Yeni profil mesajları

Sabırlı olmak ve emek vermek lazım biliyorum ama bir an önce ilerlemek istiyorum. Fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba... Henüz yolun başındayım ve kafam çok karışık. Forumdaki mp3leri indirdim ve dinlemeye başladım, bir yandan da diğer paylaşımları okuyorum. Öncelikle burdaki mp3lerin etkilerni görmeyi bekleyip ( ki bu ne kadar zaman alır bilen yok ) daha sonrasında mı bireysel bir çekirdek inanç tespiti yaptırmalıyım?
Yoksa burdaki telkinler etkili ve yeterli olur mu? Değişimi daha fazla ertelemek istemiyorum. Fikirlerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba...Ben yeni katıldım bu siteye. Mp3leri indirip dinleyerek başladım, bir yandan da paylaşımları okuyorum. Yolum uzun farkındayım, ama bir an önce ilerlemeyi de istiyorum. Sizce forumda paylaşılan mp3leri dinleyip etkisini gördükten sonra mı bireysel bir çekirdek inanç tespiti yaptırmalıyım?
Bir haftadir dinliyorum suçluluk ve ego telkinini ağlamaya başladım
Garip ama kabullenme var içimde huzur,güven,ağlama hissi karmaşık
duygular yaşıyorum. Sabırla dinlemeye devam edecem bakalım sonuç
nolacak.
mümin bey merhaba, bi konu açtım da sizin yorumlarınıza da ihtiyacım var, rica etsem yardımcı olabilir misiniz müsait bi zamanınızda ? :)
merhaba kilo verme ve sigara bırakma telkınlerını cok acıl rıca edıyorum sıteyle yenı tanıstım umarım banada faydası olur sımdıden allah razı olsun

24-06-2016 04:07 PM - permalink
DaybyDay

Merhaba, umarım herşey yolundadır.

Danışmak istediğim bir konu var. Kendimde olan problemi araştırırken (http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ma-hali-5.html) linkindeki yazını okudum. Sinirlilik hali ve fazla eleştirmek ile ilgili.

Ben de 1 yıld önce çekirdek inanç yaptırdım ve ilave 7-8 tane daha telkin aldım, 80 saat denilen olayı tamamladım, düzenli dinliyorum.
Ancak bu çevremdekileri eleştirme, ani tepki verme gibi davranışlar zaman zaman bende pick yapıyor.

Bu konuda bana yardımcı olabilir misin, sen nasıl aştın bu problemi? Telkin sayım çok fazla acaba o nedenden mi?
Yardımcı olursan memnun olurum..
Merhaba
Sihirli değneğin olduğu bir siteye girdim gibi ama... Her zaman her şeye şüpheyle bakarım. Herkese selamlar.
Iyiyim canım sen nasılsın? Oğlum oldu bir tane 20 aylık şimdi. Tatil zamanı da geldi çok şükür. Bol bol onunla vakit geçireceğim.
Ne güzel çiçekler teşekkür ederim. Hayırlı Ramazanlar efendim. Özlendiniz konuşalım görüşelim.
Sn. bluemoon24 sizin sorduğunuz eski bir TRT dizisi vardı, bilim kurgu olan, onu bulabildiniz mi, deliler gibi ben de arıyorum.

Konu ile ilgili bir ipucu yakalar iseniz; meteyazici@gmail.com adresine bilgi vermeniz mümkün olur mu?
merhaba boy uzatma fomülü kitabını acaba mail olarak atabilirmisiniz
josephstevens571@gmail.com
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri