| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
House ve Hayaller ve Yöntemler....:)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları House ve Hayaller ve Yöntemler....:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız cEvap için teekkürler house. Ayrıca ilişkiler ile ilgili makaleni ben de sabırsızlıkla bekliyorum.. Sevgiler... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2011
Tesekkür: 220
54 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() cEvap için teekkürler house. Ayrıca ilişkiler ile ilgili makaleni ben de sabırsızlıkla bekliyorum.. Sevgiler
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ BEN OLANI OLDUĞU GİBİ,OLDUĞU HALİYLE,OLDUĞU ŞEKİLDE KABUL EDİYORUM. BÖYLECE YAŞAMIMI GÜVENLE SÜRDÜRÜRÜM. |
![]() | ![]() |
![]() | #32 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: Evren ;)
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hafta sonu yazacağım o beklediğiniz yazıyı buarada çok teşekkür ederim yazımın bekliniyor olması beni onore etti öte yandan iş konusunda fazlaca çekim yasası işlettim sanırım işden başımı kaldıramıyorum buaralar yorgun argın dönüyorum eve sonrasındada taktım şu uçak fobisine onu yenmeye çalışıyorum gitmeme az kaldı çünkü herneyse haftasonu paylaşcam konu umarım dahada hareketleniyor herkesin fikir beyan etmesi paylaşımda bulunması çok hoşuma gidiyor çünkü benimde sizden öğrenecek çok şeyim var seviyorum hepinizi :D |
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2011
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() housecim,bilgilerini bizimle paylaştığın için çook teşekkürler. Ama okurken çok zorlanıyorum,keşke arada virgül nokta büyük harf vs kullansan,ve paragraflara bölsen,inan okuyamadım bile bi çok şeyi gözüm yaşardı :D
__________________ Bazen fikirlerini de değiştirmelisin.. - Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin. Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) |
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Haklısın lavinya ama yazarken böyle birden içimden dökülüveriyor öyle bir heyecan yazıyorum dikkat edemiyorum buarada haftasonu sözüm vardı tutamadım özür dilerim herkesten ama acayip hasta oldum arkadaşlar sonra tiyatro başladı falan filan sözümü tutcam ama kusuruma bakmayın seviyorum hepinizi |
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2011
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Walla bekliyyorumm yazini sabirsizlikla, Mutlu kal arkadasim... |
![]() | ![]() |
![]() | #36 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Geçmiş olsun house cuğuuum biz de seni çok seviyoruz. Allah yakın zamanda şifa versin. Sağlığına çabucak kavuştursun. Yazını da dört gözle bekliyoruz.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hepinize çok teşekkür ederim ben size verdiğim sözü yeri getirememenin altında ezilirken siz anlayışınızla beni mutlu ettiniz adam gibi doğru dürüst bir yazı olsun diye kendime iyce gelmeyi bekliyorum alelade sırf yazmak için olsun istemiyorum epey deneyim biriktirdim seve seve paylaşacağım sizi çoook seviyorum en kısa zamanda yayınlıcam öperim hepiniziii :)))) |
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2011
Tesekkür: 377
168 Mesajinıza toplam 452 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() canım arkadaşım benim süpersin yinee umarım tüm hayallerine bir bir kavuşursun:) harika olmuş yazın bayıldım çok ders çıkardım ama devamını bekliyoruzz:) |
![]() | ![]() |
![]() | #39 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2011
Tesekkür: 53
71 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Tebrikler ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #40 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2011
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() house yazdı mı nereye yazdı ben göremedim :):)
__________________ Bazen fikirlerini de değiştirmelisin.. - Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin. Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları House ve Hayaller ve Yöntemler....:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız cEvap için teekkürler house. Ayrıca ilişkiler ile ilgili makaleni ben de sabırsızlıkla bekliyorum.. Sevgiler...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi