öncelikle herkese merhaba
siteye yaklaşık yarım saat önce üye oldum, sanki içimde bir kara nokta var ve tüm enerjimi çekiyordu ve hayallerimi silikleştiriyordu. Yıllıklarımı okudum arkadaşlarımın hakkında güzel şeyler yazdığı o canlı hayat dolu insan yoktu artık devamlı yemek yiyordum televizyon izleyip yattığım yerde uyuyakalıyordum. Di'li geçmiş zaman kullanıyorum çünkü bunların burda paylaştığım andan itibaren geçmiş ta kalmış olmasını diliyorum. Yapacak bir süreü işim vardı ama kendimi bütün sorumluluklarım altında ezilmiş hissediyordum önceleri kendimi böyle hissetmeye başlaığımda ağlardım bir tür deşarj yöntemiydi ve sonra kaldığım yereden devam ettiğimi sanırdım öyle olmuyormuş birşeyler birikmiş birikmiş ve ben garip bir şekilde hayatımı çevreleyen olumsuzluklara karşı durmamışım hatta kendimin önüne setler kurmuşum kimsenin yaralayamayacağı kadar yaralmışım kendi hakkımda oluşturduğum olumsuz yargıları sanki diğer insanların benim hakkımdaki görüşleriymiş gibi düşünüp üzülmüşüm. Kendimle ilgili olumsuz yargılara varmadan önce okul yşamında daima başarılı pek çok arkadaşı olan aranan özlenen biriydim koyduğum hedeflere ulaşmak için varımı yoğumu ortya koyardım sonra birşeyler değişti değişimi farkettim tabi psikologdan yardım aldım
kalıcı bir çözüm sunmadı bana
şimdi geldiğim noktada bunun böyle gitmeyeceğini değişimin bir sihirli değnekle veya beyaz atlı prensleri bekliyerek gerçekleşmeyeceğini anladım sızlanmak yok, çekim yasasının canlı kanıtıyım ben olumsuz düşündüm inandım ve olmasından korktuğum herşey başıma geldi.Beyin tam bir muamma şimdi bunu ters çevirme zamanı ne kadar zaman alırsa alsın kendi potansiyelimi açığa çıkaracağım.
cine 5 i pek izlemem bugün kanallar arasında gezerken cine 5 te nil gün hanımın çekim yasası programına rastladım saatler sonra googldan çekim yasasını arattım karşıma çıkan sitelerden bu siteye tıkladım ilgimi çekti forumları okudum , mp3 leri indirebilmek için üye oldum ve içimde hissetiklerimi paylaşma isteği doğdu
kendimi şimdiden iyi hissediyorum. Tüm bunlar tesadüf olamaz.Gelişimimi buraya aktaracağım
görüşmek üzere yürüyüşe gidiyorum