Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   buda benim hikayem :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/423034-buda-benim-hikayem.html)

Sultan 09-03-2010 08:06 AM

Cevap: buda benim hikayem :)

Alıntı:

doris Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588401)
canım bengusucum... ben geldim günlüğünü ziyarete..
yazdıkların, hayatın,bakış açın, farkındalıkların, bütün hepsi inancımı güçlendiriyor....
başka ne denir ki sana... iyiki varsıny789

hoş geldin günlüğüme doris her zaman beklerim.iyi ki varsıns456

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588413)
sevgili bengusucum öncelikle çok geçmiş olsun diyorum...sigrt56yazılarınla pozitif enerjinle yanımızda olmanla bana güç veriyorsun.seninde dediğin gibi iyi ki varsınsmil56

çok teşekkür ederim dişim dahi iyi.sizin enerjinizde beni mutlu ediyor her şey gönlünüzce güzel olsun iyi ki varsın

cansin sen 09-03-2010 02:06 PM

geçmiş olsun ablacım.iyi ki varsın :)

Sultan 09-03-2010 02:48 PM

Alıntı:

gülenyüz gül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588565)
Dişinin iyi olmasına sevindimmm..İyi ki varsınnnn ..

Alıntı:

cansin sen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588582)
geçmiş olsun ablacım.iyi ki varsın :)

çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ve bana enerji veriyorsunuzy789

genco 09-03-2010 02:55 PM

bengu hanım çok çok geçmiş olsun. en kısa zamanda sağlıklı dişlere kavuşmanızı diliyorum.

Elektra 09-03-2010 02:55 PM

Günlüğünü görmemiştim canım, hayırlı olsun. Arada uğrayıp bakıcam. Diş ağrısı zordur. Geçmiş olsun. Kendine iyi bak.actionsmile

hayallerimgerçekleşiyor 09-03-2010 03:01 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 530390)
kiss3kiss3kiss3kiss3kiss3gerçekten anne ve babamın yanımda olmayışları sebebiyle çok küçük yaşta kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalıştım.Çok sendeledim ama yoluma devam ettim.zor günlerdi zamanım büyük bölümünü kişisel gelişim kitapları okumaya ayırdım.Kalan kısımda kişisel sergiler açtım.öğrendiklerimi arkadaşlarımla paylaştım.Biliyormusunuz tekrar dünyaya gelsem yine onların çocuğu olmak isterdim mesajınız için çok teşekkür ederim.gülleriniz yine çok güzel hep gülmeniz dileğiyle seviyle mutlu kalıny789

Ben senin günlüğünü yeni gördüm. Şimdi hevesle okuyorum.
Çok güzel yazıyorsun. Birşeyi merak ettim kişisel sergiler açtım demişsin. Nedir bu kişisel sergiler kişisel gelişimle mi alakalıydı. Seni tanımıyorum ama çok çalışkan ve girişken biri gibi görünüyorsun şimdiye kadar okuduklarıma göre. y789 Ne güzel.

hayallerimgerçekleşiyor 09-03-2010 03:07 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 537480)
bu gün eskiden olsa çok kızacağım bir olaya başka bir yönden başka bir pencereden bakmayı denedim ve kızmadım.eşim bana galiba senin amaliyatta sinirlerinide almışlar dedi.khkh56 inanılmaz bir değişim içindeyim ve değişmeye ,gelişmeye devam ediyorum.bu gün bütün güzel olayları hayatıma bir mıknatıs gibi çekmeyi seçiyorum.y789sevgiyle mutlu kalın

Bende bende hayatıma bütün güzel olayları mıknatıs gibi çekmeyi seçiyorumy789

hayallerimgerçekleşiyor 09-03-2010 04:49 PM

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579115)
bengusu cüzdanımı senin dediğim gibi yaptım hiç boş kalmıyor sağolasın
iyi ki varsınblissyblissyblissy

nasıl yaptın cüzdanını benimkinide öyle yapıyım gelsin paralar gelsin paralary789

Sultan 09-03-2010 11:12 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588630)
nasıl yaptın cüzdanını benimkinide öyle yapıyım gelsin paralar gelsin paralary789

canım biz cüzdanımıza 100 tl koyduk.ve o paraya dokunmuyoruz.o parayla neler yapabileceğimizi düşünüyoruz.istersen yazabilirsin de (iyi bir yemek yiyebilirim beğendiğim kazağı alabilirim taksiye binebilirim vs)o paranın cüzdandaki varlığı güvende hissettiriyor ve dene inan o cüzdanda hiç para eksik olmuyor...y789

hayallerimgerçekleşiyor 10-03-2010 11:35 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588720)
canım biz cüzdanımıza 100 tl koyduk.ve o paraya dokunmuyoruz.o parayla neler yapabileceğimizi düşünüyoruz.istersen yazabilirsin de (iyi bir yemek yiyebilirim beğendiğim kazağı alabilirim taksiye binebilirim vs)o paranın cüzdandaki varlığı güvende hissettiriyor ve dene inan o cüzdanda hiç para eksik olmuyor...y789

Benim yaptığım en büyük hata cüzdanımda ne kadar para varsa illaki harcıyorum. Gerçi geçen ay bankada birikim yapmaya başladım, ama cüzdanım hemen boşalıyor. Senin önerini yapacağım hemen para çekip cüzdanıma 100tl koyacağım ve onu hiç harcamayacağım. Bir kağıdada neler yapabilirim onunla yazacağım sonra o kağıdıda cüzdana koyacağım sanırım öyle mi? Çok teşekkürler iyiki varsınızpartysmileyalk78

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:36 AM.