22-06-2007, 04:17 PM
|
#6 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
13 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HERKESE MERHABA tşk ederim arkadaşlar 1 haftadır telkinleri dinliyorum.beynim karar vermek birşeylere isyan etmek üzere..sanki daha kötü oldum iç hesaplaşmalrımla tek iyi yanı oğlumla konuşmuyordum1.5 yıldır onunla barıştım.ve elimden kayıp gitmesine izin vermiyeceğim.23 yıl iyi kötü devam eden bir evliliğim vardı.eşim hiç bir şeyi umursamayan kendi kuralları içinde yaşayan ve bizi yaşatan biriydi.askerdi desem beni daha iyi anlarsınız herhalde....hep bekledim değişmesini 2 oğlum vardı beni kabul etmeyen çocuklarla gelme diyen bir ailem.büyük oğlum ünv kazandı eşimde emekli oldu oğlumun yanına yerleştik memlekete gitmek yerine.eşim iyice kabuğuna çekilmişti sürekli intte okey oynuyor evden dışarı çıkmıyor hiç bir şeyle ilgilenmiyor çocuklara bile ne haliniz varsa görün diyordu.bir işe gir oyalanmak için dediğimde bana iş arıyordu şimdiye kadar ben çalıştım diye...neyse benim sabrım taşmıştı bende krizlere giriyordum büyük oğlum baktı olmuyor anne ayrılın dedi sizin yüzünüzden ders çalışamıyorum.....ama eşim için hiç bir sorun yoktu ki...ben evi terkettim çünkü onu değiştiremiyordum.artık dönmek istemiyordum zorla da olsa kabul etti ve boşandık.ben ailemle yaşıyordum küçük oğlum 16 yaşında ve babasını tercih etti(biraz da bana kızgın dı)neyse devamı var....ayrıldıktan sonra tanıştığım biri vardı benimle derdimi paylaşan o da boşanma aşamasındaydı 2 çocuğu vardı ama onlar küçük geç evlenmişti çünkü.epey bi zorluktan sonra 4 yaşındaki kızının velayetini alarak boşandılar.biz evlendik(şimdi anlıyorum ki acele etmişim)evleneli 6 ay oldu anne çocuğu vermedi bi süre sonra çocuk özürlü bakamıyacağını anlayınca vermek zorunda kaldı.40 gündür bizde çocuk tedavisine başladık eğitimine çünkü konuşamıyor ve hırçın.şimdi sorun ne biiyormusunuz?eşim geç evlenmiş demiştim ya ara sıra içiyordu önceden şimdi ise çocuğun sorumluluğunu üzerime yıkıp dışarı gitmek için bahaneler arıyor...gece ben ilgileniyorum ben eğitime götürüyorum...konuşmak istediğim tepki gösterdiğim zaman huzursuzluk yaratma diyor bana dışarda içermiş....bende boğuluyorum atsam atamıyorum çocuğa yazık olucak tedavisi yarım kalacak vicdanım elvermiyor.anne ilgilenmemiş zaten geri götür diyemiyorum.ÇARESİZ KALDIMM dertsiz başıma dert buldum benim hikayem de bu.......
__________________ ALINYAZIMI DEĞİŞTİREMEM AMA İSTEMEDİĞİM KADEREDE BOYUN EĞEMEM |
| |