![]() |
Cevap: buda benim hikayem :) bengusu adınla başlattığın güzellik içime yerleştiğinden beri seni çok seviyorum ablacım iyi ki varsın ve sen bitanesin gerçekten... |
Cevap: buda benim hikayem :) benimde durum ne olursa olsun gönlümde sonsuza dek parlayacak güneşi seçtim sizin gibi iyi ki varsınızO0 |
Cevap: buda benim hikayem :) bu gün her pazar olduğu gibi dedeyi ziyarete gittik.annem ve babam yaşlandılar.kızlarımın onları iyi tanımasını istiyorum.büyüklere nasıl saygı gösterildiğini görsünler istiyorum.geçen bayram huzur evindeki yaşlıları görmeyede götürdüm onları.bu mevsimde eskiden buralarda kar okadar çok olurdu ki güzelim şehir bu gün bahardan kalma bir günü yaşıyor..bu gün sevgililer günü her kesin gönlünde büyük sevgi tohumlarının yeşermesini diliyorumm.sevincli bu gün hayatı yakalıyorum .y789 |
Cevap: buda benim hikayem :) bu gün uzun bir aradan sonra güneş yüzünü gösterdi.gerçi benim gönlümün güneşi bütün ihtişamıyla parlıyor.kızların hızına yetişmeye çalışıyorum ve hayat istediğim gibi akıyor.bazen diyorumki bu bilgilerle geçmişe gidip her şeyi yeniden yaşasam ne olur diye.bekarken yalnızken kaldığım o eve gittim geçen hafta.satılık ilanını asmak için.söyle bir dolaştım gündüzleri vakit geçirmeyi sevdiğim kızlarla kahkahayla inlettiğimizsmil56 odaları gezdim.gece olunca yalnız kalmaktan korktuğum ve ağladığımagl34 odamı gezdim.korkularımı yanlızlığımı o evde bir daha geri gelmemek üzere bıraktım.vedalaştım...evet uzun bir aradan sonra evi gezmek üzüldüğüm ve sevindiğim anıları yeniden canlandırdı.güzel olanları alıp diğer anılardan özgürleştim mutluyum iyi ki varım iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı:
|
Cevap: buda benim hikayem :) sabaha kadar yağan yağmuru dinledim.öyle güzel yağıyorduki.işe giderken her damlanın beni üzen bir olayıda alıp götürdüğünü düşündüm.ve bu günün güzel haberlerle geçmesini seçtim.dişim yine ihtahaplanmış.akşam arkadaşımı arayıp kullanacağım ilacı aldım.şimdi daha iyi gibi antibiyotik bitince bakılacak.hayatımda hiç olmadığı kadar bir huzur hakim.her olaya bakış açımı değiştiriyorum.hep olumsuzu görmeye alışmışız ya ben olumluyu bulmaya çalışıyorum.sürekli öğreniyorum bulunduğum bu noktada her şey güzele doğru gidiyor.hepinizi seviyorum iyi ki varsınızy789 |
Cevap: buda benim hikayem :) diş ağrısına dayanamadım.yarın doktora gideceğim.antibiyotik bitti.havalar bir açık bir kapalı.ne giyeceğimizi şaşırıyoruz.mart ayını çok seviyorum.saat uygulaması bu ayda olduğu için.işten çıkınca bana zaman kalacak.hayal ponoma güzel tatil resimleri astım.evrene dileğimi gönderdim.öğleden sonra kızları alıp dedeye gittik.dedenin bahçesinde havalara aldanan ağaçlar çiçek açmış.dede bahçeyi hazırlıyor bende bütün pozitif düşünceleri iyice köksalsın diye ektim zihin bahçeme.bahar hafiften kapıdan bakıyormu ne.gönlümün güneşi zirvede parlıyor.iyi ki varım iyi varsın iyi ki varsınızy789 |
Cevap: buda benim hikayem :) Alıntı:
iyi ki varsınactionsmile |
Cevap: buda benim hikayem :) canım bengusucum... ben geldim günlüğünü ziyarete.. yazdıkların, hayatın,bakış açın, farkındalıkların, bütün hepsi inancımı güçlendiriyor.... başka ne denir ki sana... iyiki varsıny789 |
Cevap: buda benim hikayem :) sevgili bengusucum öncelikle çok geçmiş olsun diyorum...sigrt56yazılarınla pozitif enerjinle yanımızda olmanla bana güç veriyorsun.seninde dediğin gibi iyi ki varsınsmil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:38 AM. |