| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri buda benim hikayem :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Benim yaptığım en büyük hata cüzdanımda ne kadar para varsa illaki harcıyorum. Gerçi geçen ay bankada birikim yapmaya başladım, ama cüzdanım hemen boşalıyor. Senin önerini yapacağım hemen para çekip cüzdanıma 100tl koyacağım ve onu hiç ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #141 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() |
![]() | #142 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Senin yazılarını okudukça benim çekim yasasını uygulama seviyemde gücümde bir artış oldu. Dediğin doğru önceki yaşadıklarımızı okudukça o firakansta oluyoruz böylece daha çok dileğimiz gerçek oluyor. Yaşasın ben çok mutluyum herkes mutlu olsun. Teşekkürler Bengusu ne kadar teşekkür etsem az. Bu siteyi çok seviyorum teşekkürler Atakan bey. |
![]() | ![]() |
![]() | #143 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: mutluluk ülkesi
Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #144 (permalink) |
Guest
| ![]() cumartesi günü sunum yapmak için çalıştık.bir haftadır bu sunum üzerinde çalışıyorduk.sonunda beklenen misafir geldi sunum yapıldı.harikaydı .her şey yolunda gidiyor ama işyeri soğuk olduğu için galiba üşüttüm.sabah şehrim bardaktan boşanırcasına yağan yağmur sesleriyle uyandı.yağmur bütün şehri yıkadı.dünse bu günün aksine bahardan kalma bir günü yaşadık.çocuklarla bahçede çiçek açan ağaçların altında oynadık.çocukluk günlerimi hatırladım.onlarla ip atlayıp top oynadım.arkadaşım senin bu yönünü çok seviyorum çocukla çocuk büyükle büyük oluyorsun dedi. her gün dünden daha güzel yaşıyorum.aanda kalarak yarına umutla bakıyorum.. ![]() |
![]() |
![]() | #145 (permalink) |
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ne kadar güzel çocuklarınla bahçede oynuyorsun. Temiz hava, güneş ve bol sevgi. Yarasın;) Bende seninki kadar tatlı bir yuva sahibi olmayı diledim ve bunu evrene güvenle gönderiyorum. (çekim yasası onuda bana getirir nasılsa. Teşekkürler iyiki varsın. |
![]() | ![]() |
![]() | #146 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Bulunduğu yer: sonsuzluk
Tesekkür: 3,658
313 Mesajinıza toplam 2,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() senin bu yönünü çok seviyorum çocukla çocuk büyükle büyük oluyorsun ne güzel her kesle istediğiniz gibi olabilmek iyi ki varsınız
__________________ hemen şimdi mutlu olalım ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #147 (permalink) | |||
Guest
| ![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #148 (permalink) |
Guest
| ![]() her şey gönlümüzce güzel olmaya devam etsin.gelişmeye daima açık olup en ufak bir sendelemede yıkılmadan hayata devam edelim.bizden bir tane daha yok bu hayatımızın da tekrarı yok gönlümüzden geçenle söylediğimiz sözler bir birini tamamlıyorsa hayatımızda güzel mucizeler bizi bekliyor.yaşam güneşimizin pırıl pırıl parlayıp gönlümüzü ısıttığı bir gün olsun.sevgiyle kalın ![]() |
![]() |
![]() | #149 (permalink) |
![]() | ![]() Nereye gidiyorsun gitmeeeeee:( |
![]() | ![]() |
![]() | #150 (permalink) |
Guest
| ![]() Bu gün harika bir gündü..çocuklarla oynamak istiyorum.onlara çalıştığım için yeterice vakit ayıramadığımı düşünüyorum.beraber dedeyi görmeye gittik.bahar artık yavaştan geldi…bahçede her şey yeşermeye başladı.yalnız yalancı bahara aldanıp çiçek açan ağaçları soğuk aldı.çocuklarla beraber saatlerce bahçede oynadık.akşam eşim almaya geldiğinde ablasına doğru koşan kızıma ablasının gelme diye bağırdığını duydum.nasıl dışarı çıkıp küçüğü kucaklayıp gelen arabanın önünden aldığımı hatırlamıyorum.kaç saniye sürdü onu da hatırlamıyorum çok şükür kızıma bir şey olmamıştı.ablası da kendide çok korkmuştu.abla ne yapacağını şaşırmış öylece kala kalmıştı.eşim yanımıza geldiğinde kızım ağlamaya başladı. Çocuklarla biraz konuştum daha dikkatli olmaları için..onlar benim yaşama sebebim…. Her kese güzel bir hafta diliyorum iyi ki varsınız ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri buda benim hikayem :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Benim yaptığım en büyük hata cüzdanımda ne kadar para varsa illaki harcıyorum. Gerçi geçen ay bankada birikim yapmaya başladım, ama cüzdanım hemen boşalıyor. Senin önerini yapacağım hemen para çekip cüzdanıma 100tl koyacağım ve onu hiç ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi