Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > İş Dünyası ile İlgili Cd'ler > Zenginlik

Uyarılar

Zenginlik zenginlik dua, zenginlik dualar, zenginlik duasi, yeni zenginlik, tarihi zenginlik, zenginlik resimleri, kültür zenginlik, zenginlik, zenginlik suresi, sularimizdaki zenginlik, sularımızda zenginlik, zenginlik tercihtir, feng shui zenginlik, para ve zenginlik, zenginlik testi, varlık zenginlik, manevi zenginlik, maddi zenginlik, görsel zenginlik, kültürel zenginlik, kültürel zenginlik nedir, zenginlik sınırı, zenginlik oyunu, zenginlik zamanı, zenginlik oyunları, zenginlik sahibi, zenginlik istemek, zenginlik ve evlenme, zenginlik ayetleri, zenginlik ayeti, zenginlik dualari, zenginlik sureleri, zenginlik duaları, zenginlik süresi

ZENGİNLİK DİRENÇLERİ

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik ZENGİNLİK DİRENÇLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız teşekkürler izumi. bu arada ezzgi nin mesajına cevap yazmadık galiba.. hemen cevaplayalım. secret bir kitap adı. çekim yasasını anlatan ve bu sırrı okuyucularla paylaştığını söyleyen bir kitap. forumda secret diye arama yaptırırsan ilgili konu başlıklarına ulaşabilirsin. girişimcilik aslında birkişilik özelliğidir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi

ZENGİNLİK DİRENÇLERİ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-08-2007, 05:34 PM   #21 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ZENGİNLİK DİRENÇLERİ

teşekkürler izumi.

bu arada ezzgi nin mesajına cevap yazmadık galiba.. hemen cevaplayalım.
secret bir kitap adı. çekim yasasını anlatan ve bu sırrı okuyucularla paylaştığını söyleyen bir kitap. forumda secret diye arama yaptırırsan ilgili konu başlıklarına ulaşabilirsin. girişimcilik aslında birkişilik özelliğidir gibi geliyor bana. bazı kişiler kendi işini yapma konusunda daha hevesli, daha atak, daha cesur oluyorlar. bazıları ise hertürlü donanıma sahip oldukları halde, kendi işini kurmaktan çekiniyor başkaları adına daha garantili gördükleri işlerde çalışıyorlar. insanın içinde olan bir şey. hani şarkıcılara sorarlar ya ne zamandır şarkı söylüyorsunuz diye.. cevap hep aynıdır. ben daha küçükken.. yapıyordum diye. içinde böyle bir istek varsa girişimci olabilirsin. okul ayaklarını biraz daha yere basmasını, hel hele ekonomi, işletme vs okursan bu işin dinamiklerini öğrenmene yardımcı olur ama şart değildir de. üniversite okumadığı halde başarılı olmuş pek çok örnek vardır.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 06-08-2007, 09:03 PM   #22 (permalink)
Pınar Akgüç

pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

arkadaşlar,
son gönderilen mesajlara nereden bakıyorsunuz?
ben arada kaçırıyorum galiba?
pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-08-2007, 09:09 PM   #23 (permalink)
25emel
Guest

Alıntı:
izumi Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar,
son gönderilen mesajlara nereden bakıyorsunuz?
ben arada kaçırıyorum galiba?
canım yukarıda senin nick bölümünüm hemen alt tarafında

> Yeni Gönderilen Mesajları Göster.
> Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster.

yazıyor. senin yazdıgın konulara verilen cevapları görebilirsin bunlara tıklayarak.yeni gönderilen msj lara tıklayınca ve var olan msj ların hepsine baktıktan sonra tümünü göster çıkar orada ona tıklarsan kaçırdıgın konularıda geçmiş günlere ait olanları bulabilirsin 44 umarım anlaşılır olmuştur cevabım 44
Alt 06-08-2007, 09:33 PM   #24 (permalink)
Pınar Akgüç

176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

emelcim çok teşekkürler...
iyi anladım
Alt 06-08-2007, 09:57 PM   #25 (permalink)
25emel
Guest

Alıntı:
izumi Nickli Üyeden Alıntı
emelcim çok teşekkürler...
iyi anladım
ya msjı sonra bir okudum benim kafam karıştı yahu ne yazmışım öyle sonrasına üşendim açıkcası silmeye...
Alt 06-08-2007, 10:05 PM   #26 (permalink)
Pınar Akgüç

ben anladım
Alt 20-02-2008, 06:31 PM   #27 (permalink)
Mustang
Guest

Bu konu yine kapanış gibi.Bende geçen gün tatlı hayat diye bir dizi vardıya onu seyrederken İhsanın kendi kendine yapmış olduğu çekimlere dikkat ettimde.Adam kendine her şeyi nasıl çekiyor mesela ne adamım ben,sen nekadar şanslısın gibi .Kendi ile öylesine barışık kendini öyle seviyorki başarılarını önce kendi alkışlıyor.Yeniden veriyorlar yine seyrediyorum.Herkes zegin olmak ister benim babamda tam bir başarı örneğidir bukonuda.Babam hayatı boyunca kendine güvendi çalıştı, başarılı olmadığı zamanlarda aman boş ver ben daha iyisini yaparım deyip çok gözü kara davranıp büyük girişimler yaptı.Geçmişe takılıp kalmadı hep en iyisini aradı ve başrdı.
Alt 18-03-2008, 01:11 PM   #28 (permalink)
Teğmen

mavidag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavidag is an unknown quantity at this point

bu başlığı okuduktan sonra ,farkettimki gerçekten zenginliği istemiyorsak değiliz..
bu kadar maddi sıkıntıda olmama rağman,bu konu başlığını daha yeni okuyorum kaç gün oldu siteye gireli ...demek bende kötü olarak benimsetmişim kendime ki uzak durdum..

daha elime kağır kalem alıp yazmadım ama ,şöyşe bir aklımdan geçti ki,işittiklerim etraftan,
çokpara haramla çok laf yalanla ürer....çok kullanılna bir cümledir çocukluğumdan beri çevremde..

zenginler mutlu değildir,para vardır ama huzur yoktur...buda sık tekrarlardır duyduğum..

zengin olursam insanlar sadece beni param için değer verir..buda benim direncim miş...yeni farkettim..

biraz daha düşününce daha kimbilir neler çıkacak..

birde filmlerin repkilerinden fakir ama gururlu...:)

yani bilinçaltı ne yapsın, dört bir yandan malı,parayı kötü betimliyoruz sonrada yoktan ağlıyoruz..

bence ciddi bir toplum mühendisliği programına ihtiyacımız var bu konuda ...

kendi üzerimde çalışmaya başlıycam ,bakalım neler çıkcak daha..ben şanssızım baş lafımdı onu bu siteden sonra değiştirdim de..
mavidag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2008, 02:13 PM   #29 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point

Bende "Kısmetliyimdir ama şanslı değilidir" diye bir cümle kurmuşumdur. Her ne demekse, ne anlama geliyorsa... Bilinçaltım bu söylemi duya duya ne yapsın zavallı siz olsanız ne yaparsınız birisi size "Beni kısmetli yap ama aynı zamanda da şanssız yap dese.
O da aldığı komut sonrası harekete geçip karşıma çıkan imkanın tadına varmamı engelleyecek bir olay çıkartıp bak kıosmet karşına çıkarıldı ama sen şanssız bir insansın şimdi insanlar senin burnundan geterecek ve sen bu kismete sevinemeyecek şanssızlığını görüp keşke şanslı olsaydım diyeceksin...
Ben ŞANSLIYIM
Ben KISMETLİYİM
VE zENGİN OLMAK iyi bir şeydir ( harikadır)
siyahım izin almadan değiştirdim ama senin yazdığın şekilde yine olumsuz önerme içeriyordu.
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2008, 03:15 PM   #30 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point

Teşekkürler Sevgili Hayalayaz biraz önce zenginlik dirençlerini okurken farkettim parayla ilgili sıkıntılarımı sanırım Parayı Harika olarak görememişim en kötü ihtimalde iyidir diyebilmişim ancak...
Parayı harika olarak görmediğim için hiç bir zaman ciddi anlamda bir birikimim olmamıştır tam üç kuruş bir araya getirdiğim zaman bilemem ki ne yapayım nerede harcacayım saatlerce çarşı pazar gezerim markaya karşı acayip saplantım vardım. Ne zaman kredi kartımın borcu sıfırlansa nasıl bir telaşla onu tekrar doldururum artık biliyorumki bu benim biliçaltımın şartlanmışlığı... Yaşantımda konfor isterken bir yandanda paranın getireceği konforu reddetmek. Bunun en net örneği yanınızda birini çalıştırıken bir taraftanda bunu hak etmediğinizi düşünüyorsanız istediğiniz kadar esnek olun insanların bilinçaltları hatta hayvanların bilinçaltları bile bizi algılıyor...
Lakin şu andan itibaren parayla ilgili söylemlerini değiştiriyorum "Para harikadır hayatıma konforu ve rahatlığı getirir" oysaki para bir çok defa bana dost yüzünü göstermiş elimden tutmuş zor zamanları aşmamda yardımetmiştir. Lütfen cümlelerimde hata varsa düzelt çünkü doğru çekim yapmak istiyorum...
Dün dündü bu gün bu gün bu gün olumlu cümleler kurma zamanı...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks