29-04-2007, 12:59 AM
|
#6 (permalink)
|
Guest | Gelecekten, geçmişe Merhaba Avni
Sana bu mektubu çok uzaklardan yazıyorum. Şu an için o kadar uzağım ki sana; ne sen bana ulaşabilirsin ne de ben sana....
Biliyorum bu belki çok saçma gelebilir ama biraz düşünmek ve sadece inanmak beni anlamana fazlasıyla yardımcı olacaktır inanki... Bizleri yaratan ALLAH c.c. şükürler olsun... Her ikimizinde zaman kavramıyla sınırlandırılmamış bir ortam olan internette bulunmasını sağladığı için. Avni, önce şunu açıklayayım. burada okuyacağın hepsinin birer gerçek olduğunu bilmeni istiyorum. Çünkü ikimizde hayal değiliz. ben yazabildiğime göre gerçeğim dimi. O halde sende okuyabildiğine göre gerçeksin...
Söyleyeceklerime başlamadan önce, iletişim kurmamıza vesile olan bu sitedeki diğer arkadaşlarda mektubumu okuyacakları için bir konuya açıklık getirelim. Arkadaşlar üye ismim olan asisler kafanızı karıştırmasın. Benim adım Avni soyismimin baş harfi ise S yani ilk iki harf olan AS benim ismimin baş harfleri sonraki iS ise kardeşimin isminin baş harfleri, lerde öylesine bi takı. Sakın başka anlamlar çıkarmak için düşünmeyin. Beynimizin düşüneceği çok önemli şeyler var çünkü... Haaaaa bu arada sizlere birde müjdem var. Şu an benim yaşadığım yıl olan 2028 de siteniz çok popüler bi site olmuş durumda. hatta o zamanlarda varmıydı bilmiyorum ama şimdilerde Rory Gates isimli bir işadamı var ve Dünya nın en zengini olduğu söyleniyor. Babasının ismi Bill Gates idi sanırım. on yıl kadar önce öldü oda. ama ben pek Tvlerde görmemiştim. herneyse işte onların bir firması var microsoft isimli. sitenizi almak istiyorlar hemde 5 milyar nakit teklif ettiler. geçenlerde Tv de haber konusu oldunuz. Size tafsiyem o yıllardan kendinizi alıştırın buna. ve sakın satmayın ne olur. biz hep beraber mutluyuz çünkü. Genel insanlara mujdelerim bu kadar. şimdi izninizle kendi geçmişime müjdelerimi sıralamak istiyorum.
Avni sen 2007 dasın bense 2028 de ve ben sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Seni seviyorum Avni seni çok seviyorum. Onca imkansızlığına rağmen ve kimi zaman cebindeki son parayı ekmek değilde kitap almak için harcadığın için seni seviyorum. Okuduklarını sadece okumakla kalmayıp, bilgilerini pratiğe dönüştürdüğün için seni çokkkkk seviyorum. Biliyorum o yıllarda az buçuk zorluklar çekiyosun gibi ama şimdi yazacaklarımı iyi oku ve daha iyi bi sen olabilmek adına elinden gelen herşeyi yap... çünkü sen bilmesende zamanlar arasında belli sınırlar var ve sen sadece sen değilsin Avni. yaşadığın zamandaki en küçük hatan yada olumsuz bir kararın senden sonraki her boyuttaki " diğer senleri " de etkileyecek HİÇ AKLINDAN ÇIKARMA BUNU...
İnan sana bunları yazabilmem nasıl oldu hala anlamış değilim. Çokmu dua ettin ne Avni yaa. yoksa hiç bir yıl diğer bir yılla iletişim kurma olanağına sahip olamadı şimdiye kadar. Hep Pratiklerin sonucu olsa gerek. Bide sana Direk isminle hitap ediyorum. Halbuki aramızda tam 22 yaş fark var. Hem bu kadar fark var hemde sen bensin, bende sen. Ne tuhaf dimi Avni yaaaa... Neyse zevzekliği bırakayımda müjdelerimi sıralamaya geçeyim istersen...
Anlatacaklarımın hiçbirinin hayal ürünü olmadığını yeri ve zamanı geldiğinde mutlaka yaşayacağını bilmeni istiyorum. Hani ben senin geleceğinimya o bakımdan bana güven olurmu. Zaten yalan atacak olsam bile ancak kendi kendimi kandırabilirim dimi. Eğer yanlış hesaplamadıysam sen şu an 2007 yılının 28 nisanı 29 nisana bağlayan gecesinde olmalısın. O yüzden ben sana o yılın mayıs ayından itibaren yaşadıklarımı anlatayım hatırladığım kadarıyla. Senin yaşayacaklarını demiyorum. Çünkü o zaman beynin hep acabalar ile dolabilir. bulunduğun zaman içinde kendi kendine sorular sorma ihtimalin çoğalabilir. ben yaşadıklarımı anlatayım sende beni öğren emi... Eveeeettt....
Canım Avnim o yıllarda bir fabrikada depo ve sevkiyat sorumlusu olarak çalışıyordun hani. Ve sabahları servise binmek için evden çıktığında hemen hemen hergün gördüğün çok cici bi bayan vardıya işte onunla 2006 yılının haziran ayında tanıştım. Canımın o kadar temiz bi kalbi var ve o kadar çekingen ki ilk konuşma için yanına yaklaştığımda neredeyse heyecandan bayılacak gibi oldu biliyomusun. ( aslında bu benden sana bi tüyo olsun. Sen şimdiden her zamankinden daha fazla gülümse onunla gözgöze geldiğindeki sana karşı yabancılık çekmesin emi :)))) ve yaklaşık iki yıl kadar süren bi arkadaşlığımız oldu onunla. Sonrasında ise her ikimizinde çalışma hayatındaki artan tempoları nedeniyle bir süreliğine ayrı kalma kararı aldık ve bu ayrı geçen zaman içinde dost olarak kalmanın en güzeli olduğu kanaatine vararak. duygusal ilişkimizi askıya aldık. Ama biliyomusun çok güzel zamanlar geçirdik onunla hele varya 2008 de Bi motorsiklet aldım ki akıllara zarar. Denizemi gitmedik dersin onunla, yoksa pikniğemi. Türkiye turuna bile çıktık... gözleri çok güzel Avni... Gözleri çokkk güzel....
2007 yılının ikinci yarısı senin ömrünün dönüm noktası olacak kendini büyük değişiklere hazırla olurmu. çalıştığın firmadaki başarılarıman dolayı maaşıma yüklüce bir zam yapıldı o zamanlar. Bende o zammın verdiği rahatlık ile hiç zorlanmadan alabildim o motorsikleti. sonra işe onunla gidip gelmeye başladım. Bir zaman sonra ise hem çalışmaya devam ederken hemde şirketin ara sıra olan ve moto kurye çağırarak gönderdikleri paketleri kendi motorsikletimle götürmeye başladım. Böylece hem moto kurye maaşı alıyordum şirketten hemde depo idaresinden bi maaş alıyordum biliyomusun :) ...
O zamanın parası ile çoğu üniversite ve yüksek okul mezunlarının kazanamadıkları yüksek miktarları ben hobi olarak yaptığım işler sayesinde kazanıyordum... ( laf aramızda kalsın yaklaşık beş tane asgari ücret geçiyordu elime bir ayda. ) Bundan sonra ise birikim yapmaya başladım zamanla bi hayli para toplandı elimde ve bunları yine hobi olarak gördüğüm tekstil sektoründe yatırıma çevirdim o zamanki patronum olan Mehmet beyin yardımlarıyla. Bi hayli kazandımda. hemde ne bi hayli :) Resmen uçtum denebilir. Hani içinde uhde kalan bi kız arkadaşın vardıya 2006 yılında ismi Merve idi hatırlarsın ve ailesi ayırmıştı bizi. Sebep ise senin gibi birine yakıştıramamışlardıya kızlarını. İşte onun için hiç üzülme olurmu. Çünkü senin geleceğin olan ben; şu an onunla evliyim. birbirimizi çokkkkkk seviyoruz, evliliğimiz olağanüstü derecede güzel geçiyor. üç tanede çocuğumuz var ama isimlerini söylememmmmm.... Çünkü seninde bu heyecanı yaşamanı istiyorum Avni. Seni seviyorum Avni.... Öğrendiğin için istediğin için, bana bugünleri yaşattığın için. gelecekteki sen olan ben... Seni seviyorummmm.....
Tekrar iş hayatına dönelim istersen... Tekstil sektöründe kendimi kanıtladıktan sonra Merve nin ailesi ile aynı sektörde olmaya karar verdim ve kendi adıma bir şirket kurdum yeterli miktarda yatırımı yaparak. Avni biliyomusun senin ismin bile gelecekte onlara damat olacağına dair işaretler içeriyor. biraz düşün ve bunu kendin bul olurmu ! Hani onlar ne iş yapıyorlardı :) düşün bakalım. Şimdide kendi şirketimin adını vereyim sana. Avni xxVİNÇ vinçli taşımacılık ve liman işletmeciliği... Gördüğün gibi soyismimizin içinde bile onların sektörü var ve tabiii ki şu an benim bulunduğum zaman olan 228 de bizim sektörümüzünde...
Biliyomusun aklıma ne geldi. Bir daha ki sefere sana Merveden bir mektup yazdıracağım. Amaaaa ona söylemeyeceğim bu durumu :) benden ayrı olduğun zamanlardaki bana gelecekten bir mektup yaz bakalım diyeceğim.. Sırf seni sevindirebilmek ve ileride yaşayacaklarını bildirerek o gününe daha iyi odaklanmanı sağlamak için yapacağım bunu. O şimdi içerde.En küçük kızımız henüz altı ay oldu doğalı ve onu uyutmaya çalışıyor. bir görsen varya ikiside çok tatlılar yaaa. Hele ilk kızımız dünya güzeli gözleri var. yanakları pembe pembe. oğlan biraz zıpır ama oda büyüyecekkk :) Geç oldu lakin güç olmadı Avni. mutluyuz çok şükür. Heeee bide son bi kaç cümle.. Sana bir süprizim var....
yaklaşık 15000 metrekarelik bir arsa aldım İzmit ten şimdi oraya dört tane bina yaptırıyorum. herbiri 20 şer katlı ve katlar dörder daireden oluşuyor. yanımızda çalışan tüm personel için lojman olacak buralar. bide kendimede aynı arsa içinde müstakil bi yer yapmayı düşünüyorum. sabah akşam hep beraber gidip geliriz... Eeee İzmit ile Tuzla arasındaki yol nedirki dimi yaaa.. İstanbulda çalışıp şehir dışına çıkacağız eve gelmek için. Tuhaf dimi. evet dediğini duyar gibiyim. hiç tuhaf değil Avni. Şimdi varya yollar herbiri 8 şeritli hız limiti asgari 200km/saat. otobanda 200 den aşağı gidemiyosun. Tabiii araçlarda ona göre oldu. Yaralanma ihtimali bile sıfır gibi bişey. Avni Gitmek zorundayım yaaaaa. Merve sesleniyor içerden. sana yine arasıra yazmaya çalışırım. benim yaşadıklarım senin yaşayacakların unutma bunu... Merve benimle, yani seninle. O beni, yani seni çok seviyor...o zamanlarda ayrı olduğunuza bakma istemeye devam et Avni. istemeye devam etttt....
Merve öpeceğim on dakika sonra sende gözlerini kapa o an olurmu...
nasıl olsa ikimizde aynı kişiyiz hissedeceksin Mervenin yanaklarındaki sıcaklığı kalbinde...
Gelecekten, Geçmişime kucak dolu sevgilerle..
istemeye devam Avni ...
Her an her saniye yaşamak istediklerini iste ALLAH c.c. tannnnn....
Gittim bennnn...
Merve sinirlenmeye başladı :)))) |
| |