11-09-2008, 05:09 PM
|
#56 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: lucid rüya dün natura sound teraphy programını indirdim, bir saat civarı dinledim, sahurdan sonra uyumuştum, bu arada yatağımın altında da hopörlörden telkinleri dinliyordum uyumuşum rüyada babamla konuştuk ayaküstü odanın içinde herşeyi gerçek sandım, bir ara baktım hopörlör yatağımın üstünde, hayret ettim acaba dedim uykuda mı koydum yatağa diye. daha sonra duvara takılı üçlü prizin yere düştüğünü gördüm yerdeki priz değildi ama elektrik sayacıydı, yukarıya baktım yukardada bir elektrik sayacı hem de koskocaman, acaba uyanık mıyım değil miyim diye ikilemde kaldım, bu durumdan tırstım, o yüzden uyanmak istemişim tam o anda karabasan bastı sanırım, her tarafım sıkı sıkıya bağlanmıştı sanki bağırmaya çalışıyorum, bağıramadım, en sonunda bağırdım ama hala uykudaydım, kendimi 2 kere yataktan yere attım uykumda. 2. atıştan sonra uyandım, yataktaydım rüya olduğunu o zaman anladım. herşey öyle gerçekti ki şok geçirdim uzun süre. şimdi merak ediyorum bu durum astral seyahat mi lusid rüya mı?
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. |
| |