Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Tesadüfen bu siteyi buldum, orası burası derken bir baktım ki üye olmuşum ( o kadar da değil, bilincim açık merak etmeyin )
1999 yılından beri ms hastasıyım. Lütfen kıskanmayın çünkü herkes ms olamaz ))
Selin79ışık_Selin79, ışık_ adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Evet ilk dinlefigimde sanki basima vuruyolar gibi agrilar sonra uykumda kasilmalar uyusma gibi falan oldu kisa süre sonra bu gecti ve kendimi cok mutlu hissettim.konusuyordum kendime eski güvenim gelmisti.bu ara dinlemiyorum fazla ve yine mutluluk var hüzün güvenim gitti.hep böylemi olacak bilmiyorum.bende yeni üyeyim.faydasini göreceksiniz eminim.
baturalpicazetbaturalp, icazet adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Şifa ve Korunma-Arınma Gizli Telkini
bana da göndermeniz mümkün mü bu ara çok ihtiyaçım var
teşekkür ederim şimdiden
ışık_Selin79ışık_, Selin79 adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Selin79ışık_Selin79, ışık_ adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Telkinleri sormussunuz.evet dinliyorum
ışık_Selin79ışık_, Selin79 adlı kullanıcının profilinde yazdı.
merhaba. telkinleri dinliyor musunuz?
ışık_edthevikingışık_, edtheviking adlı kullanıcının profilinde yazdı.
merhaba. telkinleri dinliyor musunuz?
delidervisahmetddelidervis, ahmetd adlı kullanıcının profilinde yazdı.
evet, kaynaklar kısmında açıklamalar mevcut.
sweeetSOLAK_sweeet, SOLAK_ adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Harika bir haber bu kutlarım. Çok başka bir yolculuk annelik. Çok şey öğrendim. Öğrenmeye de devam ediyorum. Zor zamanlarım oldu oluyor. Ama yine de eserin bütünüyle gurur duyacağım günleri emeğimle öre öre bekliyorum. Bir şekilde büyüyorlar da içimdeki mükemmeliyetçi çok yordu artık o kadar değil. Yine de elimden gelenin en iyisi yapıyor ve yaptırıyorum. Önceliğin o oluyor bir çok durumda.
sweeetosmanbjkfansweeet, osmanbjkfan adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Sosyal fobi değil de çok dışa dönük biri değildim. İnsanlarla hemen samimi olamazdım. Sosyallik arttırıcı bu konuda yardımcı olmuştu.
merhaba üstad diğer adresimin şifresini kaybettim brmstf@gmail.com email adresim şifre kurtarma talebinde bulunuyorum ama email gelmiyor bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
SOLAK_sweeetSOLAK_, sweeet adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Hayırlı olsun canım ☺ï¸â˜ºï¸ Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah benimde oğlum olacak inşallah yakında��
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.