18-06-2008, 11:14 PM
|
#19 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: whales den izdüşümleri.. eğer kendinizi biraz daha kötü hissederseniz ve size kötü durumarı çekerseniz, siz doktorunuz olmaktan çıkacaksınız. bırakın parmağınız kesilsin, bırakın tırnağınız kırılsın, bırakın uçuk çıksın. yarın işe gidemeyecek gibi olduğunuzdan bahsetmişsiniz.
eğer kendinizi bunlara odaklarsanız kusura bakmayın ama daha da büyüklerini yaşayabilirsiniz. ki bunu burada yazmış olduğunuz satırları okuyan kimse istemez diye düşünüyorum. olsun her işte bir hayır vardır.
fikrimi sorarsanız alın bir kitap okuyun. anlamaya çalışmayın okuduğunuzu sadece okumuş olmak için okuyun. yada ne bilim bi müzik açın dinleyin, hareketli bir müzik olsun ki oynayın. Alıntı: whales Nickli Üyeden Alıntı
biraz önce uçuk çıktı ,gündüz parmağım kesildi,bütün kimyam bozuldu.işe gdemicek gbyim yarın.ben hç böyle kötü olmamıştım.neler oluyo bana:(( |
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |