| ||||||||||
|
Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar |
Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Boyuta Çıkış Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 'kıpırdayamıyorum konuşamıyorum.sadece çok hızlı nefes alıp veriyorum.ve duyuyorum nefes sesimi..uyanmak istiyorum uyanamıyorum' bu durum TRANS halidir. bedenin uyku moduna girmiştir ve sen bunun farkındasındır. nabız atışlarını hissedersin, soluk alışverişinide. ama bunların farkında olan sensindir, yani bilincin. korkulacak bir durum yoktur. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 30
63 Mesajinıza toplam 264 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() 'kıpırdayamıyorum konuşamıyorum.sadece çok hızlı nefes alıp veriyorum.ve duyuyorum nefes sesimi..uyanmak istiyorum uyanamıyorum' bu durum TRANS halidir. bedenin uyku moduna girmiştir ve sen bunun farkındasındır. nabız atışlarını hissedersin, soluk alışverişinide. ama bunların farkında olan sensindir, yani bilincin. korkulacak bir durum yoktur. trans halindeyken medistasyona devam edebilirsen huşu haline girersin ki bunu denemeni tavsiye ederim. birlik hissini yaşarsın .
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() arkadaşlar herkes bişiler söylemiş fakat nasıl yapılıor bu astral seyahat bana bıraz bahsedermsnz.yanı sesız otrup gözlerımızı falanmı kapatıoruz. ınanın benım astrolojı harıc bu reıkı yoga medıtasyon ıle ılgılı hıc bır bılgım yok . daha yenı ılgmı cekmeye başladı bukonular . şu astral seyahati merak ettim |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 30
63 Mesajinıza toplam 264 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu konularla ilgili forumda çok kaynak var bu konu başlığında da bazı açıklamalar var. seyahate çıkmak istiyorsan öncelikle medistasyon öğrenmeni tavsiye ederim naçizane konsantrasyon konusunda çok şey katar sana |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 3
37 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
__________________ ya tozu dumana katarsın ya tozu dumanı yutarsın | |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) | |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
__________________ -Want2wiN- ![]() ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN | |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() tanıdığım doktorlar ve bir çok kişi sırt üstü yatın diyor... sağ yada sola yatın demiyorlar... yalnış mı biliyorlar acaba??? dusun dusun mesela ben en son yüzükoyun yatarken çıkmıştım astrale... dusun
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) | |||
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Size en rahat nasıl geliyorsa öyle çıkış yapabilirsiniz mutlaka yüzükoyu,sırtüstü,yan vb. hiç farketmez ama önerilen(astral seyahat için)sırtüstü yatmak,karabasan durumunu yaşamamanız için yan yatmanızı öneririm.... Bilimsel Açıklaması Halk arasında "Karabasan" yada "Al Karısı" şeklinde isimlendirilen olay hakkında 2 inanış mevcuttur.Bazı bilginler bunun cin yada cinlerin eseri olduğunu düşününürler. Bilim adamları ise bunun uyku ile uyanıklık arası bir durumda olduğunu söyler. Çoğunlukla uykudan uyandığınızı sanırsınız. Ancak aslında uyku hali devam eder.Beyin uyandığını düşünür ama vücüt hala uyku halindedir. Bu arada bir çeşit halusunasyon görürsünüz. Herkes de ayrı bir senaryo söz konusudur. Uyandığınız yada uyandığınızı sandığınız halde yataktan kalkamamanız, bir güç tarafından hareketlerinizin engellenmesi, kıpırdayamamanız yada konuşamamanız, bağırmaya çalıştığınız halde sesinizin tüm çabalamalarınıza rağmen çıkmaması, bu sure zarfında çeşitli sesler ve halusunasyonlar görmeniz karabasan'ın belirtileridir. Karabasan'ın tıp dünyasındaki karşılığı nedir? Tıptaki adı uyku felcidir. İnsanlar rüya gördükleri REM uykusu sırasında, göz ve solunum kasları dışında tamamen fizyolojik bir felç durumundadırlar. Hiçbir kasları çalışmaz. Böyle olmasaydı, biz rüyalarımızı oynar hale gelirdik. Rüyamızda ne yapıyorsak, yatakta da onu yapmaya başlardık. Bazen rüyadan uyandığımızda beynimiz uyanık ve etrafın farkında olduğumuz halde, hareket edemez, ses çıkaramaz ve göğsümüzün üzerinde bir ağırlık varmış gibi hissederiz. Bunu herkes hayatının bir döneminde en az bir kez yaşamıştır. Korku verici bir durumdur. Ama saniyeler içinde kendiliğinden düzelir. Karabasanın olma nedeni; uykudan uyanmamıza rağmen REM uykusundaki fizyolojik felç halinin, uyanır uyanmaz çözülmemesine bağlıdır. Belirtiler Uyku felcinin başlıca belirtisi uyanma öncesi veya uyuma öncesi görülen kısmı veya geçici iskelet kası felcidir. Diğer bir deyişle, bir kişinin uykuya dalarken veya uyanırken hareket edememesi veya konuşamaması hissidir. Uyku felci ile birlikte hypnagogic halüsinasyonlar olabilir.[1] Bu halüsinasyonlar işitsel, dokunsal ve/veya görsel olabilir. Uyku felci kişi tekrar REM uykusuna dönmeden önce veya tamamen uyanmadan önce birkaç saniye veya birkaç dakika sürebilir [1]. Çok uç durumlarda, 4-5 saat sürdüğü de bilinmektedir. Olası Sebepleri Uyku felci, rüya gören bir kişinin rüyasında yaptığı hareketleri aynen yapmasını engellemek için REM uykusu süresince oluşur. Uyku felcinin fizyolojisi hakkında çok az şey bilinir. Bununla birlikte, uyku felcinin beynin pons bölgesindeki motor nöronların post-sinaptik inhibisyonu ile bağlantılı olduğu önerilmektedir. Özellikle, düşük seviye melatonin kasların uyarılmasını engelleyecek şekilde sinirlerdeki depolarizasyon akımı durdurabilir, ve rüyada yaşanan fiilin gerçekte yaşanmamasını sağlayabilir (mesela, rüyasında koştuğunu gören bir kişinin gerçekte koşmasını engellemek gibi). Ayrıca, bu düzensizliği yaşayanlar ve narkolepsiden muzdarip olanlar arasında belirgin bir ilişki vardır. Fakar, değişik çalışmalar çoğu insanın hayatlarında en az bir kez uyku felci yaşadığını göstermektedir. Bazıları, değişik faktörlerin uyku felci ve halüsansyonların yaşanma olasılığını arttırdığını rapor etmişlerdir. Bunlar : [2] * Sırtüstü yatmak * Düzensiz uyuma saatleri; şekerlemeler, çok veya az uyumak * Fazla stres * Ani çevre/yaşam tarzı değişiklikleri * Olaydan hemen önce görülen berrak rüya. Ayrıca berrak rüya durumuna girebilmek için kullanılan bilinçli indüksiyon yaygın bir yöntemdir. WILD[1] olarak da bilinir. * Yapay uyku yardımcıları ve antihistaminler. Kültürel Referanslar * Çin halk kültüründe, uyku felci "gǔi yà chúang" (鬼压床,鬼壓床, kelimesi kelimesine : "Hayalet yatağa basıyor": 鬼: hayalet, 压: basmak, 床: yatak), olarak bilinir. İnanışa göre bir ruh veya hayalet uyuyan kişinin üzerinde oturup veya yatıp uyku felcine sebep olur. Bu ölümün güçleri tarafından, küçük çapta ruhun ele geçirilmesi olarak düşünülür ve genellikle kurban bir zarar görmez. * Hindistan'da, uyku felci hakkında iki düşünce vardır. Bunlardan biri uyku felcinde olduğu gibi uyurken bilincin açık olması aydınlanmaya ulaşırken görülen işaretlerden biri olmasıdır. Fakat aynı zamanda kendi aydınlanması için yol alan kişilere saldıran rakshasanın da (Hindu şeytanlar]]) bir hareketidir. * Japonya'da, uyku felci kanashibari (金縛り, kelimesi kelimesine: "metal içerisinde bağlanmış olmak": kana: metal, shibaru: bağlı olmak"), olarak bilinir. * İskandinavya mitolojisinde, uyku felcine bir Mara sebep olur, ya da bir mare - kabuslara da sebep olabilen kötü bir dişi hayalet. İlk olarak Norse Ynglinga destanında görülmüştür, fakat bu inanış muhtemelen daha eskidir. "Mara"; eski Norveççe, İsveççe ve İzlandaca ismidir, "mare" ise Norveççe and Danimarkacadır. * Newfoundland'de , yaşlı bir cadının ziyareti olarak bilinir, Newfoundland İrlandacası ile Ag Rog). * Meksika'da, subida del muerto (tepeye tırmanan ölü) olarak bilirnir. * Yunanca'da, mora (Yunanca: μώρα) olarak bilinir, isim Slav bir kökenden gelmektedir. * Almanca'da, Hexendrücken (cadı basması) olarak bilinir. * Türkçe'de, karabasan olarak bilinir. Türkiye'deki genel inanışa göre bu metafiziksel bir olaydır ve özellikle inançlı insanlar buna bir cinin sebep olduğuna inanırlar, ve bazı dualar tavsiye ederler. * Hazaragi dili'nde, Syahi Zer Kado (basan mürekkep) olarak bilinir. * Güney Birleşik Devletler'de, insana binmiş bir cadı olarak tarif edilir. * Kore'de, Gawinullim, (가위눌림 kelimesi kelimesine: "Gawi tarafından bastırılmak."), olarak bilinir. Gawi'nin anlamı tam olarak belli değildir fakat genellikle "ruhlar" veya "şeytanlar" olarak bilinir. * Endonezya'da, Cavali insanlar tindihan derler, yerel lehçede okunuşu "tindhihen" (üzerine uzanılmak). * Filipinler'de, uyku felci genellikle Bangungot ile bağdaştırılır. * Vietnam'da,uyku felci, anlamı insanın üzerinde bastıran bir hayalet veya ruh olan "ma đè" olarak bilinir. * Antiller'de, "duppy tarafından binilmek" olarak bilinir. * Ortaçağ Avrupasında uyku felci, mara, incubi, succubi, diğer şeytanlar ve büyücülüğe bağlanırdı. İngiltere'de insanlar uyurken cadıların insanların göğsüne bindiğine, ve nefes alamama, kıpırdayamama gibi hislere bunların sebep olduğuna inanırdı. * Geleneksel Rusya inanışında uyku felcine, kötü evlilik, ihanet için ev halkını cezalandıran ev ruhu domovoi sebep olur. * Gelenksel İslam kültüründe uyku felci bir cin ile açıklanır; insanlara benzeyen ve dünyada yaşayan bir ırk. "Cin" kelimesi kelime olarak gizli, görünmez, ıssız, yabancı olan her şey için bir yan anlam olarak kullanılır ve Kuran tarafından doğrudan işaret edilen iki yaratılmıştan biridir (diğeri de insandır). İslami kaynaklarda, and İslam iliminde, Cinler irade sahibi, dolayısıyla insanlar gibi yaptıklarından sorumlu yaratıklar olarak tanımlanmıştır. Onlar da insanlar gibi yaşarlar ve ölürler, toplum olarak yaşarlari bir kültürleri ve dinleri vardır. * Laos kültüründe, "hayalet seni sessizleştiriyor" diye çevrilebilen "pee um" diye bilinir. İnanışa göre hayalet geceleri gelir, kurbanın kollarını ve bacaklarını tutar, üzerine bastırır, hatta ses çıkartamasın diye ağzını bile kapatır. * Finlandiya dlinde kabusa painajainen denir, fakat kelime olarak "basmak" demektir. Uyku felcinden esinlenilerek böyle bir kelime kullanıldığı düşünülüyor. * Macaristan halk kültüründe uyku felcine "lidércnyomás" ("lidérc: basmak") ve "lidérc", "boszorkány", "tündér" veya "ördögszerető" gibi doğa üstü varlıklarla ilişkilendirilebilinir.[3] "boszorkány" kelimesi Türkçe kökü "bas-"'tan türemiştir.[4] * Bilimadamları uzaylı kaçırmaları, beden dışı seyahat, ve diğer paranormal olaylarından birçoğunun aslında uyku felci sırasında yaşananların yanlış yorumlanmasından kaynakandığını düşünüyor. Sevigler... ![]() Alıntı:
Alıntı:
__________________ -Want2wiN- ![]() ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) | |||
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
karabasan ayrı al karısı ayrı bişey üstadım... al karısı: lohusa kadınlara gider ve onların ciğerlerini çekermiş. Lohusa kadının yanında kimse olmadığı zamanlarda da evin bir yerinden çıkıp gelirmiş. Hele hastanın yeri karanlık oldu mu.... diye devam ediyor o zaman bunlarda yalnış..
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Yanlış olan nedir onu anlamadım?Burada yazılanlar bilimsel açıklaması karabasan yada al karısı fark etmez ikiside fiziksel bir problem,ne dinde nede bilimde ikisininde varlığından bahsedilmemektedir,bahsedilen durum gayet iyi bir biçimde bilim adamları tarafından açıklanmıştır...Saygılar...
__________________ -Want2wiN- ![]() ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() astral seyehat ile ilgili hiç bir bilgim yok..aydınlatıcı yöntem ve metodları çok uzun olmadan nasıl yapabileceğimi söyleyebilirseniz çok sevinirim..
__________________ lamba cini.. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Boyuta Çıkış Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 'kıpırdayamıyorum konuşamıyorum.sadece çok hızlı nefes alıp veriyorum.ve duyuyorum nefes sesimi..uyanmak istiyorum uyanamıyorum' bu durum TRANS halidir. bedenin uyku moduna girmiştir ve sen bunun farkındasındır. nabız atışlarını hissedersin, soluk alışverişinide. ama bunların farkında olan sensindir, yani bilincin. korkulacak bir durum yoktur. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi