03-10-2007, 09:09 AM
|
#3 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: değişim nedir ben gördüm arkadaşlar.burası bilgeler yurdudur. Alıntı: sevgi-kapisi Nickli Üyeden Alıntı
"1-Allahım senden dünyada ve ahirette afiyet (sıkıntısız yaşam) istiyorum.
2-Allahım aç olan müslümanları doyur,çıplak olan müslümanları giydir,hasta olan tüm müslümanlara şifa ver,sıkıntıda olan tüm müslümanların sıkıntılarını gider,borcu olan müslümanların borçlarını ödemeleri için yardımını lutfeyle."
bundan sonra size de tavsiye Allah'tan her ne istiyorsanız onu önce herkes için isteyin.
| merhaba sevgi kapısı aramıza hoşgeldin. yaşadığın değişim gerçekten çok hoş. Allah yolunu açık etsin ve duaların kabul olsun.
yanlış anlamaz isen küçük bir eleştirim olacak. yıkıcı değil yapıcı olsun diye yazmak geldi içimden.
Mevlana gel her ne olursan ol, kim olursan ol gel demiştir. sen de mevlanayı örnek alacağını belirtmişsin. öyleyse bence dualarında sadece müslümanlar için değil, aç olan, çıplak olan, hasta olan, borcu olan herkes için olacak şekilde duanı genişletmelisin diye düşünüyorum. zaten sonrasında sen de Allah'tan ne istiyorsanız herkes için isteyin diyerek belki de bunu dile getirdin. bu yüzden yaptığım alıntı da o cümlene de özellikle yer verdim.
yine de karar senin . ben sadece paylaşmak istedim.
sevgiyle kal.
__________________ COŞKUN'uz eksik olmasın. |
| |