Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Biraz uzun ama buyrun..

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Biraz uzun ama buyrun.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar, 26 yaşındayım. 19 yaşıma kadar ailemle birlikte yaşadım daha sonra ailemden ayrı farklı şehirlerde yaşadım. ÖSS ye hazırlanırken 3-4 yıllık evli abimin cocuklarını ve esini terkedip gittigi zamani biliyorum. Daha sonra cocuklarida annesi terkedince annem ben ve cocuklar ( ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Biraz uzun ama buyrun..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-08-2011, 03:12 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
egobrain is an unknown quantity at this point
Standart Biraz uzun ama buyrun..

Merhabalar,

26 yaşındayım. 19 yaşıma kadar ailemle birlikte yaşadım daha sonra ailemden ayrı farklı şehirlerde yaşadım. ÖSS ye hazırlanırken 3-4 yıllık evli abimin cocuklarını ve esini terkedip gittigi zamani biliyorum. Daha sonra cocuklarida annesi terkedince annem ben ve cocuklar ( biri 4 yasinda biri 1,5 ) ayni evde yasamaya basladik. O siralarda babamda baska bir sehirde ise basladigi icin haftada bir kac gün eve gelirdi. Annesiz babasiz buyuyecek cocuklar herkesi üzecegi gibi beni de üzüyordu. Daha sonra abimle esi tekrar birlesip evlerinde hayatlarina devam ettiler. Tabii bu dönem büyük kavgalarla gecti gitti.

Daha sonra babamin annemi aldattigini ogrendik. Daha dogrusu kendisi itiraf etmis. Annem sagolsun bunu yasadigimiz sehirde herkese yayip babamdan intikam almaya calisti durdu. Konustugu herkese babami rezil edip, olanlari anlatmaya calismasiyla bugunlere kadar geldik. Ayrilmadilar, ama ayni evde 2 yabanci ve sürekli sorunlar devam etti. Bir süre sonra babam bir kac kere daha ayni halt yiyince bunlarin olmasida kacinilmazdi aslilnda. Bu arada esini birakip giden abim ve babam sürekli her yere borc yaparlar ve odemeye gelince o kadarda cömert olmazlar. Bu gibi sorunlarla bogusurken annem orada kalmamin dogru olmayacagini düsünmüs olacak ki baska bir sehire ablamlarin yanina gitmeme izin verdi. Burada ÖSS ye hazirlanmaya devam ettim.

ÖSS ye hazirlanirken disariya web siteleri yapar satar parami kazanirdim sonra baktim bir sirkette ise baslamisim istanbulda. En yakinim gebze deki ablam. Burada var olma savaslari verirken felan okulu da tutturunca ( uzaktan egitim ) biraz olsun rahatladim. Bu süre icerisinde platonik ve normal asklarimda oldu. Bir tanesiyle ayrilinca felaket koymustu. Okul baslayinca okulda bir kizla tanistim, cikmaya basladik vs. kendisi ankara daydi. Daha sonra isler ciddilesince istanbuldan günü birlik gidip gelisler can sıkmaya basladi. Birbirimizi cok seviyorduk, çok özlüyorduk Ankara ya yerlestim.

Yıllarca muhtesem bir birlikteligim oldu. Güldük, agladik, gezdik, tozduk. Özetle mutluyduk evlilik hayalleri, banyodaki askiligini rengine kadar planlayarak devam etti. Bu sürede onun okulu bitti benim ki uzadikca uzuyordu. O okulunu bitirince bölümüyle oldukca alakasiz bir yerde ise basladi ve ben o dönem bütünlemelerde yine çakıldım. Okul ve işi aynı anda götürmek biraz zor olmaya basladi. En sonunda bir gün biraz konusmak istedi gittim konusmaya basladik. Ise gireli 1 ay felan olmustu. Is yerinin mesaileri biraz dengesiz ve bende evime aldigim yavru köpekle onun arkadaslariyla parkta vakit gecirmeye baslamistim. Neyse.

Konusmaya gittigimde ilk cümlesi beni cok yalniz biraktin la basladi ve aglamayla devam etti. Okulu bitirmedigimi, bütün arkadaslarinin evlendigini okulu bitirmedigim icin ona deger vermedigimi vs. soyledi durdu. Her ne kadar "aşarız, kendini sıkma halledecem tamam söz " dediysem de sakinlestiremedim. Ve hayatimin dibe dogru vurusunun baslangici bugun oldu. 6 yıl gecmis tanistigimizdan beri ve hayatimda her zaman olacagina inandigim bir kadin icin sehir degistirip, hayatimi planlayip evli bir erkekten farksiz 6 yil. Gece hayati yok, barlar, gece klübleri yok, kaçamaklar başka kadınlar yok boyle bir 6 yıl. Sonucunda bu konusma. Her zaman yanimda olacagini düsündügüm bir insandan bunlari duymak ve aglamasini izlemek biraz koydu.

O gün uyuyamadim ertesi günü tekrar konustuk. Canını sıkmamasını istedikce o hep yalniz biraktigimdan, deger vermedigimden, evlenemeyecegimizden, babasini kendisini vermeyeceginden, hala elimizde bir seylerin olmayisindan yakindi durdu. Ara vermek istedi kabul etmedim ara verecegimize ayrilalim dedim o da kabul etmedi. Ankara artik üzerime üzerim gelmeye basladi herseyi, her yeri onunla ogrenmistim bu sehirde. tecrübesi olmayanlar icin belirtmek isterim ki; çok zor.

Başka biri var diye düşünmelerim, aldatildigimi düsünmelerim, sürekli bir huzursuzluk, sürekli bir sıkıntı sürekli bir bunalim hali hapsetti beni napsam kurtulamiyorum. Ölmeyi düşünüyorum, uyku haplariyla günlerce uyuyorum. ankara dan cikip baska yerlere gdiyorum vs. Bu arada mesaj atiyor ariyor bazen ama ben hala cok huzursuz bir sekilde hayatima devam ediyorum. sonra bir seyler normale dönmeye basldiginda icimde hep bir gün yeniden olacak bir gün bu kız gidecek korkulari basgostermeye basladi. Ara ara tartisiyoruzz felan ama eski iliskimizden eser yok. Mutluluk oyunlari arada bir kavgalar gürültüler seklinde devam ediyorduk. Ben ayrilmayi istiyordum bazen, bazen o sonra birbirimize geri dönüp bu defa cok mutlu olalim sorunlarimizi bosverelim felan diyip yeniden baslioduk ama kisa sürüyordu her defasinda. Sonra bana bir kac yalan soyledi bu yalanlarini konustugumuzda beyaz yalanlardi diye sorun etmedik. bir gün ben sürpriz yapmak icin is yeri cikisina gittigimda o is yerinden arkadasiyla arabaya binip gitti. Giderken de beni arayip metroyla gidecegini soyledi ama durum oyle değil. Evinin oraya gittim taksiyel benden 20 dk sonra felan geldi ve beni aradi ( ben onu aramiztim arkadasiyal gorunce ama telefonu acmadi ) beni aramissin askim duymadim gibisinden bir konusma basladi ve ben caktirmadim ona gorduklerimi evlernin yakininda oldugumu isterse bir seyler icebilecegimiz soyledim olur dedi geldi. ona benzer birini gordugumu yaninda birisi oldugunu felan soyledim güldü alla alla benzetmissin gibisinden eyler soyle ne giydin sne bugun dedigimde asil giydigi seyi degilse baska bir seyi soyledi ve yalan. ( cok uzadi degil mi ? bunaltici biliyorum. ama yazarsam belki bir kac saat huzur bulabilirim. kusura bakma :) ) yanindan hic bise konusmadan ayrildik ben eve geldigimde "agzindaki baklayi cikart bir sey sakliyorsun" diye bir sms atti ve herseyi anlatmasini soyledim. metroyla gitmek istemis ama arkadasi birakmak istemis vs. dedinde kavga ettik ayrildik felan. O elemani da pek sevmem. Bizim arami ilk bozuldugunda onun bloguna yazdigim yazilari bu elemana okutmus cocukta bu adam seni cok seviyor ayrilmayin felan filan demisti. Daha bir ay once tanidigi bir adama benim ona yazdigim yazilari okutmasi felan koydu haliyle birazda kıskandigim icin bu cocuk üzerine oynamaya baslamistim biraz. Kiz arkadasimda ızacaksin diye boyle bir yalan soyledim dedi eyvallah dedik gecistirdik.

Neyse :)

Bu sekilde bir hayat ve boyle bir iliski icerisinde gittim gittim kaldim. Mümkün oldugunca kisa tutmaya calistim. Simdi geldigimiz noktada iliski halen devam ediyor ama arada bir kavgalar var ve huzursuzluk diz boyu. Önceden her saniyesini yanimda gecirmek isteyen kız simdi bir sekilde bana gelemiyor benimde calisiyor olmamdan ötürü amanlari ayarlayamiyoruz felan haftada bir kac saat görüsüyoruz. onun idisinda hergün telefonlar sms ler devam ediyor. Ama boyle bir iliskiden bu noktaya gelmek hak verirsiniz ki agzima tükürdü. Simdi okulum bitti ama hala evlenmiyoruz kavgalardan dolayi cekindigini düsünüyorum. Mutsuz olmaktan korktugundan. Buguüne kadar onunla hic bir seyi adam akilli yasayamadik. Tatile gitmeyi aksam bir cafede canli müzik dinlemeyi vb. her seyi evlendikten sonra yapariz diye erteledik durduk. Evlensek herseyi cok daha güzel olacagini biliyorum, inaniyorum ama evlenemiyoruz. Evlenememe sebebimiz kız arkadasimin su an kendini hazir hissettmemesi diye tahmin ediyorum.

Su an icinde bulundugum durumda birileri gelip 5 yillik ömrün var bizden bir sey iste yapalim dese, "5 yılı bosverin 5 gün sonra öleyim ama bana bu 5 gün huzur verin" derim. Uyudugum uykudan, yedigimden, ictigimden hic bir sey anlamiyorum 1,5 yıldır. Hayatimda ne baska bir kadin oldu ne baska bir sevgili onunla beraberken. Su an 7. yili devirmek üzereyiz. Mesajlarima gec cevap gelse, gorusemesem, sesi uzgun olsa, baska bir sekilde sms yazsa hemen sıkılmaya bunalmaya basliyorum. Ayrilmak istedigimizde o da bende mahvoluyoruz. Beni birakma diye aglamalarini, bayilmalarini biliyorum. 7 yıldır hayatimda herseyi erteledim. Artik hersey koymaya basliyor sarkilar felan daha da anlamli artik. " simdi bana kaybolan yillarimi verseler " gibi :) hala cok seviyorum o da seviyor biliyorum, inaniyorum ya da inanmak istiyorum. Durum boyle ama. Sürekli bu defa düzelecegiz seklinde bir iliski. Sürekli dua etmeler.

istedigim şey artik bu iliskiyi bir aşama ileri götürmek. Ailesinden babasi bilmiyor. En azindan babasi bilse. Biz bu isi yapamiyoruz aileler yapsa gibi düsüncelerim var. Ve artik kız arkadasimla yasamak istedigim seyler var sürekli ertledigim seyler var. Bunlari yasamak bir an önce evlenmek istiyorum. Hayatimi artik düzene koymak istiyorum.

Bu okuduklarinizin sonucunda sürekli bir bunalım, can sıkıntısı, erteleme seklinde bir hayat yasiyorum. Ve inanılmaz sıkılmış durumdayım. Umarım telkinler sayesinde bir şeyleri aşabilirim diye 1 aydır dinliyorum. Telkinleri bahsedilen siralamayla dinliyorum. Bakalim neler getirecek bana. Gerçekten okuduysaniz alkış ve teşekkürler :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

egobrain isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2011, 04:13 PM   #2 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Biraz uzun ama buyrun..

Evet sabırla okudum :)

Ne çok seviyorsun gerçekten kız arkadaşın ne kadar da şanslı bir kız.

Bence yakın zamanda kız arkadaşınla evlilik ile ilgili ne düşündüğünü konuş yani o ne zaman ister böyle birşeyi senin hazır olduğunu belirt eğer isterim hazırım gibi cevaplar alırsan belki de ona evlenme teklif etmelisin. Ailesiyle tanışmak için geç bile kalmışsın en azından annesiyle, varsa kardeşleriyle tanış sonra da babasıyla. :)

İlk mezun olduğu dönemde arkadaşlarım evleniyor gibi bir serzenişte bulunup da şimdi evliliğe hazır değilim diyor olması adam akıllı büyük bir çelişki. Eğer kendi hazır değilim demediyse bence o da evlenmek istiyor olabilir.

Yalan ise büyük olsun küçük olsun ilişkiye en çok zarar veren şeylerin başında gelir. O da seni bırakamıyor ama anlatığına göre birlikte bir plan yapmalısınız bence. Madem yol arkadaşısınız bunca yıldır. Yazık bunun sonu mutlu bir evlilik olmalı.

Umarım sorunlarınızı çözersiniz. Sorunlar asla yok sayılmamalı oturup herşey açıkça konuşulmalı. Konuşma tartışmaya gidiyorsa bir süre ara verip tekrar konuşulmalı. Birbirinizi kırmadan bir çözüm yolu bulabilirsiniz ikiniz de yetişkin insanlarsınız.

Mutlu ve umutlu günler dilerim...

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2011, 04:18 PM   #3 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 2
26 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gokcee is an unknown quantity at this point

ben okudum.bişeyi çok çok istediğinde hayattan kopuyosun.bence kızarkadaş merkezli değilde birazda kendine vakit ayır.hobilerin neler.yalnızken yapabilceğin şeyleri keşfet yada arkadaşalrınla vakit geçir birazda.ozaman hayat senin için daha eğlenceli olır.
gokcee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2011, 04:25 PM   #4 (permalink)

Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
egobrain is an unknown quantity at this point

Alıntı:
gokcee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben okudum.bişeyi çok çok istediğinde hayattan kopuyosun.bence kızarkadaş merkezli değilde birazda kendine vakit ayır.hobilerin neler.yalnızken yapabilceğin şeyleri keşfet yada arkadaşalrınla vakit geçir birazda.ozaman hayat senin için daha eğlenceli olır.
tebrik ve teşekkür ediyorum öncelikle :)

Gökçe ( isminizin gökçe oldugunu varsayarak ) kız arkadaş merkezli mi pek bilmiyorum. Hobilerim var tabiki onlara vakit ayiriyorum. Arkadaşlarıma da. 7 yıl odanda 1 fareyle büyüdüğünü düşün. Her gün sacma sapan sesiyle uyandigini. Bir yerden sonra duyamazsan o sesi hayat bir daha çekilmez oluyor.

Aslına bakarsan pek boş vaktimde olmuyor hani onu düşünecek kadar fazla desem sanırım daha doğru olur. Bilgisayar programcıyım ve inanılmaz bir tempoyla devam ediyor iş hayatı. Üzerine bu sorunlar da yaşayınca sürekli bir sıkıntı halinde oluyorum maalesef.
egobrain isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2011, 04:29 PM   #5 (permalink)
bigokyanus
Guest

Aslında pozitif ve güçlü bir kişiliğin var bence .
Dışardan bak durumuna benim tavsiyem , her şey olacağına varıyor . Anını yaşa sadece şu anı...
Sane tavsiyem Var olmanın gücü adlı kitabı okuman ve uygulaman . Echart Tolle yazarı...
Her şey güzel olacak sadece inan ...
Alt 05-08-2011, 04:46 PM   #6 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 2
26 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gokcee is an unknown quantity at this point

ben teşekkür ederim egobrabin.umarım yazdıklarım senin için yararlı olmuştur.sana tavsiyem elinden geleni yap ama çokta zorlama.zorladığın şey nedense daha zorlaşıyo.
gokcee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks