19-05-2013, 08:13 AM
|
#25 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 191
102 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ben kimim ? Alıntı: yelll Nickli Üyeden Alıntı
aslında bakarsanız hikayemi şu kutucuğa sığdırmam mümkün değil ama ben kısasa size özet geçeceğim . şuan 26 yaşındayım , 13 yaşımda bir erkek arkadaşım oldu öyle böyle derken onunla 23 yaşıma kadar bu ilişkiyi sürdürdük yani 10 yıl . 2008 de ayrıldık gerisi kocaman bir boşluk . o kadar hayatımla bütünleştirmişim ki onu onunla ayrıldıktan sonra işimden oldum , kendimi tanımıyorum , ben kimim sorusuna cevap veremiyorum . 4 yıl geçti ama hala geçmişte yaşıyorum ve 4 yıldır hayatıma biri girmedi bir işimde olmadı . evde dört duvar arasında kişiliğimi ve özgüvenimi kaybetmeye devam ediyorum , herşeyin farkındayım ama ne yapacağımı değişime nereden başlayacağımı bilmiyorum . bu konuda ciddi olarak yardımlarınızı bekliyorum adım adım ne yapabileceğimi yada yapabileceklerimi bana söyleyecek birilerine ihtiyacım var . karanlıkta yürürken dipsiz bir kuyuya düşmüş gibiyim çıkmak istiyorum ama tek başıma başarısız oluyorum .. lütfen bana yardım edebilirmisiniz doktorlara gidip avuç avuç ilaç almak tercihim değil . değişimin kendimde olduğunu biliyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum :( | kardesim 10 yillik sevgi uzerine kurulu bir beraberligi kimin bitse senin yasadigin yikimi fazlasiyla yasar ve senki bu beraberlige aska cocukken dusmussun allah yardimcin olsun isikli yolun dedigi gibi psikiyatriste gitmen sart kendin gecemessin bu yikimi,psikiyatrist ilacdan daha ziyade telapi yapacak
llac gerekliyse veril..ve benim bildigim kadari ile bu sitedeki telkinler ruh sagligi yerindeki kisilere fayda sagliyor,yanlisim varsa arkadaslar lutfen duzeltsin. |
| |