| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
buda benim günlüğüm olsunHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri buda benim günlüğüm olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu gün sararan dökülen yapraklar üzerinde yürüdüm.hava bulanık ve çok hüzünlendim niye bilmiyorum.en pahalı alınan uzun süre şarjı giden telefonlar bile sarj edilmesi gerekiyorya bu gün benimde şarj edilmem gerekiyor.halbuki bir sürü teknik biliyorum ama uygulamak gelmiyor içimden.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Bulunduğu yer: sonsuzluk
Tesekkür: 3,658
313 Mesajinıza toplam 2,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bu gün sararan dökülen yapraklar üzerinde yürüdüm.hava bulanık ve çok hüzünlendim niye bilmiyorum.en pahalı alınan uzun süre şarjı giden telefonlar bile sarj edilmesi gerekiyorya bu gün benimde şarj edilmem gerekiyor.halbuki bir sürü teknik biliyorum ama uygulamak gelmiyor içimden. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhabalar aybükem; ![]() Günlüğün hayırlı olsun,kendini geliştirdiğin güzel haberlerinle dolsun taşsın.. Bazen hayat devam ederken durup nefes almak gerekir..Baltayı bilemek gerekir şu meşhur hikayede olduğu gibi..zaten olumsuzu olumluya çevirmek değil mi hüner?..Eyleme geçmek içimizden gelmiyorsa eğer,işte bu da bize zaman kaybettiriyor.. Günlüğünle kendini geliştireceğin süreci daha iyi gözlemlemiş olacaksın..Geriye dönüp okuduğunda neler yaşamışım,gelişmişim diyeceksin..Paylaşımlarını bekliyorum sabırsızlıkla.. Umutlarının,isteklerinin en güzel şekilde gerçekleşmesi dileklerimle.. ![]() Sevgiler.. ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #4 (permalink) |
313 Mesajinıza toplam 2,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bu gün her şey okadar güzeldiki arkadaşlar la buluşup kahvaltı yapmaya gittik saatlerce sohbet ettik.onlara iyiki varsınız dedim.evdede işler yolunda bazen çocuklar beni çıldırtıyordu.artık onlara seçenek sunuyorum.kendi tercihlerini yapıyorlar ve sorun çıkmıyor.bengusudan öğrendiğim her zaman bir seçenek daha var hayatımda süper kapılar açıyor bende renkli 61 gibi ona teşekkür ediyorum. herkese ama her kese iyiki varsınız diyorummmmm sevgiler ![]()
__________________ hemen şimdi mutlu olalım ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() uzun süre ara verdim.her zaman bir arayışiçindeyim.çok fazla kişisel gelişim kitabı okuyorum.ben küçükçen annem bana hep sen çok güzelsin sen her şeyi yapabilirsin derdi.fiziğim konusunda hiç bir zaman bir kompleks yaşamadım.çok uzun yıllar ben bu sözleri duydum.gerçekten hiç olmayacak şeyleri ben rahatlıkla yapabiliyordum.yanlız bu arada her ne olursa o konuda zirveye yakın başarılı oluyordum ama zirve göründüğü zaman ben bunu yaptım deyip bırakıyordum.bu her konuda böyle oldu.zirveye bir basamak kala yaptığım iş her neyse orda bırakıyordum.tutkunuzu keşfedin diye bir kitap okudum ama söyle tutkuyla bunu yapabirmiyim diye bir şey bulamadım daha doğrusu zirveye çıkıp devam ettirmek istediğim bir şey olmadı.galiba benim sorunumda bu..... ![]()
__________________ hemen şimdi mutlu olalım ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Gecikmişde olsam günlüğün hayırlı olsun aybükemcim Umarım gerçekten ne istediğini bulursun. Zirveye çıkıp devam ettirmek istediğin bir şeyi değil de seni ne mutlu edicek buna odaklanırsan daha kolay sonuca ulaşacağını düşünüyorum. Her insanın keyif alarak yapacağı bir şey vardır.
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ hemen şimdi mutlu olalım ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() keyifle takip edicem günlüğün hayırlı olsun..her yeni gün güzel farkındalıklar getirsin aybükecim.. sevgiyle kal ![]()
__________________ ![]() Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) | |
Site Yaşam Koçu Mert Ölçer Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Selamlar Aybükem, Öncelikle aramayı bırak. Bu konuda arayış içinde olan bulamaz. Bulanlarda yanlızca arayanlardır.... İşte bu çelişki, tüm yaşamın özünü oluşturur. Arama, sen ne olmak,nasıl biri olmak istediğini tercihlerin arasından belirle. Ve o belirlediğin kişi yani gerçek Sen ol. O zaman aradığın her şey sana zaten gelecek. Yüksek özgüven ve niteliklerindeki sıradan olmayışlık hali ile el attığın her şeyde "başarılı olma etiketi" ve "zirve" yapma deneyimlerin sendeki arayışı devam ettiriyor görünüşe göre. Basitlik ve kolaylık kalıpların sayesinde zor olanı seçme eğiliminde olman ve yapılmayanı yapma isteğini dizginlemen kafanı karıştırmış görünüyor. Tutkuyla yapacağın şeyi bulmak için bunun üzerinde ciddi bir çalışma yapman gerekli. Bundan önce yaptığın ve başarılı olduğunu düşündüğün şeyleri düşün, sonra bunlardan hangilerini sırf kendin için yaptınsa onları ayır ve onlara odaklan. Yapmak zorunda olmadığın halde yaptıkların nelerdir? bunlar üzerinde düşün. Tutkularını keşfedip, içindeki potansiyeli onlara akıtarak inanılmaz doyumlu ve keyifli yaşamak muhteşem bir şeydir. Sevgiler MERT.
__________________ HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR. http://www.mertolcer.com/ http://www.facebook.com/yasamkocum http://www.facebook.com/vizyongelistirme | |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Bulunduğu yer: kızının,tozunun,horozunun meşhur olduğu yer: DENİZLİ
Tesekkür: 3,582
244 Mesajinıza toplam 1,449 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() canım günlüğün hayırlı olsun.neşeyle mutlulukla sevgiyle dolsun.burda olduğum sürece yazılarını takip edicem. gülerek kal :) cansın
__________________ ![]() Bişnev in ney çün hikâyet mîküned Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned Dinle, bu ney neler hikâyet eder, ayrılıklardan nasıl şikâyet eder. " MEVLANA & NEY " |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri buda benim günlüğüm olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu gün sararan dökülen yapraklar üzerinde yürüdüm.hava bulanık ve çok hüzünlendim niye bilmiyorum.en pahalı alınan uzun süre şarjı giden telefonlar bile sarj edilmesi gerekiyorya bu gün benimde şarj edilmem gerekiyor.halbuki bir sürü teknik biliyorum ama uygulamak gelmiyor içimden....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi