında ol. Onlar haberci veyua cevap bulabileceğin rüyalar değildir. alakasız rüyalarının kaynaklarına odaklan. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 AM. |