20-04-2007, 10:40 AM
|
#14 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
51 Mesajinıza toplam 180 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| farket-hoşlan-sabret...bendeki yansımaları Merhaba arkadaşlar Merhabalar uzun zamandır girememiştim Siteye girdiğim ilk zamanlar sadece izleyerek devam ettim yolculuğa bir an geldi ki siteye girmeleri unutur oldum , kendimce mola veriyordum, uzun zaman olmuştu ki tekrar döndüm siteye. Malum bilirsiniz hayatın bitmeyen döngü ve alışkanlıklarına gizlenip derinlere sığınıyor insan ... İhtiyaç duyuyor ruhum zaman zaman yalnızlığın sade özensiz limanına bırakıyor kendini Merhaba demek istedim tekrar. Ne güzel değişiklikler olmuş gerçekten inanamadım cesaret edemediğim ama olmasını arzu ettiğim dostluk köprülerinin sitede kurulu olması beni çok mutlu etti. Bir yandan Fark ettim işte site harika olmuş yepyeni soluklarla zenginleşmiş ve renklenmiş ; güzelleşmiş . Artık daha inançlı olmam gerektiğini fark ettim kendi ekran menu rengini de şöyle canlı bir renge lilaya çevirdim nasıl da pozitiftir lila rengi nasıl da utopiktir bir yandan ulaşılması zor renklerden birisidir. (Lila rengi aslında çok sevdiğimi farkettim) daha öncenin resmiyetçi mavisinden lilaya çevirdim hayatıma bakışımı . Siteyi özlediğimi fark ettim Hoşlandım evet hoşuma gitti kızdım kendime ihmallerim için kendimi ihmallerime ! Hayatıma pozitif bakış açısını kazandıran anlamları arka plana attığım, önemsediğim bazı şeyleri askıya aldığım için ama olsun belki de bu gerekliydi derin kıyılarda yüzmek ister bazan insan kendine dönmek yada şartlandığı herşeyden kaçmak ister bu da öyle bir şeydi belki. Ama hoşlandım sitenin yeni üyeleri canlı ve dostça bir zincir oluşturmuşlar el ele ...
Erdemine her zaman inadım, hayatın zorluklarına göğüs gerebilmenin ayrı bir bilgelik kazandırdığına inandım biz insanlara . Sabrettim elimden geldiğince herkes gibi . Sabretmenin kekreksi tadı ile ile bulunduğumuz her nimete şükretmenin ayrıcalığının bizlere huzur verdiğini ve sabır ve şükürün daima paralellik gösterdiğini düşündürdü hayat bana Ve Sabretmeye karar verdim . Şükrü de elimden bırakmadan o hep tutsun elimden sıcak elleriyle ki daha dik durabilelim hayata daha sıkı bir dostlukla bağlanalım daha da sevelim yaşamayı ...
Bu da güzel sloganın bana düşündürdüleriydi , paylaşmak istedim. Evet her şey istemekle başlar diye noktalıyorum bende Güzellikler istemekle başlamaz mı zaten ? ...
Sevgiler selamlar
edaei |
| |