08-05-2008, 11:41 AM
|
#4 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ARKADAŞLAR NEDEN DEĞİŞİMLERİ YAZMIYORSUNUZ henüz bir haftalık üye oldugum için yazma geregi duydum.ben herkesin yolunun farklı oldugunu düsünüyorum,çünkü hepimiz baslı basına bir dünyayız.bu bir yolculuk kendını tanıma ve bu yolda ne olursan ol kendıne dürüst olma yolculugu.telkinleri dinlemeye baslamadan öncede kendimi tanımaya calısıyordum ama telkinlerden önce kendımde begenmedıgım bir özellikten hemen uzaklasıyordum,mesala yalan söylüyorumdur ama mutlaka gecerli bir mazeret bulup kendımı aklıyordum,simdi kabul edıp neden yaptıgımı düsünüyorum,kendımı suclamak yerine kendimi anlamaya çalısıyorum,kızmadan olanı oldugu gibi kabul etmeyi yani kendinimi oldugu gibi sevmeyi ögrenmeye baslıyorum.ve bu kabul beni cok daha pozitife dogru olana götürüyor,kendini kosulsuz sevmenin hazzını yasıyorum.tekrarlamam gerekirse kendim olma yolunda bütün ugraslarıma ragmen bilmedigim bilinçaltı kayıtları beni yolumdan döndürüyrdu,o kadar ugrasıyorum ama bak yinede olumlu olamıyorsun aysegul dıyodum.şimdi biliyorum ki atakan bey bilinçaltımı düzeltiyor bende ona yani kendime bilinç düzeyinde yardım ediyorum.bende ki en önemli degişim arkadaslar geçmişin yükünden ve gelecek kaygısından uzaklasıp anda mutlu olmayı artık becerebiliyr olmamdır.hepinize iyi yolculuklar diliyorum |
| |