15-12-2009, 09:28 PM
|
#48 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Evlenme Teklifi Edilecek Erkekler Nerede Bulunur:)(Deneme-Yanılmalarım) Alıntı: maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı
Girmeyin aramıza biz atışmayı seviyoruzz demi Genco'm? | "sanrıca" arkadaşıma hak veriyorum umuyoruz ki rahatsızlık vermemişizdir. sevginin yel gibi estiği bu ortamda bizden zarar gelmez canımcım "sanrıca'm"
bizim cadıcık çok şirin ablası, sizler gibi süpürgeleri yok hem onun daha. ve inanıyorum ki bir gün bizim cadımızda çekim yasasına forever diyenlerden olacak. sütten agzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş yargısıyla yola cıkmıs bulunsa da biz onu ve onun gibi düşünenleri bu yoldan alıkoymaya davet ediyorz. gelin hep birlikte eş ruhumuzu aramaya koyulalım, bıııızt göz kapayıp motive olalım, kalbimizden geçen tüm güzel dileklerimizi beyaz gelinlik giymiş peri kızımız/ beyaz atlı prensimiz için isteyelim. Yüce Rabbim bize yardım edecektir, isteyin ne olursa olsun isteyin, gelecektir. kuzummm kendine dikkat et, at su at gözlüklerini de kuzummmm. sağlıcakla kal. sevgiler.
__________________ Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine. |
| |