| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yeni GünlükHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Yeni Günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Uzunca düşündükten sonra uygun listemi yarattım. İnsanlarla Rahat Ol - Dışa Dönük Kişilik - Disiplin - Keskin Odaklan Uzunca bir süre dinlemeyi ve etki görürsem buraya yazmayı planlıyorum Şimdilik her gece rüyam aksiyon filmi gibi tesadüf mü ? bilemem ama ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi Yeni Günlük
İzlerken titredim, ilgilisi gereken mesajı alıcaktır. Bu arada hedefimi belirledim hayatımda ilk kez sanırım bir hedefim var bu sene 2. kez ygs lys ye giricem Hacettepe Sanat tarihi istiyorum ts den 350 almam gerekiyor 2 gündür istekle zevkle yoğun bir şekilde çalışıyorum bu çalışmaların devamınıda getirip istediğim bölüme giricem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Offline |
24-10-2016, 12:34 PM | #6 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Apr 2014
Tesekkür: 77
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeni Günlük buda uzun zamandan sonra yaptığım yeni şarkım : https://youtu.be/LWRRvuYbAn4 |
Offline |
24-10-2016, 01:27 PM | #7 (permalink) |
Yüzbaşı Üyelik tarihi: Apr 2012
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeni Günlük Rabbim kolaylikla istedigin bolumu kazanmani nasip etsin olumlamalara devam:) |
Offline |
29-10-2016, 12:30 PM | #8 (permalink) |
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeni Günlük yeni telkinim : fotoğrafik hafıza umarım bir faydası olur. |
Offline |
18-11-2016, 04:15 PM | #9 (permalink) |
| Cevap: Yeni Günlük Çarşamba günü burun ameliyatı oldum. Sinüzit ameliyatı ile birlikte burun eğriliğini düzelttiler ve estetik oldum. Yarın tamponlar çıkıcak çarşambada alçıyı çıkartıcaklar nefes alabilmek için can atıyorum. Nefes alamıyorum :/ çok ağrılı acılı bir süreç |
Offline |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Yeni Günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Uzunca düşündükten sonra uygun listemi yarattım. İnsanlarla Rahat Ol - Dışa Dönük Kişilik - Disiplin - Keskin Odaklan Uzunca bir süre dinlemeyi ve etki görürsem buraya yazmayı planlıyorum Şimdilik her gece rüyam aksiyon filmi gibi tesadüf mü ? bilemem ama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi