Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız doğru söylüyon emelim burcuyu bu gün gördüm ,melek gibi çocuğum..gözleri öyle masumki..o gözler ancak bir melekte olabilir.....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-07-2007, 12:24 AM   #11 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: HAYATTA HİÇBİRŞEY RASLANTI DEĞİLDİR

doğru söylüyon emelim burcuyu bu gün gördüm ,melek gibi çocuğum..gözleri öyle masumki..o gözler ancak bir melekte olabilir..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 01-07-2007, 01:56 PM   #12 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Canımsınız ya çok seviyorum sizleri
Alt 06-07-2007, 01:30 PM   #13 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point

inanmıyorum, siteye bağlı kalacağım saati az işaretlediğim için mesajım gönderilmeden silindi gitti.

sevgili burcu, siteye mesaj yazmaya başlamadan önce okuduğum mesajlarından senin hayat dolu ve çok aktif biri olduğuna dair ilk izlenime sahibim. bu bölümde yazdıklarının da senin aslında ne kadar güçlü biri olduğnun ispatı diye düşünüyorum. yazdıklarını tamamen bu şekilde algılamayı seçiyorum. bu site ve burada insanların birbirine verdiği destek sayesinde kendini kısa sürede toparlayacağını düşünüyorum. sonuçta hepimiz geçmişten yana bir takım yaralar almışız ve onların izleriyle burada buluşmuşuz. şimdi birbirimizin ve kendimizin yaralarını sarma vakti. yazanınbitiminde dediğin gibi sen güçlü bir kadınsın. bunu asla unutma.

Alt 08-07-2007, 05:42 PM   #14 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Uzun zaman oldu yazmıyorum 10 gün belki daha fazla hayatım kargaşaya girdi ama bu arada kendimde şunu farkettim ben kendi hayatımı dramatikleştirmeye çalışıyorum çevreye bu hissi veriyorum ve bundan zevk duyuyorum ne kadar yanlış hareketlerde bulunmuşum. Bir farkındalık daha yaşadım işte
Hayal bana geldiğinde Babamla ilgili söylediğin bu aralar çokca düşüncelere itti beni birtek o değil bilinçaltımda affettiğim ya da olumlu düşündüğüm biri sürekli aklımdaydı 1 haftadır nereye gitsem o karşıma çıkacak gibi hissediyor veya ona benzeyen bir sürü insan görmeye başladım bu bir süre sonra beni rahatsız etti. Bir taraftan yeni başlayan erkek arkadaşımla ilişkimde çok çalkalanma yaşadım eskilerle özdeşleştirmedi m ama resmettiğim kişi o değil düşüncesi benim ondan uzaklaşmamı onu üzmemi mutsuzluğu yaşamamızı sağladı. Bunlar ne kadar doğru bilmiyorum ama çevrem ve ya o sorduğunda ayrılmak için sebep ciddi anlamda yoktu anlamsızca ayrılmayı istememde o insanın mantığı kabul etmedi. Bir süre uzak kaldım bu süreçte babamla yıllardır yaşadığımız artık görüşmemenin nedeni neyse bir şekilde ona ulaşmam ve telefonla dahi onunla konuşmam gerektiğini hissettim. Evet bunu yapacaktım 10 yıldan fazla oldu onu görmedim nerede olduğunu yaşayıp yaşamadığını bile bilmiyorum. Yıllar öncesinden kalan bir numara buldum arayacağım ama ulaşamazsam başka şekilde bulmaya çalışacağım. Hala arayamadım o numarayı açıkcası neyle karşılaşacağımı bilmediğimden tek başıma buna cesaret edemiyorum. Kendimi iyi hissettiğim zaman arayacağım. Diğer beni rahatsız eden konu eski arkadaşıma ulaştım internetten yeni telefonunu öğrendim bir heyecan aradım sesimi duyunca şok oldu özellikle numaramı nereden buldun demesi ve bana biraz sert davranması geri adım atmama sebep oldu ve kapadım teli
Onu aramam hiç hoşuna gitmemişti akşam internetten bana ulaştı ne istiyorsun buradan söyle dedi
açıkladım yazım ağladım zorlandım ama hallettim en azından ben hallettim bunu başardım.
Şimdi sıra babamda. Erkek arkadaşıma karşı şu an daha ılımlıyım birlikteyiz gene elimden geldiğince aramızdaki eksiklikleri tamamlamaya çalışıyorum onun iyi yönlerini görmeye çalışıyorum vs... yapıyorum işte birşeyler ama bu hafta kendi hayatımla ilgil i endişelerim korkularım had safhadaydı çöktürdüm kendimi gereksiz yere kaçışlarda bulundum. yarın yeni bir hafta ve daha güzel bir gün isitiyorum. Şimdi toparlanma zamanı.
Alt 08-07-2007, 06:13 PM   #15 (permalink)
Teğmen

15 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dennise is an unknown quantity at this point

evet burcucumm
lutfen negatif dusunceleri hemen at yureginden.
dennise isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2007, 12:54 AM   #16 (permalink)
Yüzbaşı

160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point

Birçok önemli olayı birarada yaşamışsın ama geride bırakmışsın yine gücünle evet yeni bir gün doğacak ve aklına olumsuz hiçbir düşüncenin girmesine izin vermemelisin sana da bu yakışır
Alt 09-07-2007, 09:27 AM   #17 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

merhaba, insan yaptıklarından değil yapamadıklarından daha büyük bir pişmanlık duyar sözü doğrudur. ben babamla yıllarca doğru dürüst görüşmedim. evlendim düğünüme bile çağırmadım. çocuğum olduktan sonra hastalandığı haberini aldık. annemin zoruyla gidip çocuğu gösterdim. öpüp kokladı. birlikte resimerini çektim. bi dahaki gelişimde resimleri getireceğim dedim. aradan iki ay geçmeden vefat etti. bir arafe günü üstelik benim doğum günümde vefat etti. çok etkilendim. ben evin en küçüğü olarak ne anne tarafından ne baba tarafından dede nine görmeden büyümüştüm. başkalarına özenirdim. ama kendi çocuğumu dedisinden mahrum etmiştim. neyseki en azından geriye hatıra olarak birlikte birkaç fotoğrafları kaldı diye avunuyorum.

Alt 09-07-2007, 09:54 AM   #18 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Coşkun bende pek aile yaşantısını yaşamadım şu an bile anne kız gibi değiliz ama asla ailemi bunun için suçlamadım hatta ne olursa olsun annem benim için çok özeldir birçok anneden daha fazla iyi niyetli ve olumlu bir kadındır. Ne yaparsam yapayım hep yanımda olmuştur asla beni yargılamamıştır cezalandırmamıştır. Bir şekilde yaşadığım sorunları aşmam için destek olmuştur. Anne tarafım her zaman olumludur uyumludur baba tarafı tam böyle kısıtlanmış toplum mantığı içinde çevreye göre yaşayan bir ailedir bu yüzden uyum sağlayamadım onlara şimdi en azından tekrar görüşmeye başlamasamda telefonda sesini duymak ve arada ne sorun varsa kısaca helalleşmek gibi bir konuşma yaratmak istiyorum. Benim yaşantımı göz önüne alarak evlenmekten kaçtım hele ki çocuk benim için çok büyük bir sorumluluk bu yüzden önce kendimi toparlamam daha sonra aile kurmam gerektiğini düşünüyorum.
Alt 09-07-2007, 12:42 PM   #19 (permalink)
csk
Üsteğmen

ben bir de şunu anladım, karşılıklı ilişkilerde , ister aile ister gönül ilişkisi olsun sevgi diğer duyguların altında ezilebiliyor. içten içe baba oğul ilişkilerine özeniyor, onunla olan küçük ama değerli anları hatırlıyordum. ancak çok kızgındım. kızgınlığım sevgimin önüne geçmişti.
Alt 09-07-2007, 11:42 PM   #20 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Şu an sinirden ateşler basıyor bana ağlıyorum içten boazlarım şişiyor ifade edemiyorum söylemek istediklerimi sadece dua ediyorum 96

Bookmarks