telkini dinleyenlerin deneyimini mi soruyorsun yoksa sadece tecrübe etmişlerin mi?
sadece istediğin oluyor deyim ama rüyada bazen bilinç altına baskınlığını hissettirmen lazım... kendini sıkmana gerek yok... (yani güç vb değil de irade işi biraz)
eğer uyku sırasında kitlenirsen ben kontrol etmiyomuydum deme... zaten lusidde sadece düşünmeye-istemeye ihtiyacın var... uçmak varken kim takar yürüyemediğini
telkinin özelliği sanırım rüyaların daha uzun ve daha net oluyor...
rüyadayken bu benim rüyam diye birilerine bahsetmek iyi oluyor ama tuvaletin gelince yapmanı, tükürmeni, kendi canını yakmanı (yanacağını düşünmen yeterli, zaten acımıycağını düşündüğünde acımıyor) önermem...
yüksek gök delen tepelerine zıpla, büyü böyle 3.-5. kattan baksınlar, gerekmedikçe yalnız dolaş, canavarlarla kahramanca mücadele ver felan filan...
zaten dikkat edersen fizik kuralları lusid sırasında değişir. yani anlayabilirsin... sadece yatmadan önce rüya gördüğünde ilk ne olmasını istiyorsan 30 sn üstüne düşünmek bile yetebilir ama yarı bilinçli olursun belki o zaman...
ben uçunca, dövüşünce felan fazla keyifleniyorum ve rüyada olduğumu unutup 10-20 dk daha eğleniyorum derken bi bakıyorum uyumuşum ve bi bakıyorum uyanmışım...
dikkat et niye lusid görmedim yaa derken lusid görüyo olma
hatta ülke yönet savaşa katıl