29-09-2008, 03:26 PM
|
#3 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: yardım Alıntı: erkannnn Nickli Üyeden Alıntı
Herkeze merhaba arkadaşlar.Siteye birkaç aydır üyeyim.Sitede yer alan telkinlerden yararlandım fakat sizlere bikaç sıkıntımı anlamak istiyorum.Düşününce benimde çok saçma bulduğum ama bi türlü aklımdan çıkaramadığım düşünceler var kafamda.Örnekliyecek olursam melesala bir yere alışverişe gidicem almak isteğim şeyi söylerken nedense bir anda heycanlanmaya başlıyorum,hafif kekelemer ve ellerim titremeye başlıyor.Tanımadğım kişilerle konuşurken hatta bazen uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımlada oluyor.Kendimi ifade edemiyorum.Butür olaylar son zamanlarda dahada çok büyümeye başladı ve artık çok canımı sıkıyor.Ben 21 yaşındayım bundan önceki yıllarımı düşünüyorum mesela kendimi bildiğimden beri annem biryere alışverişe veyatta başka bişey için bir yere gönderse gitmek istemezdim.Veyatta eskilerden hatırladığım mahallemizde oturan benden büyük insanların önünden geçerken sıkılırdım bu gibi şeyler.Bunları nasıl yenebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.herkeze selamlar | Merhaba arkadaşım,hoşgeldin
anlattıkların bana pek yabancı olmayan cümleler,sana şöyle söyliyeyim orta okuldayken senden daha kötüydüm ben=evde çok rahat,okul ve sosyal ortamlarda hiç konuşmayan,heyecanlanan,konuştuğunda sesi bi garipleşen,aklından geçenleri kimse anlatamayan vs. vs. buna zaten sosyal fobi deniliyor...Bu tür insanlara genellikle çok fazla akıl verilir fakat söylemesi kolay zor olan,uygulamasıdır aslında 44 Forumda çok üyemiz var sf yi yenmiş... Onlardan yardım almanı öneririm,bilimiyorum doğru anladım acaba anlattıklarını telkinleri tam olarak ne kadar dinledin acaba??
__________________ -Want 2wi N- ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN |
| |