| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Güzel Gelişmeler :)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Güzel Gelişmeler :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kediiicik Nickli Üyeden Alıntı Ailem evdeki interneti kapattığı için sadece telefondan girebiliyorum ve maalesef telkin indirmem mümkün değil. Ama önce uyku düzenimi yola sokmakla başlıcam. Kardeşimi ayarttım :) yarından itibaren sabah 6 da kalkıp koşu mekik şınav düşünüyoruz. Tabi ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #81 (permalink) | ||
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 741
66 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Alıntı:
bir kaç alternatif şöyle olabilir.. 1. ailen interneti kapatmış olsa da, internet kafeye gidip, tüm telkinleri yarım saatte indirip flash belleğe alabilirsin (saati 1 veya 2 tl'dir sanırım..).. param yok internet kafeye gidemem diyecek olursanız, o halde, spor salonuna nasıl yazılacaksınız diye soru akla gelir... ))) 2. interneti olan arkadaşınızdan talepte bulunup (telkinleri indirip size getirmesini isteyebilir veya siz ona gidip beraber indirebilirisiniz) alabilirsiniz.. 3. zinde uyku telkini, size yardımcı olur (hem erken uyanır, hemde zinde uyursunuz..)... spor salonuna çok fazla gerek olmayabilir.. kardeşinizle sohbet ederek yürüyüş yapabilirsiniz... tabiki tercih sizin... son tercih: hiçbiri... )) her şey size bağlı.. yeterki isteyin.. bu arada, kitap okumayı isteme düşünceniz güzel... kolay gelsin.../ sevgiler...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #82 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2014
Tesekkür: 95
96 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #83 (permalink) | |
66 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
sevgiler..../geçmiş olsun../saygılar... | |
![]() | ![]() |
![]() | #84 (permalink) |
96 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Kuzenim köylerine gitmiş, arkadaşımın interneti sınırlıymış. İnternet kafeden indireyim dedim. Bugün pilates kursum vardı evden erken çıkıp önce internet kafeye sonra tiyatro kursunu sormaya sonra da pilatese gidicektim. Kardeşimle tartıştık. İnternet kafeye göndermiyolar beni. Gidip babamı kışkırtmış o da aradı gitmiceksin diyip kestirip attı. Kardeşim o tiyatro kursuna gitmeme de engel olucakmış. Ne güzel kendimi geliştireyim diyodum. Sinirlerim çok bozulmuştu ağlıyodum annem geldi eve niye ağlıyosun falan o da bağırmaya başladı. Pilatese bile salmıyo beni. Hiçbir yere gitmiceksin dedi o da çekti gitti. Ben artık yaşayamıyorum böyle ne zaman umutlansam ne zaman düzelicem desem yine başlangıca dönüyorum. Bu yaşadıklarımın çözümü ne |
![]() | ![]() |
![]() | #85 (permalink) |
![]() | ![]() Ne yapıp edip internet kafeye gittim ama hiçbir telkini indiremedim hepsinde hata verdi ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #86 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2012
Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ailenin böyle yapması beni gerçekten şaşırttı burda yazdıklarını hayattan bıktığını onlar yüzünden üzüldüğünü ailenede söyle aklından geçen herşeyi cesurca anlat kendini ifade etmekten çekinme ha yine seni terslerlerse tek yapmak gereken şey sabır etmek olacak taki 18 yaşına gelip reşit oluncaya kadar o zaman isteselerde sana karşımazlar bir üni ye başlarsın ailenden uzaklaşırsın onlar seni olduğun gibi kabul edene kadar gitmessin yanlarına
__________________ .................................................. ................................... YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞMEK GEREKİR .................................................................. |
![]() | ![]() |
![]() | #87 (permalink) |
![]() | ![]() Bir çok kere konuşmayı denedim. Sorun şu ki hiçbirimiz öfkemizi kontrol edemiyoruz, bi terapiye ihtiyacımız var |
![]() | ![]() |
![]() | #88 (permalink) |
![]() | ![]() Sigarasız 4. Gün. Canım istiyor bazen, ama kendimi tutuyorum. Bütün gün film izledim evde. Yıka beynini diye bir kişisel gelişin kitabı aldım. Canım sıkılıyor okuyamıyorumm olumlama da yapmıyorum. Değişimimle ilgili hiç çaba sarf etmiyorum. Ve bu yüzden kendime çok kızgınım. Tatilin 1 ayı bitti bile, ben hala olduğum yerdeyim. Telkinler bende neden etki etmiyor, illa bilgisayar ya da mp3 den mi dinlemek gerekli? Bu konuyu forumda araştırsam da bi sürü yorumla karşılaşıyorum. Cevapsız sorular, kötü geçen günler, yerinde sayan cesaretsiz bir kız |
![]() | ![]() |
![]() | #89 (permalink) |
![]() | ![]() Huzursuzluk geldi de oturdu içime, hiç sevmiyorum onu. Kendimde bişeyleri de sevmiyorum. Sürekli felaketleri çekiyorum sanki. Evet imkansız diye bir şey yoktur, bir çok insan başardı değişmeyi. Ama benim alfabem imkansızlıkla başlıyor ne yazık ki. Zaman geçiyor, korkuyorum, çok korkuyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #90 (permalink) | ||
![]() | ![]() Alıntı:
Alıntı:
telkin etki etmiyorsa, ses seviyesini bir iki kademe arttırabilirsiniz.. internetten dosya indirmesini bilen bir arkadaşınızdan veya internet cafe sahibinden yardım isteyerek dosyaları indirip bir flash belleğe atabilirsiniz.... bu arada bolca kitap okuyabilirsiniz... ayrıca, sigara konusundaki başarınız içinde, tebrikler... sevgiler... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Güzel Gelişmeler :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kediiicik Nickli Üyeden Alıntı Ailem evdeki interneti kapattığı için sadece telefondan girebiliyorum ve maalesef telkin indirmem mümkün değil. Ama önce uyku düzenimi yola sokmakla başlıcam. Kardeşimi ayarttım :) yarından itibaren sabah 6 da kalkıp koşu mekik şınav düşünüyoruz. Tabi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi