26-09-2007, 12:50 PM
|
#59 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
19 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... şimdi belki komik bulacaksınız ama bu siteyi daha yeni keşfettiğim günlerdi.ben tüm tarzdaki ve tüm mp3leri bilgisayara arşivledim.nys.attım telefona ego güç.,kendine güven,kanseri defet.gittim nargile içmeye.daha kanseri defetin 2 dksında kafayı yemiş i şekilde kendi kendime dedimki.istanbulu yenicem,okulu 1.olarak bitiricem.enden güçlüsü yok.seni yenicem istanul.sen çok oldun artık .yeter. fln dedim.ve acayip mutluydum.kendine güvene geçtiğimdede devamlı gülmek geliyodu içimden.okadar duru düşüneiliyodumki.anlatamam.ama çok sık dinlemiştim.u olaylar olmadan bi kaç gün önceye kadar.sonra iyileştim dedim heralde biraz az dinlemeye aşladım.yavaş yavaş eskiye döndüm.galiba.ama şimdi yine başlıycam.başladım hatta.ya bu telkinli müzik'i şöyle ispatlarız.(fiziksel olarak)
çaya küp şekerleri atalım.belli bi süre sonra şeker erir.küp ikende tadı aynıdır eridikten sonrada.aradaki fark gözle görülmez ama dilimiz o tadı algılar.
((klavye bozuk bazı şeyler eksikse affola))
__________________ blues serinletir.......<br />rock titretir..................<br />heavy metal iyileştirir .................<br /><br /><br /><br /><br /><br />toplam 8 kere kullanmış olduğum dunlop koşu bandımı satıyorum.sıfır modeli 950 ytl.ben 600'e bırakıyorum.televizyon sehpasını ve hertürlü techizatını yanındada veriyorum. |
| |