Yeni profil mesajları

Merhaba bende rica ediyorum sizden çalışmalarınızı
Teşekkür ederim şimdiden
s.a whatsapp grubu kurmuştuk burdaki kişilerle. gelirseniz orda birbirimize daha çok yardımcı oluruz. 538 260 75 17 whatsapptan ekleyin
Bilgisayardan pek anlamadığım için mesajınızı görmedim kusura bakmayın. Telkin cd sini geçen sene almıştım fakat şimdi dinliyorum. Günde 3 saat dinlemeye gayret ediyorum. Malum okul iş derken vakit az kalıyor bazı günler 1 kere anca dinleyebiliyorum.
Evet arkadaşın mesajını alıntı yaparak yeniden yazmak istemiştim. Diğerini silerim diye düşünüyordum. Ama sanırım silme yetkimiz yok ya da ben bulamadım. Birini ilebilirsiniz sorun değil.
Merhaba, son iki mesajınızın içeriği sanırım aynı. Birini silmemiz gerekiyor.
atakan bey telkinleri laptopdan dinlemek saçma geliyor tüm gece laptobu açık tutamam. Telefon hoparlöründen dinliyorum ama telefonumun subliminal frekansları engelleyip engellemediğini nasıl anlayabilirim kii ? Nasıl dinleyeceğimiz konusu bi türlü netleşmedi bu forumda ne yazık ki
merhaba telkinleri nasıl dinlediniz acaba telefon hopörlerinden mi? özel mesaj olarak cevap atarsanız sevinirim, burda yazarsanız görmeyebilirim
Kardeş boy uzatma kitabına ulaştıysan mail adresime gönderir misin. kaan29ates@gmail.com
Boy uzatma kitabına uluaştıysan mail adresime yollar mısın lütfen çok mutlu olurum. kaan29ates@gmail.com
Merhaba boy uzatma kitabını mail olarak gönderir misin vallaha çok mutlu olurum. kaan29ates@gmail.com
Arkadaşlar boyumu uzatmak istiyorum.Kullandığınız bitkisel formüller var mı? ya da telkinler ? Çok sevgiler selamlar :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri