Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

script'leri uykuda dinlemek

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri script'leri uykuda dinlemek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba hayalayaz. Umarım istediğiniz şeyleri gerçekleştirir ve siteye de metodunuzla örnek teşkil edersiniz. Saygılar. Sitenin korkuncu...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

script'leri uykuda dinlemek

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-04-2007, 12:44 AM   #11 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Korkunc is an unknown quantity at this point
Standart script'leri uykuda dinlemek

Merhaba hayalayaz. Umarım istediğiniz şeyleri gerçekleştirir ve siteye de metodunuzla örnek teşkil edersiniz.
Saygılar.

Sitenin korkuncu

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Korkunc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-04-2007, 12:00 PM   #12 (permalink)
hayalayaz
Guest

yukarıda bahsettiğim ritüeli yaptıktan sonra yattım, rüyamda yirmi yıl önce boşandığım eşimi ve babamı gördüm.rüyamı tam olarak hatırlamıyorum ama bu iki erkeği rüyamda görmemin önemli olduğunu düşünüyorum, çünkü bundan 7 yıl önce arkadaşlarımla birlikte bir affetme meditasyonu yapmıştık, affetmek istediğim insanların arasında babamıda görünce çok şaşırmış ve üzülmüştüm o gün o ritüelde pembe bir gülün içine hepimizin girmesi telkin edilmişti, bende oluşan gül ise simsiyahtı .o siyah gülün içine ne kendim girebildim, ne diğerlerini sokabildim .bir gün sonra babamı neden affedemediğimi anlamak için yaptığım ritüelde, babamı çocukken sahip olduğum bebeğimi sattığı için affedemediğimi öğrendim. aradan 35 yıl geçmiş ve ben öyle bir bebeğim olduğunu bile unutmuştum.bakalım scriptleri dinledikçe ortaya neler çıkacak.
Alt 21-04-2007, 02:39 PM   #13 (permalink)
hayalayaz
Guest

bugün ihtilal yaptım
sabah kahvemi yatak ve oturma odası olarak kullandığım odamda değil bolkonda içtim. insanların bana bakmasıda umurumda olmadı. ben onlara bakmadım ama onların bana baktığını hissettim,bu hafta bahçeme gül fidanları alıp saksılara gül dikicem,eğer pazardan ağzını açarak etrafa bakan,o kalabalıkta yürümeyi unutan kadınlarla kavga etmeden dönebilirsem.kendimi kutluycam. iyiyim, iyiyim, iyiyim ve daha iyi olmaya kararlıyım.kalabalıklardan tedirgin olmuyorum,perşembe günü pazara gidicem ve sakin sakin alışveriş edip eve dönücem,hatta çok keyif alacağımdanda eminim. herkese ve bana iyi günler
Alt 21-04-2007, 02:43 PM   #14 (permalink)
hayalayaz
Guest

bu arada bu sayfa benim günlüğüme dönüştü, günlük bölümünü sonradan gördüm, inşallah yanlış bir şey yapmıyorumdur.
Alt 21-04-2007, 04:22 PM   #15 (permalink)
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point

harikasın çöl fırtınam benim..daha iyi olacaksın..
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-04-2007, 06:40 PM   #16 (permalink)
hayalayaz
Guest

sağol lalezarcım sizlerde bana iyi geliyorsunuz
Alt 26-04-2007, 03:17 PM   #17 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: script'leri uykuda dinlemek

selam arkadaşlar
kendime verdiğim tüm sözleri tutuyorum bu gün pazara gittim,3 tane gül fidanı aldım rivayete göre yediveren gülmüş hepsi.ben gülleri çok seven ve tüm boş vakitlerini güllerle çiçeklerle geçiren babacımdan duymuştum yediveren güller 11 ay açar diye.onun için fidancıya yediveren gül istediğimi söyledim..oda bana yediveren gül diye verdi fidanları, güllerden biri sarı kırmızı ona babamın adını verdim,bir tanesi sarı ona ablamın adını verdim.bir taneside kırmızı onada kendi adımı verdim..haftaya birtanede sarmaşık gülü alıcam onada annemin adını vericem.bizim validesultan sarmaşık gül gibidir sülalede nekadar çocuk varsa hepsine yetti yetişti hayatı boyunca sağolsun.babacımda sadece bana ve ablama yetmeye çalıştı yattığı yer nur gölü olsun.böylece daima birliğine hasret olduğum ailemi nihayet bir yerde toplamış olucam.daha sırada uğur ve can var oğullarımız.onlar içinde çıtır güller var neşe dolu gençliği çağrıştıran fidancı haftaya getircek. yani ben haftaya yine pazardayım. bugün kavga etmeden eve gelmeyi başardım, yaptığımher şey yapacaklarımın garantisidir.bugün gavga etmemeyi başardım,belki haftaya aşina olan biriki kişiye selam bile veririm kimbilir. neyse iyiyim iyi , hergün daha iyi oluyorum.. bu arada scriptleri dinlemeye ara vermeden devam ediyorum..
Alt 27-04-2007, 02:53 PM   #18 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: script'leri uykuda dinlemek

güllerimi diktim
babacığım şiirler okurdu onlara muhabbet ederdi,en nazik, en ince iltifatları bulurdu güllerine, ben o kadar yaratıcı değilim iletişim kurarken.ama her biriyle konuşuyorum.ritüelime devam ediyorum.öfkeleri kinleri nefretleri ateşe atarken artık tereddüt etmiyorum.öfkesiz kinsiz nefretsiz olmadığımı görüyorum şöyle bir kendimi yokladığımda, ama barut fıçısıda değilim artık. en güzeli her gün daha iyi olduğuma inandım içimde böyle bir inanç var. peki değişen ne var derseniz bana göre çok biraz önce kanseri defet scriptini cd ye kaydettim ve ankaradaki bir kanser hastasına göndermek için kargoya kendim götürdüm.daha önce olsaydı bu iş oğluma yapışırdı.çocuğum neredeyse ahtapota dönüşecekti her yere yetişmek için. ek kollar ve bacaklar oluşacaktı bedeninde,belkide oluştuda ben henüz fark etmiyorum,ben ondan razıyım allah benden fazla razı olsun. neyse değişimler çok küçük olabilir ama değişim var. ben iyiyim iyi, her gün her bakımdan daha iyi oluyorum hepinize sevgiler
Alt 27-10-2013, 11:33 PM   #19 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: script'leri uykuda dinlemek

Üyelerin hikayelerini okumak güzel oluyor bazı konuları yukarı taşıdım, bildiğim üyelerin hikayelerine de göz atmak iyi geldi. Özellikle bir şeyler başaranların hikayelerini okumak beni her zaman motive etmiştir, tavsiye ederim.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks