Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

Uyarılar

Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

Astral Seyahat 3D Video

Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat 3D Video Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: dogan_blade Nickli Üyeden Alıntı astral seyehat kötü birşey degil kötü olsaydı islam alimleri bahsetmezdi zaman içinde zaman yaşamak la kastedilen belkide budur , keşke çıkabilsem bende uzun süredir bu konu da çalışmalar yaptım henüz nasip olmadı ama olacak inş ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi

Astral Seyahat 3D Video

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-03-2009, 03:57 PM   #11 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 76
82 Mesajinıza toplam 330 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
UqUr will become famous soon enoughUqUr will become famous soon enough
Standart Cevap: Ynt: Astral Seyahat 3D Video

Alıntı:
dogan_blade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
astral seyehat kötü birşey degil kötü olsaydı islam alimleri bahsetmezdi
zaman içinde zaman yaşamak la kastedilen belkide budur , keşke çıkabilsem bende uzun süredir bu konu da çalışmalar yaptım henüz nasip olmadı ama olacak inş .
bilinçli yapılan birşedir rüya yada hayal görmek gibi degildir zaten düşüncelerin o anki durumun hakkında ilerliyorsa kendine geliyormussun aniden
İslam alimleri astral seyehatten değil, tayyi mekan dan bahseder. İkisi arasında da dağlar kadar fark vardır. Hiçbir din büyüğü, meditasyon ya da yogayla farklı bir boyuta geçmemiştir. Günümüzde birçok İslam alimi , astral seyehate sıcak bakmamaktadır!!! Bu olayı, farklı boyutlardaki varklıkların kötü bir oyunu olarak görürler. Ben de öyle düşünüyorum. Bir Müslüman'ın bu tarz uygulamalar yapmasının zararlı olduğu görüşündeyim... !!!

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

UqUr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2009, 05:12 AM   #12 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 21
17 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkan2626 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Astral Seyahat 3D Video

arkadaslar bunu rüyayla falan hiç alakası yok bu seyahat olayı gerçektir aslında bu sayede ölümden sonraki cennet ve cehennem hayatının var olduğuna bir işarettir çünkü ayrıldığınızda beyniniz iki tarafta çalışıyor ve fiziksel bedeni hissedebiliyosunuz fakat hareket ettiremiyorsunuz buda ruh olmadan fiziksel bedenin hiçbirşey yapadığını ve öldüğünüzdde yani gümüş kordon koptuğunda bedene girmeye çalışacağımızı fakat yapamayacağımızı göstermekte etrafımızda o anda olup biteni görebileceğiz ama kimse bizi göremeyecek ve duyamayacak sonrasındada kolumuza birileri girip götürecek başka bir aleme :) umarım bunu yasayanlar olayı eğlence için değilde ibret alıp ölümden sonraki hayat için normal hayatlarında hazırlık yapmak için kullanırlar.
serkan2626 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2009, 09:34 AM   #13 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice

Serkan2626 burada herkes bir kısım verilerden gözlemlerden tecrübelerden yola çıkarak kendine göre bir yol çiziyor. Sen ne yapmaya çalışıyorsun. Bu verileri isteyen dini duygularını pekiştirmek için kullanır. isteyen başka düşüncelerini geliştirmek için kullanır. Senin misyonerlik yapmana gerek yok. Sana bu yönlendirmelerin için primmi veriyorlar. nedir bu yaaa. Kimsenin inançları ve geleceği konusunda senin rehberliğine ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. LÜTFEN MİSYONERLİK YAPMAYALIM. MİSYONERLİK MÜSLÜMANLIKTA OLAN BİR ŞEY DEĞİLDİR. BİR HRİSTİYAN YÖNTEMİDİR. Bir yerlinin Misyonerler hakkındaki sözlerini unutmayalım. "Onlar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı. Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise; bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı."

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2009, 05:29 PM   #14 (permalink)

Tesekkür: 3
11 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maswey is an unknown quantity at this point

orta okula giderken bilinçsizce yapıyordum şu astral seyahati kendimi bi anda tavanda veya yataktan kalkmış şekilde buluyordum tabi korktuğum için hemen geri dönüyordum. Şimdide yapmaya çalışıyorum ama çıkarken içimi bir ürperti basıyor ve vücuda geri dönüyorum. En son denememde odada uzun siyah giyinimli birisini görmüştüm ondan sonra korkudan deneyemedim :D
maswey isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2009, 10:59 PM   #15 (permalink)
Teğmen

17 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
Turhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Serkan2626 burada herkes bir kısım verilerden gözlemlerden tecrübelerden yola çıkarak kendine göre bir yol çiziyor. Sen ne yapmaya çalışıyorsun. Bu verileri isteyen dini duygularını pekiştirmek için kullanır. isteyen başka düşüncelerini geliştirmek için kullanır. Senin misyonerlik yapmana gerek yok. Sana bu yönlendirmelerin için primmi veriyorlar. nedir bu yaaa. Kimsenin inançları ve geleceği konusunda senin rehberliğine ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. LÜTFEN MİSYONERLİK YAPMAYALIM. MİSYONERLİK MÜSLÜMANLIKTA OLAN BİR ŞEY DEĞİLDİR. BİR HRİSTİYAN YÖNTEMİDİR. Bir yerlinin Misyonerler hakkındaki sözlerini unutmayalım. "Onlar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı. Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise; bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı."
tturhan neden bu kadar tepkili olduğunu anlayamadımsonuçta düşünce özgürlüğü diye birşey var kaldıki benim burada anlatmak istediğimle misyonerlik arasında uzaktan yakın dan hiçbir alaka yok,benim anlatmak istediğim sadece bu olayı müslüman olarak yaşayabilenler için akıllarının bir kenarında fikir bırakmak,ve insanlar olayı yaşadığı sırada o okontrol mekanizmasını devreye sokmak ama isteyen istediği şekilde düşünebilir.Misyonerliğin tanımını yapmak için misyonerlik yapan bir yoruma yorum yaparsan daha iyi olur.
serkan2626 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2009, 01:15 PM   #16 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 32
77 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
NaturaLLowe is an unknown quantity at this point

SaoLun Çok Güzel Paylaşım.AstraL Seyahatte Uçtuğumuğu Bile Hissetim Bunun Tadı İnanıLmaz.
NaturaLLowe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2009, 01:31 PM   #17 (permalink)
Üsteğmen

187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice

Serkan2626; benim kızdığım mesele böyle abuk subuk hurafeleri birileri din adına anlatıyor. Senin yazından sonra ilahiyat mezunu bir arkadaşı aradım. böyle böyle dedim. İslamiyet hakkındaki tek geçerli kaynak Kuranı Kerimdır. Kuranı Kerimde bu anlattıkları içeren bir tane ayet göstersin arkadaşı Antalyada bir hafta 5 yıldızlı otelde misafir edeyim dedi. Yani yok böyle şeyler gümüş zincirmiş uçup bedenimize girmeye çalışmakmış kolumuza girip bizi götüren meleklermiş. Sanki melekler asayiş şubeden polislermi. Bunların hepsi insanları korkutmak için uydurulmuş hurafeler. Oysa islam korku değil sevgi dinidir. Ama birilerinin insanların dini duygularını sömürmek, bir takım çıkarlar elde etmek için böyle hikayeler uyduruyorlar işte.

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Alt 08-10-2009, 01:53 PM   #18 (permalink)
Sultan
Guest

Ben her gece astral dünyada seyahat ediyorum.
gördüklerimin tamamen farkındayım.
yaptıklarımın tamamen farkındayım.
bedenime döndüğümde her şeyi hatırlıyorum.Bu cümleleri sürekli tekrar edin ve görün...
Alt 08-10-2009, 04:06 PM   #19 (permalink)
Üsteğmen

"gördüklerimin tamamen farkındayım.
yaptıklarımın tamamen farkındayım.
bedenime döndüğümde her şeyi hatırlıyorum"
Bu üç cümleyimi tekrar edeceğiz

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Alt 13-10-2009, 01:23 AM   #20 (permalink)
Teğmen

ilk önce şunu söylemek istiyorum konumuz astral seyahat bununla ilgilenen yada merak eden kişiler girip bakabiliyorlar fakat böyle bir tecrübesi olmayan, konu ile ilgili yorum yapanların bunu yaşadıklarını söyleyen kişiler hakkında bunun hurafe yada beyin aldatmacası gibi sözlerle çürütmeye çalışmasını yanlış buluyorum.buradaki konu bellidir eminimki yazdıklarımı okuyan ve bu seyahat deneyimini yaşayan arkadaşların benim aslında tam olarak ne anlatmak istediğimi anlamışlardır.çünkü dikkat ederseniz meleklerin alıp götüreceği ni yazdığım kelimenin sonunda bir ( :) ) işareti vardır yani dikkate alınması gereken bir önceki kelimedir. ölümden sonra ne olacak, o ayrı bir konudur öyle bir forum başlığı görürsem onunla ilgilide yazarım fakat buradaki konumuz ASTRAL SEYAHATtir.konu ile ilgili bilginiz yoksa ilk önce biraz araştın.ayrıca herkes bilsinki bu korkulacak birşey değildir.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Mevlana Celaleddin Rumi, rûhun uykuda bedenden ayrıldığını söyler ve Mesnevi'sinde bu düşüncesini şöyle belirtir: "Cân; atlarınızı eğersiz koyar. Bu sır, ölümün kardeşidir, sırrıdır. Ama gündüzün geri gelmesi için ayaklarını uzun bir bağla bağlar. Cân, boşlukta astar gibi gizlidir; bedense yorgan altında döner durur. Sen, bedensiz bir bedene sahipsin."

İbn-i Sina, insanın ruhla bedenden oluştuğunu belirtir ve şöyle der: "Beden, nefsin çalışmasına uygun bir hale gelince; rûh, bedene gönderilir, istenirse bedenden ayrılır. Tamamen ayrılınca bir daha yok olmaz."

Tasavvûfî çalışmalarda ruh ve beden ilişkisinin üzerinde özellikle durulur. Mesnevî'nin birçok yerinde, Ahmed Eflâkî'nin "Ariflerin Menkıbeleri" adlı eserinde ve sayısız evliyâ, ermiş ve veli öykülerinde; rûhun gerek istenildiği zaman, gerekse istemeden bedenden ayrılabildiği anlatılmıştır. Genellikle bu olay, keramet ve mucize olarak nitelendirilir. Şeyh Bedrettin, "Vâridât" adlı eserinde bunu açıkça anlatır:
"Bâzen kendimi latifleşmiş hissederim. Fizik bedenim, o varlığın bir kopyasıdır. Bu lâtif varlık, beden şeklinde görülür. Tıpkı buharın yoğunlaşmadan evvel görülememesi gibi, buhar yosunlanınca bulut olur, görülür."

Bookmarks