Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

CSK DANIŞMANLIK ŞİRKETİ

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri CSK DANIŞMANLIK ŞİRKETİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese merhaba, Bugün yine zihni sinir projelerimden birini hayata geçiriyorum. Sanal ortamın en güzel yanı istediğimiz her şeyi olabilmemiz. buradaki sanal deneyimlerimizin gerçek hayatımıza gerçek deneyimler olarak çekilmesi dileğiyle CSK DANIŞMANLIK şirketini faaliyete sokuyorum. Öncelikle bunun sadece çekim yasasına buradan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Anketimiz: CSK DANIŞMANLIK şirketine herhangi bir konuda başvuruda bulunur musunuz?
Evet 4 57.14%
Hayır 1 14.29%
Kararsızım 2 28.57%
Katılımcı sayısı: 7. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

CSK DANIŞMANLIK ŞİRKETİ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-07-2007, 12:49 PM   #1 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart CSK DANIŞMANLIK ŞİRKETİ

Herkese merhaba,

Bugün yine zihni sinir projelerimden birini hayata geçiriyorum. Sanal ortamın en güzel yanı istediğimiz her şeyi olabilmemiz. buradaki sanal deneyimlerimizin gerçek hayatımıza gerçek deneyimler olarak çekilmesi dileğiyle CSK DANIŞMANLIK şirketini faaliyete sokuyorum.

Öncelikle bunun sadece çekim yasasına buradan bir göz kırpıp “Heeeyyy buradayım beni gör ve hayatıma gir” mesajını vermek için bir oyun olduğunu söyleyeyim. Atakan Beyin sitesi üzerinden iş çeviriyormuşuz gibi anlaşılmasın. Üstelik bu iş için herhangi bir ücret talep edilmeyecektir, bu yüzden ücretsiz karşılanabilecek taleplerinizi iletmenizi bekliyorum ( tabi Atakan bey, bu olaya destek olmak için ekstra bir puan hesaplaması ile bizlere sürpriz yaparsa sevinirim.)
Sizlerden çeşitli taleplerinizi özelime atmanızı bekliyorum. Ben de sizlerden gelen talepleri ilan olarak bu konu başlığında yayınlayayım. Sonra ilana cevap vermek isteyenler yine benim özelime cevap yazsınlar. Biliyorum sizin için biraz zahmetli olacak, yani kendiniz konu açabilecek ve açık açık yazabilecekken neden araya aracı koyasınız ki? Çünkü öncelikle bu bir oyun. Ayrıca bunun arkadaşınızın hedeflerine faydası olacak ve sizler yardımsever insanlarsınız? ( biraz demegoji her zaman sattırır )

Neler yapar bu sanal şirket:

Mesela bugün tresor’a loto oynaması için 6 rakam gönderdim. Bu şirketi önceden kurmuş olsaydım. “ 1-49 sayıları arasında 6 sihirli rakam aranmaktadır” şeklinde bir ilan açabilirdim.

İş değiştirmek isteyenlere, uzmanlık alanıma girdiği için, çeşitli fikirler verebilirim. Ya da yine ilan açar, “ insanlara yardım etmek isteyen, onları sağlıklı tutmak ya da sağlıklarına kavuşturmak için doğal bir istek duyan bir arkadaş için acilen meslek önerileri aranmaktadır” şeklinde bir ilan verebilirim.

Ne dersiniz benimle oynar mısınız?

not:Taleplerin ve taleplere gönderilen cevapların özelime gelmesi şirketin işleyebilmesi için önemlidir. cevapları herkes açık açık görürse danışmanın anlamı kalmaz. ilanlar kapandıkça sonuçlarını da bu konuda belirteceğim merak etmeyin.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 12-07-2007, 02:41 PM   #2 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Standart veri tabanı oluşturmak için bilgileriniz lütfen

bir danışmanlık firmasının iyi bir portföyünün olması gerekir öyle değil mi?

öyleyse, ne iş yaptığınızı, hangi şehirde olduğunuzu, yetenekli olduğunuz alanları vs. özelden paylaşırsanız bir veri tabanı oluşturarak işe başlayabilirim.
Alt 12-07-2007, 04:18 PM   #3 (permalink)
Teğmen

13 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilgün07 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: CSK DANIŞMANLIK ŞİRKETİ

yardımsever kardeşim benim!!hayatımda ilk defa loto oynayacağım senin yazdığın sayılara...baba sayıları gönder dusun
Alt 12-07-2007, 04:20 PM   #4 (permalink)
Teğmen

13 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

ayyy pardon yanlış yazmışım bana sayıları gönder ltf...
Alt 12-07-2007, 04:21 PM   #5 (permalink)
Çevirmen

90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point

harıkasın coskun ben bu fıkre bayıldım, en bas musterın ben olucam haberın olsun, sen bana maıl atmısın ama ben nasıl olduysa maılıme gıremıyorum hotmaıle tekrar yollarmısın tesekkurler sevgıler tresor
tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2007, 04:28 PM   #6 (permalink)
csk
Üsteğmen

milli piyango denince akla nimet abla gişesi gelir ya,

sayısal lotada da ben ünleneceğim galiba.

nilgün abla rakamları özeline gönderdim.

bi de birazdan ilan açıyorum. herkes uğurlu rakamını göndersin. en çok tekrar eden rakamlardan bir iki kolon oluşturalım.
Alt 12-07-2007, 04:38 PM   #7 (permalink)
csk
Üsteğmen

Standart uğurlu sayılar aranıyor

1-49 arasında uğurlu sayılar aranmaktadır.

müracaat: Özel'e lütfen.
( şirket prosedürlerine uyalım )
Alt 12-07-2007, 05:14 PM   #8 (permalink)
Bugle
Guest

Bu hafta losttaki sayıları oynayacağım...tutarsa uçağa atlayıp sawyer'ın yanına gideceğim.. 44
Alt 13-07-2007, 12:11 PM   #9 (permalink)
csk
Üsteğmen

İşinizi değiştirmek mi istiyorsunuz? Yoksa bu sizin ilk iş deneyiminiz mi olacak? Peki, yeni işinizle ilgili ne gibi planlarınız var? Sağlıklı bir karar verebilmek için önce kendinize ne istediğinizi sormanız gerek. CSK danışmanlık olarak sizi nçin bir araştırma yaptım ( bir kariyer sitesinden kopyaladım ) ve sizlerle paylaşmak istedim.

İş hayatınızda mutlu olmak istiyorsanız, öncelikle kendinizle dürüst bir görüşme yapmalısınız. Daha önceki birikimlerinizi ve becerilerinizi iyice sorguladıktan sonra, can alıcı soruyu kendinize sorabilirsiniz: Ben nasıl bir iş istiyorum?
Çoğu insan bu soruyu kendine sormaktan kaçınıyor. Adaylar tam olarak ne istediklerini bilmedikleri zaman işe alımlar başarısızlıkla sonuçlanabiliyor, başarılı olsa bile işe başladıktan sonra birtakım mutsuzluklar yaşanabiliyor. Bu durum aday için olduğu kadar işveren için de zorluklar oluşturabiliyor.

İlk iş deneyimi
Söz konusu olan sizin ilk iş deneyiminizse, öncelikle hangi alanda çalışmak istediğinize karar vermelisiniz. Kişisel özellikleriniz ve değerlerinizin, yetenekleriniz ve beklentilerinizin farkında olmalısınız. Bütün bunları bilmek, sizin doğru pozisyona başvurup başvurmadığınızı ortaya çıkaracaktır. Kariyerinizi planlarken kendi istediğinizi bilmek kadar sizden ne beklenileni de bilmeniz çok önemli.

İş değiştirirken

Özellikle iş değiştirme yönünde düşünceleri olanların isteklerini çok daha iyi tartmaları gerekiyor. Aksi takdirde elindekileri kaybedebilecekleri gibi yeni işlerinde de aradıklarını bulamayabilirler. Ya da aradıklarının aslında çok farklı şeyler olduğunu anlayabilirler.

Bu soruları yanıtlayın

İş ararken doğru karar verebilmek için kendinize bazı sorular sormanız ve bunları dürüstçe yanıtlamanız gerekiyor. Öncelikle ne yapmak istediğinizi ortaya çıkaracak bu sorularla başlayın:

Aynı alanda mı çalışmak istiyorsunuz?

Daha kurumsal bir şirkette mi çalışmak istiyorsunuz?

Gelirinizi artırmak mı istiyorsunuz?

Terfi mi etmek istiyorsunuz?

Geliştirmek istediğiniz ve başka bir işte kullanmak istediğiniz yetkinlikleriniz mi var?

İşinizin daha fazla gelecek güvencesi sağlamasını mı istiyorsunuz?

Unvan sizin için ne derece önemli?

Daha sonra aşağıdaki sorularla nedenlerinizi değerlendirin. “Neden işimi değiştirmek istiyorum?” sorusuna verdiğiniz yanıtlar büyük önem taşıyor.

Şimdiki işimden alabileceğim bütün tecrübeyi elde ettim.

Çalıştığım şirketin kültürü benim iş anlayışımla uyuşmuyor.

İş tecrübemi genişletmek istiyorum.

Çalıştığım işte mutsuzum.

Terfi umudum yok.

Artık freelance olarak çalışmak istiyorum.

Kendi işime sahip olmak istiyorum.

Şıkları, kendi yaşamınıza ve şartlarınıza göre daha da çoğaltabilirsiniz. Önemli olan, gerçekçi davranmanız.
Kararınızı değerlendirirken bazı listeler işinizi kolaylaştırabilir. İşte size birkaç liste önerisi:

Şirketinizden neden ayrılmak istiyorsunuz?

Neden şirketinizde kalmak istiyorsunuz? Bu listede şirketinizde kalma sebeplerinizi belirtirken iş yerinizdeki olumlu tarafları, şirketinizin kendinizi ve işinizi geliştirmede ne gibi yardımları olduğunu da yazın.

Yeni işinizden beklentileriniz neler? Bu listeye “daha iyi fırsatlar” ya da “ailenizle daha fazla zaman geçirmenizi sağlayacak esneklikler” gibi maddeler ekleyebilirsiniz.

Yazdıklarınızı tekrar gözden geçirip önem derecesine göre puanlamalarını yapın. “Önemli değil” diyorsanız 1, “Önemli” diyorsanız 2, “Çok Önemli” diyorsanız 3 puan verebilirsiniz. Kalma ve ayrılma sebepleriniz için belirlediğiniz puanları toplayın. Ayrılma isteme sebepleriniz daha ağır basıyorsa buna göre karar verebilirsiniz.

Kendinizi dinleyin

Yaptığınız puanlamalar ve listeler sizi sadece belli bir noktaya kadar yönlendirebilir. Bazen puanlar yüksek olsa da içinizden bir ses ayrılmanızın kötü olacağını da söylüyor olabilir. Bunun çok normal bir durum olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
İnsanlar farklı yollarla karar verirler. Bazıları hemen karar vermeyi sever, çünkü onlar için en kötüsü kararsız kalmaktır. Ama bu, onların bazı koşulları gözden kaçırmasına neden olabilir. Bazıları da karar vermekten kaçınır çünkü kesin kararların diğer kapıları kapattığını düşünürler. Bu durumda yapılacak en iyi şey, kararınızı verdikten sonra birkaç gün üzerinde düşünmek. Eğer kararınızla ilgili iyi hissediyorsanız, uygulamaya geçmelisiniz. Ama kötü hissediyorsanız koşulları tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kararınızı paylaşın

Kariyer planlarınızı değerlendirip bir karara vardıktan sonra bunu başkalarıyla da paylaşabilirsiniz. Sektörden arkadaşlarınızla, eski iş yerinizden çalışanlarla ya da daha önce birlikte çalışmış olduğunuz yöneticilerinizle düşüncelerinizi paylaşabilir, onların görüşlerini alabilirsiniz.
Doğru işe karar vermenin yolu, kendinizle yapacağınız dürüst bir görüşmeden geçiyor. Unutmayın; ne istediğinizi bilmiyorsanız onu bulduğunuzda da fark edemeyebilirsiniz.

Alt 15-07-2007, 07:12 PM   #10 (permalink)
Teğmen

arkadaşlar büyük bir umutla oynadığım sayılar boşa çıktı... ama haftaya yeniden deniyeceğim

Bookmarks