Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

Uyarılar

Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

lucid rüya

Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar lucid rüya Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: forex Nickli Üyeden Alıntı http://rapidshare.tc/26 28 burdan indirebilirsiniz... teşekkür ederim Forex.şu an indiriyorum. Atakan Bey sizin de elinize sağlık.Şimdi indirsem de 1 yada 2 hafta sonra dinlemeyi düşünüyorum. ayın birinde ego-güven ve suçlulukla başladım.Bu telkinlerin etksini gördükten sonra listeme ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi

lucid rüya

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-02-2007, 12:36 AM   #11 (permalink)
Teğmen

mudokon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 12
52 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mudokon is an unknown quantity at this point
Standart lucid rüya

Alıntı:
forex Nickli Üyeden Alıntı
http://rapidshare.tc/2628 burdan indirebilirsiniz...
teşekkür ederim Forex.şu an indiriyorum.
Atakan Bey sizin de elinize sağlık.Şimdi indirsem de 1 yada 2 hafta sonra dinlemeyi düşünüyorum.
ayın birinde ego-güven ve suçlulukla başladım.Bu telkinlerin etksini gördükten sonra listeme eklmeyi düşünüyorum...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

mudokon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2007, 12:39 AM   #12 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart lucid rüya

Lucidi şimdilik dinlemeyin bence...
Önce kişisel gelişim için olan telkinleri dinleyin.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2007, 12:43 AM   #13 (permalink)
Teğmen

52 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Standart lucid rüya

tam üstteki bi arkadaşa verdiğiniz cevab yazınızı görüp sorudan vazgeçmiştim ki siz çoktan cevap vermişsiniz.
bu ne hız!teşekkürler.İyi akşamlar...
Alt 08-02-2007, 10:23 AM   #14 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
subliminal is an unknown quantity at this point
Standart lucid rüya

Alıntı:
David Brager

Rüyanda bir duvarın üzerinde kirmizi bir düğme göreceksin.O düğmeye bastığında rüyanda bilincin yerine gelecek duvarda sana rüyada olduğunu hatırlatan bir işaret göreceksin.

Kontrol tamamen sennde oldugu icin korkacak hic bir sey yok.Neyi göremk istersen görebilir nereye gitmek istersen gidebilirsin.Tüm bunlari yaparken zaman sana haftalarca uzun gibi gelsedebedenin için sadece bir gece uykusu olacak.Rüya bölgesinde iken zaman farkli hizda akacak. ve sen kocaman macera dolu bir haftayı uykuya ve yemeye ihtiyac olmadan gecireceksin.Yine de yemek istersen sadece istemen yeterli bir masa önünde yemeklerle birlikte ortaya cikacak.Herhangi bir nedenle uyanmak istersen uyanabileceksin ruya bolgesine geri donmek istersen tekrar kirmizi dugmenin oldugu baslangic noktasinda bulacaksin kendini.

Rüyalar mekanında fiziksel bedenin tarafından kontrol edilmedigin icin zihin gücü ile seyahat edebilirsin.İstedigin güneş sitemine hatta istediğin galaksiye yolculuk yapabilirsin.

Sınırlar yok.Duvara dokunabildigin gibi içinden de gecebilirsin.Rüyalar bölgesinde ki bedenin sonsuzluk maddesinden yapilmistir ve yoluna cikan her seyi eritebilir hatta yok edebilirsin.Tüm korkulardan bağimsizsin.BİR binaya ziplayip tekrar yere rahatlikla atlayabilirsin.

http://rapidshare.de/files/23150011/...i.com.wma.html

atakan abi yazdığın bu 'duvar üzerinde bir kırmızı düğme göreceksin ' hikayesi bu lucıd mp3 ünün scripti mi ???

yoksa konuyla alakalı öylesine mi yazdın ???

subliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2007, 02:01 PM   #15 (permalink)
Teğmen

20 Mesajinıza toplam 83 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
avi907 is an unknown quantity at this point
Standart lucid rüya

Rıdvan arkadaşım Atakan abi sanırım cevap yazamamış yoğunluktan dolayı istersen ben cevaplıyayım :)
Bu telkinler mp3 ün içinde var bildiğimiz üzere rüyalara bilinçaltımız egemendir ve bu telkinler bilinçaltımıza yerleşince rüyada da etkisini sürdürecektir mesala sana duvarın üstünde lüsidi başlatan bir rüya olarak geri dönecek ve o düğmeye bastığındada lüside geçiş yapmış olacaksın bende bugün farkettim bu mp3 ü hemen denemelere başlıyorum :) kolay gelsin..
avi907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2007, 01:56 PM   #16 (permalink)
Teğmen

Standart lucid rüya

Atakan bey lucid rüya telkinini su sesli olarak yapmayı düşünüyormusunuz?
yaparsanız gerçekten çok iyi olur.kuş sesi uyuma öncesi ve sonrası rahatsızlık verebiliyo.
ayrıyetten ben uykuda su sesi dinlediğim için araya lucid telkinini koyduğumda ses düzeyleri farklı olduğundan ses yüksek geliyo ve uyanma bile oluyor.
lucid tyelkinini kullanıp rüyalarında bilince ulaşan arkadaşlar varmı acaba merak ettim?lucid yapan var ise deneyimlerini paylaşırmısınız?
Alt 11-04-2007, 02:22 PM   #17 (permalink)

3 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karanlık_lord is an unknown quantity at this point
Standart lucid rüya

hemen indiriyorum deneyelim bakalım
karanlık_lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2007, 03:04 PM   #18 (permalink)

6 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Goldragoon is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: lucid rüya

telkini dinleyenlerin deneyimini mi soruyorsun yoksa sadece tecrübe etmişlerin mi?
sadece istediğin oluyor deyim ama rüyada bazen bilinç altına baskınlığını hissettirmen lazım... kendini sıkmana gerek yok... (yani güç vb değil de irade işi biraz)
eğer uyku sırasında kitlenirsen ben kontrol etmiyomuydum deme... zaten lusidde sadece düşünmeye-istemeye ihtiyacın var... uçmak varken kim takar yürüyemediğini
telkinin özelliği sanırım rüyaların daha uzun ve daha net oluyor...
rüyadayken bu benim rüyam diye birilerine bahsetmek iyi oluyor ama tuvaletin gelince yapmanı, tükürmeni, kendi canını yakmanı (yanacağını düşünmen yeterli, zaten acımıycağını düşündüğünde acımıyor) önermem...
yüksek gök delen tepelerine zıpla, büyü böyle 3.-5. kattan baksınlar, gerekmedikçe yalnız dolaş, canavarlarla kahramanca mücadele ver felan filan...
zaten dikkat edersen fizik kuralları lusid sırasında değişir. yani anlayabilirsin... sadece yatmadan önce rüya gördüğünde ilk ne olmasını istiyorsan 30 sn üstüne düşünmek bile yetebilir ama yarı bilinçli olursun belki o zaman...
ben uçunca, dövüşünce felan fazla keyifleniyorum ve rüyada olduğumu unutup 10-20 dk daha eğleniyorum derken bi bakıyorum uyumuşum ve bi bakıyorum uyanmışım...
dikkat et niye lusid görmedim yaa derken lusid görüyo olma
hatta ülke yönet savaşa katıl
Goldragoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2007, 04:35 AM   #19 (permalink)

10 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tlvnt is an unknown quantity at this point

selamlar , lusid m3 nü bir süre dinleyip, gün içinde ve uyumadan önce kendime verdiğim telkinlerle, lusid rüyaya çok rahat geçiyorum, zor değil, tehlikeli olmasının nedenini biraz açıklarmısın?
tlvnt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2007, 09:31 AM   #20 (permalink)
Üsteğmen

97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PSİKO is an unknown quantity at this point

Lucid rüya demek, rüyadayken tam olarak rüyada olduğunuzu bilmeniz demektir. O an bedeninizin yatakta uyuyor olduğunu bilirsiniz ve rüyada kendinizi tamamen yönetibilirsiniz.
Normal rüyalarda kendinizi birşey yaparken görüyorsunuz ama siz yönetmiyorsunuz.
Lucid rüya tamamıyle bir özgürlük. Ne yaparsanız yapın rüya bitince uyanacaksınız, bunun bilincinde olduğunuz için çok keyiflidir.
İnsan hayatında 1-2 kez görebilirmiş. Görmeyenlerin oranı daha yüksek. (Ben 1 kere küçükken yaşamıştım, hala unutamıyorum.)
Lucid rüyayı bi nevi matrix’e girmeye benzetebiliriz. Hatta ondan da güzel, matrixte ölünce gerçekte de ölünüyordu çünkü
Tüm hisleriniz var, tamamen gerçek gibi, ama rüyadasınız, yaptıklarınızdan sorumlu değilsiniz.
Lucid rüya görmek için insanların dersler aldığını, yurtdışında bu eğitimi veren dersaneler olduğunu duydum.
Ancak bu kurslarla lucid rüya görmek çok tehlikeliymiş. Bir süre sonra gerçekle rüyayı ayırt edemez oluyormuş bu kişiler ve psikolojileri bozuluyormuş, günlük hayatlarında saçmalayabiliyorlarmış

Bookmarks