Merhaba günlük,merhaba dostlar,merhaba yeni dünya,merhaba enerji dolu evren,merhaba yeni ben.
Öncelikle şöyle başlamak istiyorum bu siteyle tesadüfen tanıştım.şuan sanırım 21 günüm dolmuş olsa gerek fazla bilmiyorum açıkcası.Telkinleri o kadar zevk alarak dinledim ki bunun bir tedavi olarak hiç görmedim,telkinleri dinlemek bana huzur ve mutluluk verdiği için zevk alarak dinledim hep.Etkilerine gelicek olursak uyurken kâbuslar görmeye başladım,takıntılarım bayağı bir arttı herşey zihnimde dönüp dolaşıyor.Sanki dışarı çıkıcaklarmış gibi son kez zarar veriyolar bana.Şuan kafam bir oda telkinler ilk başta odayı darman dağın bir hale getirdi şimdide sıra toplama ve yenilik aşamasına geldi.Şuan enerji doluyum.Enerjik ve mutlu bir yapım var yani en azından çevrem bunu söylüyor.Eğlenmek benim için yaşam tarzı ama mutsuz olduğum depresyona girdiğim zamanlarda yok değildi tabi ki.Ama şimdi telkinlerle,sizin gibi güzel insanlarla tanıştım.Hepinizi çok seviyorum,enerjimi 4 e katlıyorum her foruma girdiğimde
Ego ve suçluluk telkinlerini bitirdim gibi ve şunuda söylemeliyim ki bayağı bir çok su içiyorum eskiye göre,günlük bakımlarımı daha özenle ve daha çok yapmaya başladım kendimi seviyorum.Ayna karşısına çıkmaktan nefret ederdim eskiden şimdi kendime bakmadan dayanamıyorum kendimle çok iyi bir dost oldum
Şimdi suçluluk telkinini çıkarıp diğer telkinlere başlayacağım,insanlarla iletişim halindeyken konuşmaktan çekinen sıkılan biriydim 21 günde ne olduysa oldu bundan sonrası mükemmel olucak benim için buna inanıyorum.
İnsanlarla iletişime geçmek o kadar haz verdi ki hep yapmak istediğim bir şeyide gerçekleştireceğim mümkün olursa,toplum içerisinde kamera şakaları ve toplum bilincini ölçmek için video çekmek isterdim hep şimdi kafama koydum ilk adımı attım umarım herşey dilediğim gibi olur
Günlüğüme her geçen gün bende olan etkilerini yazmaya çalışıcam,okuduğunuz için sizlere minnettarım.Burada bulunma sebebim sizlersiniz hepinize şükranlarımı ileterek hayatta herzaman bol şans diliyorum.
Sevgilerimle..