Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz > Eğitim Seminerlerimiz > Ankara Seminerleri

Uyarılar

Ankara Seminerleri Ankara ili içinde yaptığımız seminerler

Mart 1 Ankara Semineri

Eğitim Seminerlerimiz ve Ankara Seminerleri Mart 1 Ankara Semineri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı nihayet yazmaya fırsat bulabıldım benım için cok anlamlı bir semınerdı hem bildiklerimi pekiştirdim hemde sevgili arkadaslarımla hasret gıderdım. belgının hersey yolunda gitsin diye nasıl kendını paraladıgını gözlerımle gördüm canım benım sayesınde semınerı huzur içinde dinledik.Onu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ankara Seminerleri telkin cd indir izle İstanbul Ankara Seminerleri nerededir kimdir Ankara Seminerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ankara Seminerleri hipnoz Ankara Seminerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ankara Seminerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ankara Seminerleri kuantum düşünce kitap haberi

Mart 1 Ankara Semineri

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-03-2009, 10:34 AM   #111 (permalink)
Teğmen

cipralex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 42
19 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cipralex has a spectacular aura aboutcipralex has a spectacular aura aboutcipralex has a spectacular aura about

Alıntı:
aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nihayet yazmaya fırsat bulabıldım benım için cok anlamlı bir semınerdı hem bildiklerimi pekiştirdim hemde sevgili arkadaslarımla hasret gıderdım.

belgının hersey yolunda gitsin diye nasıl kendını paraladıgını gözlerımle gördüm canım benım sayesınde semınerı huzur içinde dinledik.Onu cok sevıyorum.bazen anlasılamıyor ama dünya tatlısıdır.Cevizinde kabugu serttır ama içi cok güzeldir.
Atakan'a.Abdullah'a,Mumın'e sonsuz tesekkurler.

Yasal06 ve cipralex ve ablası birebir sohbet etme fırsatı buldugum arkadaslarım.Oldukça enerjik bir masaydı bizimki onların sayesınde
aaaa peacemakerı unutuyodum cok keyıflıydı sohbetı.

Shamanıcım senı özledım keske daha cok sohbet etme fırsatımız olsaydı.Hersey cok güzeldi.Şimdiden hepinizi özledım.

Evet eğitici olduğu kadar oldukça enerjik bir arkadaş ortamında olduk. Ayrıca Ayşegülcüğüm auramı dağıtmayı öğrettiğin için ne kadar teşekkür etsem azdır. Kışkış tozlar, fenalıklar, kötülükler kışkış
En kısa zamanda umarım tekrardan görüşürüz.
Sevgiler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür....
cipralex isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2009, 01:03 PM   #112 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile merhabalar.. :)

evet ben yine sona kaldım

hepinize kucak dolusu sevgiler..

katılımımızın yüksek olduğu seminerlerimizden bir tanesini daha geride bıraktık..

hepinizin bilincinde olduğu gibi seminer bir son değil yep yeni bir başlangıç oldu...

pek çoğunuzun bildiği pek çoğunuzun yeni tanıştığı konulardan bahsettik..

eğitim içeriğimizde olan her şey dünyada binlerce insan tarafından başarıyla uygulanan teknikler.. uygulama kısmı size kalmış olsada bizler her aşamada yanınızda yakınınızdayız..

aklınıza takılan her konuyu sormaya.. gelişmelerinizden haberdar etmeye devam ederseniz sevinirim..

benim için önemli olan o seminere katılmış olmanız değil.. seminerden sonra yaşamınızı arzuladığınız gibi şekillendirebilmeniz.. bunun böyle olabilmesi için siz üzerinize düşeni yaparken bizlerde burada sizi desteklemeye devam edeceğiz..

her yeni günün yaşamınıza bolluğu bereketi huzuru refahı kolaylıkla getirmesini dilerim..

not: semkur cum meditasyonun doğru hali ulaştı mı sana .. ulaşmadı ise özelden mail adresini bildir hemen göndereyim..

notları dün itibariyle gönderdim ancak katılımcı sayısına göre bir kaç adres eksik gözüküyor..

notları eline ulaşmayan arkadaşlar bana bildirirlerse kendilerine tekrar gönderirim çünkü bazı arkadaşların da mail adreslerinden geri döndü..

örneğin:

trinity-rezi
asya-2326
emel baylan
çağla mertoğlu ..

sevgiler..
Alt 05-03-2009, 01:50 PM   #113 (permalink)
Yüzbaşı

yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold

Sonlardan biri de benim işlerim yoğunluğu nedeniyle ancak gelebildim.

Seminerde verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar.

Herbiri bir derya olan konularla sarmaladınız bizi,

Yüreğinize emeğinize sağlık.

Adı eski kendisi yeni Eskişehir'imizi de bekleriz.

Sevgilerimle...

Shaman'cım notlar bana henüz ulaşmadı, ilgilenirsen memnun olurum canım...

Seminere getirdiğim o bıcırık taşları sana sormaya fırsat bulamadım, o bıcırıklar şifa çalışmalarında kullanılabilirmi yoksa belli bir büyüklük veya ağırlıkta olması gerekir mi?

Ağırlık söz konusuysa eğer aynı olan taşlar küçük torbalara doldurup belli bir ağırlık oluşturacağı için kullanılabilir mi?

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2009, 05:07 PM   #114 (permalink)
Teğmen

semkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
semkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of light

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet ben yine sona kaldım

hepinize kucak dolusu sevgiler..

not: semkur cum meditasyonun doğru hali ulaştı mı sana .. ulaşmadı ise özelden mail adresini bildir hemen göndereyim..

notları dün itibariyle gönderdim ancak katılımcı sayısına göre bir kaç adres eksik gözüküyor..

notları eline ulaşmayan arkadaşlar bana bildirirlerse kendilerine tekrar gönderirim çünkü bazı arkadaşların da mail adreslerinden geri döndü..

sevgiler..

Shaman'cım "notlar" bana henüz ulaşmadı. Mailimi sana tekrar yolladım notlar ve ödevlerim...
Meditasyonun doğru haline ben ulaştım. Pc de yükleme yaparken acele ettiğim için olmuş galiba

sevgiler
Alt 05-03-2009, 06:24 PM   #115 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile

canım benim her ikinize de notları gönderdim..
ah yakamoz cum sana karşı ne kadar mahçubum..
sen niye bana yakamoz olduğunu söylemedin..

eskişehir e gelicem ben de sana shamanic olduğumu söylemicem

canım benim hatırladığım kadarı ile o taşlar çok küçüktü ama yine de şakra terapide kullanabilirsin..

taşlar büyüdükçe enerji tutma kapasiteleri artar.. onun için terapide kullandıklarımız ortalama olarak serçe parmağının yarısı kadardır..
senin taşlarının da enerjisi gayet güzeldi amacına uygun olarak dilediğin gibi kullanabilirsin..

sana ve arkadaşlarına kucak dolusu sevgiler..

Alt 06-03-2009, 12:52 PM   #116 (permalink)
Teğmen

semkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
semkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of light

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım benim her ikinize de notları gönderdim..
ah yakamoz cum sana karşı ne kadar mahçubum..
sen niye bana yakamoz olduğunu söylemedin..

eskişehir e gelicem ben de sana shamanic olduğumu söylemicem

canım benim hatırladığım kadarı ile o taşlar çok küçüktü ama yine de şakra terapide kullanabilirsin..

taşlar büyüdükçe enerji tutma kapasiteleri artar.. onun için terapide kullandıklarımız ortalama olarak serçe parmağının yarısı kadardır..
senin taşlarının da enerjisi gayet güzeldi amacına uygun olarak dilediğin gibi kullanabilirsin..

sana ve arkadaşlarına kucak dolusu sevgiler..

Shaman'cım notlarımı aldım ve hemen okumaya başladım gelişmeleri aktaracağım...
sevgimle
Alt 06-03-2009, 08:22 PM   #117 (permalink)
Yüzbaşı

yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold

Çok tatlısın canım yaa...
Sen Eskişehir' e gel de söylemezsen söyleme.

Canısı notlar ve taşlar için verdiğin bilgilere teşekkürler. Büyük taşlarım var bir iki eksiği kaldı onları da bulunca tamamlanacak inşallah. Bıcırıkları da başka şekil değerlendiririz bakalım...

Sevgilerimle...

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2009, 02:40 AM   #118 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Bu sefer sona ben kaldım
Şimdiye kadar yaptığımız en geniş katılımlı seminer oldu...İzmire göre %50 daha fazla kişi geldi.
Seminere Ankara dışından katılanlara ve pazar gününü ayırıp bizlerle olan tüm katılımcılara teşekkür etmek istiyorum...

Bizler keyif aldık gelen yorumlardan sizler içinde verimli olduğunu duymak sevindirici..

Bu seminerde en çok Shaman'in sunumu beğenilmiş.Bir daha ki sefere en iyi en verimli en beğenilen sunumu yapabilmek için hepimizin çalışmaları devam ediyor.

Bir diğer ilginç nokta ise Ankara seminerine katılan bir çok kişinin İstanbul seminerine de katılmak istemeleri...
İlginize alakanıza seminer sırasında ve sonrasında gelen değerli geri bildirimlerinize çok teşekkürler...
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2009, 10:46 AM   #119 (permalink)
Moderator
Sultan Oğuz

suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute

öncelikle tekrar semineri organize eden bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum...

ve katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum...
çok güzel bir seminer daha yaşandı ve güzel anılar ve eşsiz bilgilerle noktalandı...

bende burdan güzel haberlerinizi okuyarak bol bol iç geçirdim...darısı diğer seminerlere inşallah...

başarılarınız daimi olsun arkadaşlar...bu arada nerde videolar..

söylemeden geçemiycem..sevgili yakamoz ve özlemcim alemsiniz...
ayol oralara kadar gidip bir araya gel ve tanışama...
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-03-2009, 12:45 AM   #120 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesajina 10 kez İyi ki varsın denildi
imhotep-72 will become famous soon enoughimhotep-72 will become famous soon enough

arkadaşlar merhaba..ben siteye üyeyim ama takip edemiyorum bu aralar yinede sizinleyim bunu söylemek istedim başarılarınızın devamını bekliyorum...esen kalın..
imhotep-72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks