Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Makaleleri ve Yazıları

Uyarılar

PULSUZ DİLEKÇE

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları PULSUZ DİLEKÇE Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız "Pulsuz Dilekce" ================================================== ============================ Sevgili annecigim, babacigim; Butun duygu ve dusuncelerimi dile getirebilseydim, size sunlari soylemek isterdim: ;;; Surekli bir buyume ve degisme icindeyim. ;;; Sizin cocugunuz olsam da sizden ayri bir kisilik gelistiriyorum. ;;; Beni tanimaya ve anlamaya calisin. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi

PULSUZ DİLEKÇE

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-07-2007, 02:52 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PSİKO is an unknown quantity at this point
Standart PULSUZ DİLEKÇE

"Pulsuz Dilekce"
================================================== ============================

Sevgili annecigim, babacigim;

Butun duygu ve dusuncelerimi dile getirebilseydim, size sunlari soylemek
isterdim: ;;;

Surekli bir buyume ve degisme icindeyim. ;;; Sizin cocugunuz olsam da sizden ayri
bir kisilik gelistiriyorum. ;;; Beni tanimaya ve anlamaya calisin. ;;;

Deneme ile ogrenirim. ;;; Bana ayak uydurmakta gucluk cekebilirsiniz. ;;; Oyunda,
arkadaslikta ve ugraslarimda ozgurluk taniyin. ;;; Beni her yerde, her zaman
koruyup kollamayin. ;;; Davranislarimin sonuclarini kendim gorursem daha iyi
ogrenirim. ;;; Birakin kendi isimi kendim goreyim. ;;; Buyudugumu baska nasil anlarim? ;;;

Buyumeyi cok istiyorsam da ara sira yasimdan kucuk davranmaktan kendimi
alamiyorum. ;;; Bunu onemsemeyin. ;;; Ama siz beni simartmayin. ;;; Hep cocuk kalmak
isterim sonra. ;;; Her istedigimi elde edemeyecegimi biliyorum. ;;; Ancak siz verdikce
almadan edemiyorum. ;;; Bana yerli yersiz soz de vermeyin. ;;; Sozunuzu tutamayinca
sizlere guvenim azaliyor. ;;;

Bana kesin ve kararli davranmaktan cekinmeyin. ;;; Yoldan saptigimi gorunce beni
sinirlayin. ;;; Koydugunuz kurallar ve yasaklarin hepsini begendigimi soyleyemem. ;;;
Ancak, hic kisitlanmayinca ne yapacagimi sasiriyorum. ;;; Tutarsiz davrandiginizi
gorunce hem bocaliyor, hem de bundan yararlanmadan edemiyorum. ;;;

Ogutlerinizden cok davranislarinizdan etkilendigimi unutmayin. ;;; Beni egitirken
ara sira yanlislar yapabilirsiniz. ;;; Bunlari cabuk unuturum. ;;; Ancak birbirinize
saygi ve sevginizin azaldigini gormek beni yaralar ve surekli tedirgin eder. ;;;

Cok konusup cok bagirmayin. ;;; Yuksek sesle soylenenleri pek duymam. ;;; Yumusak ve
kesin sozler bende daha iyi iz birakir. ;;; "Ben senin yasinda iken..." diye
baslayan soylevleri hep kulak ardina atarim. ;;;

Kucuk yanilgilarimi buyuk sucmus gibi basima kakmayin. ;;; Bana yanilma payi
birakin. ;;; Beni, korkutup sindirerek, sucluluk duygusu asilayarak uslandirmaya
calismayin. ;;; Yaramazliklarim icin beni kotu cocukmusum gibi yargilamayin. ;;;
Yanlis davranisim uzerinde durup duzeltin. ;;; Ceza vermeden once beni dinleyin. ;;;
Sucumu asmadigi surece cezama katlanabilirim. ;;;

Beni dinleyin. ;;; Ogrenmeye en yatkin oldugum anlar, soru sordugum anlardir. ;;;
Aciklamalariniz kisa ve ozlu olsun. ;;; Beni yeteneklerimin ustunde islere
zorlamayin. ;;; Ama basarabilecegim isleri yapmami bekleyin. ;;; Bana guvendiginizi
belli edin. ;;; Beni destekleyin; hic degilse cabami ovun. ;;; Beni baskalariyla
karsilastirmayin; umutsuzluga kapilirim.

Benden yasimin ustunde olgunluk beklemeyin. ;;; Butun kurallari birden ogretmeye
kalkmayin; bana sure taniyin. ;;; Yuzde yuz durust davranmadigimi gorunce urkmeyin. ;;;
Beni koseye sikistirmayin; yalana siginmak zorunda kalirim. ;;; Sizi cok bunaltsam
bile sogukkanliliginizi yitirmeyin. ;;; Kizginliginizi hakli gorebilirim, ama beni
asagilamayin. ;;; Hele baskalarinin yaninda onurumu kirmayin. ;;; Unutmayin ki ben de
sizi yabancilarin onunde guc durumlara dusurebilirim. ;;;

Bana haksizlik ettiginizi anlayinca aciklamaktan cekinmeyin. ;;; Ozur dileyisiniz
size olan sevgimi azaltmaz; tersine, beni size daha cok yaklastirir. ;;; Aslinda
ben sizleri oldugunuzdan daha iyi goruyorum. ;;; Bana kendinizi yanilmaz ve
erisilmez gostermeye cabalamayin. ;;; Yanildiginizi gorunce uzuntum buyuk olur. ;;;

Biliyorum, ara sira sizi uzuyor, belki de dus kirikligina ugratiyorum. ;;; Bana
verdikleriniz yaninda benden istediklerinizin cok olmadigini da biliyorum. ;;;
Yukarida siraladigim istekler size cok geldiyse bir cogundan vazgecebilirim;
yeter ki beni ben olarak seveceginize olan inancim sarsilmasin. ;;;

Benden "Ornek cocuk" olmami istemezseniz, ben de sizden kusursuz ana-baba
olmanizi beklemem. ;;; Sevecen ve anlayisli olmaniz bana yeter. ;;;

Sizin cocugunuz olarak dogmak elimde degildi. ;;; Ama secme hakkim olsaydi, sizden
baska kimsenin cocugu olmak istemezdim. ;;;

Sevgiler,
Cocugunuz.

================================================== ==============================
Kaynak: Yorukoglu, Atalay, Prof. Dr. ;;; (1982). ;;; Cocuk ruh sagligi: cocugun
kisilik gelisimi, yetistirilmesi ve ruhsal sorunlari. ;;; Ankara: Turkiye Is
Bankasi Kultur Yayinlari. ;;;
================================================== ==============================
Psk.Dnş Sedat KAVAL

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 07-08-2007, 09:03 PM   #2 (permalink)
Pınar Akgüç

pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Ynt: PULSUZ DİLEKÇE

he zaman ama her zaman hayatta başıma gelecek en güzel şeyleri, en güzel seçeneklerin başıma geldiine inaıyorum...
haftasonumu en güzel şekilde geçiriyorum, en güzel insanla evliyim, en güzel işe sahibim, en güzel anne babaya sahibim..
ve biliyorum ki en güzel, en iyi şeyler benim başıma gelir...
bunu düşündüğüm için, hayatta başıma gelecek en güzel şeyler benim başıma geldiği için hiç bir zaman yakınmam, her şeyden mutluluk duyarım.... bilirim ki bir an için kötü zannettiğim şeyler bile benim başıma gelecek en güzel derslerdir...
pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks