09-12-2007, 05:35 PM
|
#5 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Sürekli uyku hali kemal sunal ın filmi gibi olduk esneme dedin esneyesim geldi...
hoşgeldin bu arda merekettim..
yeni işin hayırlı uğurlu olsun...
greçekten erken kalkıyorsun ama erken kalkan erken yol alır derler... güne erken başlaman aslında güzel bir şans senin için...
şanslı olduğun diğer yönde servisinin olması... şansın bol ve daim olsun...
bahsettiğin uyku problemi ile ilgili olarak benimde elimde bilimsel verilerim yok... ,
sende yeterince araştırmışsın çok şükür tanımlı bir rahtsızlık değil..
bir hafta kadar sonra erken kalkma telkinimizi ekle bakalım.. güzel faydalarını görürsün diye düşünüyorum...
uykuyu çok sevdiğin için olabilir mi acaba ....
yeteri kadar kaliteli uyku uyuyor musun...
kendi açımdan ben problemi yaşadığım zaman ya kendim ile ilgili yada çevre ile ilgili bir durum söz konusudur...
çok fazla uykuya sığındığımda mutlaka depresif bir şeyler yaşıyorumdur... bunun için uyku ile kaçarım düşüncelerden.. bilinçli olarak yaptığımdan değil uyku hali basar direkt olarak..
kesintisiz 18 saat uyuyupta uykumun olduğunu bilirim...
geçen senelerde depresif olmadığım halde uykudan gözümü açmadığımda ise kanımda iltihap oranım yüksek çıkmıştı uykuyu yapan buymuş...
birde bi ortamda negatif enerji olursa başlarım esnemeye.. nazarda diyebiliriz buna..
güne enerjik başlamaya çalış.. erken yatarak ertesi güne zinde bir şekilde başlayacağını imgele...
kalktığında kocaman bir gülümseme ile başla güne... vücuduna esneme hareketleri yaptır... halsiz olsan bile çok enerjik davran.. pencereni aç şöyle soğuk hava duşu al güzelce... buz gibi suyla yıka elini yüzünü...
giyindikten donra ayna karşısında kendine bakıp ne kadar harika ve enerjik olduğunu gösteren bir göz kırp...
serviste uyumak yerine.. kitap oku.. işyerinde masanda sana enerji verecek bir iki obje bulup koy... çok rehavet basarsa kalk bir tur atıp gel..
kendine yeniden başlama fırssatı ver... aklıma başka öneriler geldikçede yazarım.. sen de keşif yolculuğunu bizlerle paylaşmaya devam et...
sevgiler..
http://www.superlaugh.com/1/appleworm.swf
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |