Zenginlik
zenginlik dua,
zenginlik dualar,
zenginlik duasi,
yeni zenginlik,
tarihi zenginlik,
zenginlik resimleri,
kültür zenginlik,
zenginlik,
zenginlik suresi,
sularimizdaki zenginlik,
sularımızda zenginlik,
zenginlik tercihtir,
feng shui zenginlik,
para ve zenginlik,
zenginlik testi,
varlık zenginlik,
manevi zenginlik,
maddi zenginlik,
görsel zenginlik,
kültürel zenginlik,
kültürel zenginlik nedir,
zenginlik sınırı,
zenginlik oyunu,
zenginlik zamanı,
zenginlik oyunları,
zenginlik sahibi,
zenginlik istemek,
zenginlik ve evlenme,
zenginlik ayetleri,
zenginlik ayeti,
zenginlik dualari,
zenginlik sureleri,
zenginlik duaları,
zenginlik süresi
| Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALARİş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız eveet benden bu kadar
bu kadar değer verilerek hazırlanmış bir yazının yasak kurbanı olmasını istemedim..
sevgili turhan'a çok teşekkür ederim..
bu güzel yazı dizisini çevirerek bize kazandırdığı ve elbette çevirilerilerine devam edeceği için..
kendisinin sevgi dolu yüreğine sığınarak bazı noktalarda ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi | |
|
09-03-2011, 12:24 AM
|
#71 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR eveet benden bu kadar
bu kadar değer verilerek hazırlanmış bir yazının yasak kurbanı olmasını istemedim..
sevgili turhan'a çok teşekkür ederim..
bu güzel yazı dizisini çevirerek bize kazandırdığı ve elbette çevirilerilerine devam edeceği için.. kendisinin sevgi dolu yüreğine sığınarak bazı noktalarda çok minik değişikler yaptım..
yine de aslına sadık kalarak ekledim ve farklı noktaları öneri olarak kırmızı renk ile belirttim..
gerçekten çok yararlı çalışmalar..
yazıda serbest bırakılan olumlamalar ile ilgili daha önce benim eklediğim tezahür sanatından da kaynak olarak faydanabilirsiniz..
dilerim her birimize en kısa sürede arzuladığımız güzellikleri sunan bir anahtar olur..
her daim sevgiyle Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
09-03-2011, 12:41 AM
|
#72 (permalink)
| Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR bu gece bizi çok mutlu ettin..bugün aldığım en güzel hediyeydi ..teşekkürlerr..teşekkürler...teşekkürler...
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. | Offline
| |
09-03-2011, 12:57 AM
|
#73 (permalink)
|
Tesekkür: 2
5 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR Harikasınız... Özlem Hanım, Turhan Bey, ve tabii Atakan Bey tüm hediyelerinizi ve desteklerinizi mutlulukla kabul ediyorum. (23. gündeyim de..:)) Çok teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun. | Offline
| |
09-03-2011, 10:07 AM
|
#74 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1,794
137 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR daha önce bu calışmayı yapan arkadaşlar hayatınıza ne gibi etkileri oldu bizimle paylaşırmısınız bizi de motive etmiş olursunuz teşekkür ederim şımdiden | Offline
| |
09-03-2011, 05:05 PM
|
#75 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR Özlem çok teşekkür ederim çokta güzel olmuş editörüm olurmusun lütfen :)
Neyse 25. günü aşağıda veriyorum herkese sevgiler.
2.5 Gün
Dün elde ettiğiniz gelirinizin küçük bir kısmı ile yapıcı yönde yardım yapmanın önemine değinmiştim. Yinede asıl önemli olan ekonomik yardımdan çok benzersiz kişiliğiniz ile dünya ya yapacağınız yardımlardır.
Mutlu olmanız için paranın miktarından bağımsız olarak, iyi birşeyler yaptığınızı hisetmeniz önemli. Yaardımlar hayatınıza anlam katar, arkadaşlarınıza, ailenize, dostlarınıza yada üm dünyaya farletmez, yardım etmez size olumlu ve güçlü bir duygu verir. Diğerlerinin hayatına nasıl yardımda bulınacağınız tamamen size kalmış ama bunu yapmış olmaktan guru duyacağınız mutlu olacağınız bir şeyler bulmalısınız. "gitti paracıklarım" " öff parayıda yardıma harcadık ay sonunu nasıl getirecğiz" gibi olumsuz duygular uyandırmayacak birşeyler bulmalısınız yada kendinizi bu konuda eğitmelisiniz. sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım ama kritik bir nokta;olduğu için önemli. sonuçta yardımda bulunacaksınız ve yardım etmekten mutlu olacaksınız ne olduğu çok önemli değil.
Paraya sahip olmaktan duyacağınıuz mutluluk yerine eşinize arkadaşlarınıza, ülkenize yani birilerinin hayatına yada insanlığa katrkıda bulunarak hayatınıza anlam katacak sizi mutlu edecek birşeyler bulmalısınız. Bunu nasıl yapacağınız size kalmış ama birilerinin hayatına katkıda bulunarak mutlu olacağınız bir yol bulun. Bağış yapmaktan yada para saçmaktan bahsetmiyorum kendi özgün kişiliğinize uygun birşeyler olmalı.
25 günlük eğitimin sonunda artık tahmin edebileceğiniz gibi değer katma duygusu yaratmak, bir şeyler üreterek evrene değer katarken yada bağışta bulunurken pozitif hissetmek, size anlatmaya çalıştığım tüm diğer psikolojik süreçlerle beraber gider, hayatınızı zenginlik enerjisinin akışına ve fiziksel sağlığa açar.
Bugün eşsiz kişiliğinize odaklanmanızı istiyorum. Hangi özellik sizin kişiliğinizi tanımlar. Güçlü ve zayıf yanlarınız, çoşkularınız, gariplikleriniz, takıntılarınız nelerdir? Bugün bu özelliklerinizden zevk alın ve bu özelliklerin sizi diğerlerinden ayıran sizi farklı kılan özellikler olduğunun farkında olun.
Bugün tekliğinizle (benzersiz olmanızla) gurur duymanızı ve dikkatinizi eşsizz kişiliğinizle nasıl diğerlerinin yaşamına olumlu katkılarda bulunacağınıza odaklayın. Dünyada bir amaç için bulunduğunuzun farkına varın. Eşsiz kimliğinizle burdasınız çünkü insanlığın evriminin devamı için yapmanız gereken birşeyler var. Kendinizin ve başkalarının hayatında nasıl bir pozitif katkıda bulunabileceğinizi bulmak için dikkatinizi kendi hayatınız imkanlarınız üzerinde yoğunlaştırmaya karar verin.
5 dakikanızı aşağıdakilerin doğruluğunu hissetmeye ayırın;
BEN BENZERSİZİM, BU DÜNYADA BENİM GİBİ BİR İNSAN YOK. DÜNYAYA KATKIDA BULUNABİLECEĞİM BU ÖZGÜNLÜĞÜMDÜR. BU ÖZGÜNLÜĞÜMLE HAYATIMA ZENGİNLİK KATACAĞIM.
Günün Egzersizi; En az bir tane sizin dışınızda birine yada birşeylere olumlu katkıda bulunacabilecedğiniz en az bir tane eylem düşünün ve bunu yazın. Ve bu gerçekleştirmeye karar verin. Tüm imkanlarınızda bunu gerçekleştirmek için uğraşın.
__________________ http://yapabiliriz.blogspot.com/
ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.
Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"
Başta kendimi sonra herkesi affettim. | Offline
| |
09-03-2011, 09:08 PM
|
#76 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR ben teşekkür ederim sevgili turhan..
zevkti benim için..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
10-03-2011, 05:56 PM
|
#77 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR 26. Gün : Para Kazanma Fikirleri için Rüyalarınızı Değerlendirin
Eğer genelde rüyalarınızı yoksayıyorsanız en büyük kaynağınızı çöpe atıyorsunuz demektir.
Rüyalarınız bilinçaltınızla bilinçli iradeniz arasındaki yaşamsal bir bağı ifade eder. Rüyalar sadece nöronlarınızın siz uyurken yaptığı rastgele çağrışımlar değildir. Rüyalarınız sizi tüm insanların bağlı olduğu psikolojik ağa bağlar. Rüyalarımız bizi Carl Jung un bahsettiği cağımızın kollektif bilinçine bağlar ve rüyalarımızın gücü bize yaşamamız ile ilgili çok önemli şeyler öğretebilir.
Modern bilim vucudumuzun ölçülebilir fiziksel ihtiyaçları için beynimizin sadece %10-15 ini kullandığımızı söylüyor. Yani fiziksel realiteyi sürdürmek beynimizin sadece %10-15 kadarını meşgul ediyor. Beynimizin kalan %85-90lık büyük kısmı yaratıcılığımız, duygularımız, ve rüyalarımızla ilgileniyor.
Anlıyacağınız içinde yaşadığınız fiziksel gerçeklik beyin gücünüzün sadece küçük bir kısmına denk geliyor. Ruhsal gücünüzün büyük bir bölümü size yaşayacağınız deneyimleri çizmekle meşgul, karşılaşmanız gereken yada karşılaşmak istediğiniz insanlarla hoş tesadüfler ayarlamak, psikolojik seviyenize göre siz daha karar vermeden dallanmış bir gelecek planı çizmek ve bu plan üzerinde tercihlerinize göre size yakın geleceği hazırlamak gibi işlerle uğraşıyor. her dal bir yol ayrımı seçim ise size kalıyor.
Bütün bu işlerin çoğu siz uyurken yapılıyor. Siz uyuduğunuzda arzularınızı, korkularınızı, umutlarınızı, en basit duygu düzeyinde açığa çıkarırsınız. Ve bunların arasından hangi deneyimleri yaşıyacağınızı seçersiniz. Bu muhteşem bir güçtür ve ben bunu bugün ele almanızı kontrol etmeye başlamanızı istiyorum.
Dikkatinizi sadece rüyalarınıza değil ayrıca ne yapmanız gerektiğini bileç iç sesinize de verin. Düşüncelerinize önem verin onların gerçekleşmesi için motive ve yardım edin. Hislerinize güvenin.
Beş Dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğrulupunu hissetmeye ayırın.
HİSLERİM VE RÜYALARIMLA GELEN BİLGİLERE İNANIYIR VE GÜVENİYORUM. RÜYALARIMI HATIRLAYACAĞIM VE RÜYALARIMDA BANA VERİLEN BİLGİLERİN FARKINDA OLACAĞIM.
Günün Egzersizi :
Şu anda sadece rüyalarınıza değil ayrıca sezgilerinize de güvenmeye karar verin. Bu gece yatarken zenginlik defterinizi (günlük not aldığınız defteriniz) yanınıza alın ve kendi kendinize rüyalarınızı hatırlayacağınızı söyleyin. İterseniz bilinçaltınıza size para getirecek bir yolu rüyalarınızda size açıklamasınıda söyleyebilirsiniz. Yarın sabah, uyanıor uyanmaz (burası önemli uyandıktan 5 -10 dakika sonra pek çok ayrıntıyı unutabilirsiniz. Mesela ben hiç bişe hatırlamıyorum 20 senedir rüya görmedim sanırım yada hatırlamıyorum) yazdıktan sonra bu rüyadan çıkartabileceğiniz bir şey varmı diye düşünmeye başlayın rüyadan neler öğrenebilirsiniz. Ne gibi bir bilgi yada mesaj var. Buradaki zenginlikler sembolik olabilir. Bunları çözmeye çalışın bulduğunuz bakışaçısı size büyük bir sürpriz olabilir.
__________________ http://yapabiliriz.blogspot.com/
ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.
Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"
Başta kendimi sonra herkesi affettim. | Offline
| |
10-03-2011, 06:29 PM
|
#78 (permalink)
|
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR ben 1. günü bulamadım zaten verdiğiniz blogada girilmiyor anlamadım bişey yardım edermisiniz? | Offline
| |
10-03-2011, 06:48 PM
|
#79 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR Alıntı: shamanic Nickli Üyeden Alıntı
1. Gün: Şu An Hayatınızın Dönüm Noktasıdır.
Şu meşhur sözü duydunuzmu "bir ampülü değiştirmek için kaç terapist gerekir. Yanıt Bir tane fakat ampülün değişmeyi gerçekten istemesi gerekir." Hoş bir şaka gibi olsada gerçeklik payı oldukça fazladır. Siz değişimi istemedikçe, hiç bir yöntem size yardımcı olamayacaktır.
Burada hayatınız hakkında yeni bir düşünce şekli bulacaksınız. Bu program sizi zenginlikleri hayatınıza çekecek ve doğuştan hakkınız olan zenginliği kabul etmenizi sağlayacak yani bir düşünce yapısına ulaştıracak.
Şimdiye kadar her ne sebeple olursa olsun hayatınızı isteklerinizi sınırlamaya koşullandınız. Şimdi geçmişi geride bırakma zamanı. Önümüzdeki 30 günde zihninizdeki psikolojik enkazı süpürecek ve dünün çöpleri olarak fırlatıp atacağız.
Hayatınızı hernekadar konforsuz, sınırlı ve kötü olasada, olduğu gibi kabul etmeniz için birçok bahaneniz olabilir ancak eğer bu satırları okuyorsanız hayatınızda pozitif değişiklikler yapmaya hazırsınız demektir.
Değişiklik nasıl olacak? bunun için sadece bir yol var. Şunu anlamalısınızıki; Hayatınıza şimdiye kadar olduğu gibi devam etmek size hayatınızı değiştirmek için birşeyler yapmaktan daha çok acı verecek.
Şunu çok iyi biliyoruzki aynı sınırlı yaşama devam etmek sadece tatminkar olmayan hayatınızı sürdürmek demektir. Bu nedenle bu sayfaları okuyorsunuz. Şimdi yeni bir hayata başlamaya hazırsınız. Herzaman söylendiği gibi bugün yaşamınızın geri kalan kısmının ilk günü ve sadece siz yaşamınızın yönünü belirleyebilirsiniz.Tembellik yerine gelişmeyi, büyümeyi seçin.
Bu size bağlı, sadece değişime karar vermeniz gerekiyor. Değişimi seçmeniz gerekiyor. Şunu anlamalısınız şu anda yaşamınzın yönünü belirleme gücüne sahipsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın zenginliği, mutluluğu ve gelişmeyi seçin.
Bu gün başlamalısınız. Şu anda başlayın. Geçmiş gitti, gelecek sadece bir düş, Sadece şu anda değişimi başlatmak için harekete geçebilirsiniz. Erteledikçe ertelemek için ve mutsuz tembelliğinizi sürdürmek için daha fazla bahane bulacaksınız. Bunu yapın, bunu şimdi yapın, Beş dakikanızı ayırarak aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissedin: ŞU AN BENİM GÜÇ NOKTAM. GEÇMİŞ YAŞANDI BİTTİ, GELECEK HENÜZ YAŞANMADI. SADECE YAŞANAN ŞU ANDA HAYATIMI DEĞİŞTİRMEK İÇİN HAREKETE GEÇEBİLİRİM.ŞU AN BENİM GÜÇ NOKTAM. TAM ŞU ANDA HAYATIMI DEĞİŞTİRMEK İÇİN HAREKETE GEÇMEYİ SEÇİYORUM. | Özlem hanım konu içerisine eklemiş sağolsun. Konu içinden takip edebilirsiniz. 5. sayfadan başlıyor.
Sevgiler. | Offline
| |
11-03-2011, 12:31 PM
|
#80 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 68
21 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR Çok teşekkürler... Toplam kaç günlük egzersiz bu? | Offline
| | | |