02-03-2009, 11:07 PM
|
#99 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Merhabalar
Daha yeni fırsat bulabildim yazmak için :) Öncelikle herkese çok çok teşekkür ediyorum.
İlk olarak ekip arkadaşlarıma koca koca sevgiler Her zamanki gibi yine harikaydınız, sizleri çok seviyorum.Yolumuz hep açık ve aydınlık olsun
Kendime teşekkür ediyorum, yine eksiksiz bir organizasyon hazırladığım için şükürler ediyorum Baya bir şımartıp hatta birde öpücük yolluyorum
Bizi tamamladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. İsimlerinizi tek tek sayamasamda bir bütün olduğumuzu bilmenin sevincini yaşıyorum. Çok değerli dostlar kattım yine hayatıma, dilerim sizlerde çok güzel paylar almışsınızdır yaşamınıza. Hayatınızda herşeyin gözlerinizdeki o ışık gibi parlak ve huzurlu olmasını dilerim. Ayaklarınıza, güzel yüreklerinize sağlık, yine görüşmek üzere efenim
En derin sevgilerimle
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |