öncelikle böyle bir site de sizlerle birlikte bulunduğum için mutluu olduğumu belirtmek isterim
hikayeleri okudum ve bende yazmalıyım dedim
ben 17 sine henüz girmemiş kendini yaşlı hisseden bir gencim.kendimi yaşlı hissediyorum çünkü hayatta başarı ve başarısızlık namına ne varsa yaşamış sayılırım.bu nasıl oluyor derseniz biraz uzun ama anlatayım...
ben mutlu birailenin en küçük çocuğuyum 2 tane ablam var ve aile de herkezin ilgi odağı en sevdiği kişiyim... neyse
ben ana okulundan itibaren devamlı başarılı bir öğrenciydim herzaman üstün özellikler sergilerdim vede ailem başta olmak üzere herkes benim yüksek makamlara geleceğimi düşünürdü (aslına herşey için hiçte geç değilya :d) ana okulundan sonra sonra birinci sınıfa geçtim ama nasıl bir durumsa durumum hiçte iyi değildi tam hatırlıyamıyorum ama okulda ezildiğimden sanırım pek başarılı değildim sonra ankaradan istanbula taşındık vede bende yeni bir sınıfa kavuşmuş oldum yeni okulumda istediğim başarıyı yakaladım vede 8. sınıfa kadar okul 1.liğine oynadım herşey güzeldi ama önümde önemli sınavlar vardı ben askeri liseye gitmek istiyordum vede büyük bir hırslada çalışıyordum kendimi övmek gibi olmasın yeterince uzun boylu vede yapılı sayılırm bu nedenlede kendimi hep asker olarak hayal ederdim neyse çalıştık girdik sınavına ama ne giriş sınavdan 2 gün önce rahatsızlanmıştım vede son günlerimi hastanede serum yiyerek geçiriyordum
hasta hasta girdik sınava ama gende kazandık tabi bende büyük bir sevinç ama önümde aşılması gereken 3 engel daha (mülakat ,spor, sağlık) var tabi bende üstün bir öz güven mülakatta zaten sorun yok geçtik sporda da sorun yok hep dereceyle geçtik son olarak sağlık hiç beklemediğim bir şey oluyor ve de kalbimde sorun gözüküyor eleniyorum... bu durumun şoku içerisin de hemen itiraza gidiyorum  belkibir hata olmuştur diye ama çaresiz gene aynı sonuç neyse askeri lise olmuyor bende istanbulda güzel bir anadolu lisesine gidiyorum ama ben eski ben değilim ....
tamam mantıklı düşününce olmamış olabilirama bulunduğum konumda kötü değil ama bunu bide gel bana anlat tamam askeri liseye gitmemiş olabilirim ama içimde büyük bir boşluk ve hedefsizlik var şu anda lise 3 teyim ve de 4 tane zayıfım vardı bu dönem ,Allah bana hem büyük başarılar tattırdı hemde okulun sonunculuğunu .... şu anda çok kötü bir durumdayım okulun bana karşı bir iticiliğ var sanki özgüvenim sıfır ,hayattan zevk alamıyorum ,hiç bir hedef göremiyorum kendimi insanlara ifade edemiyorum ,gençlerin yaptıkları çoğu şeyi gereksiz buluyorum,v.s,v.s, başta da dediğim gibi kafa olarak yaşlandığımı hissediyorum bilmiyorum ama sizce sorun nerde ama emin olun ki şu an askeri lisede olmadığım için hiç ama hiç üzülmüyorum ...
saçmaladıysam şayet kusura bakmayın sadece paylaşmak isedim ve de saat 01:31 saygılarımla ....
(sorularınız olursa çekinmeden sorabilrisiniz ve de istediğiniz hertürlü yorumu yapabilrsiniz inanın sorun olmaz ...)