Hedefleriniz NelerRehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Beklentileriniz Hedefleriniz Neler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız oncelikle lotodan cok buyuk bir ikramiye ciksin istiyorum,borclarimi odeyeyim ve sonra almak istedigim ne varsa alayim, gozumu doyurayim; paranin getircegi refaha ereyim;
sonra kitap yazmak,
toplumda parmakla gosterilen ve cok sevilen biri olmak istiyorum....
herkesin dilegi gercek olsun
ulku... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Beklentileriniz telkin cd indir izle İstanbul Beklentileriniz nerededir kimdir Beklentileriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Beklentileriniz hipnoz Beklentileriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Beklentileriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Beklentileriniz kuantum düşünce kitap haberi | |
|
26-11-2007, 08:27 PM
|
#61 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Hedefleriniz Neler oncelikle lotodan cok buyuk bir ikramiye ciksin istiyorum,borclarimi odeyeyim ve sonra almak istedigim ne varsa alayim, gozumu doyurayim; paranin getircegi refaha ereyim;
sonra kitap yazmak,
toplumda parmakla gosterilen ve cok sevilen biri olmak istiyorum....
herkesin dilegi gercek olsun
ulku Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
26-11-2007, 09:09 PM
|
#62 (permalink)
| Üsteğmen
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Hedefleriniz Neler Alıntı: alalev Nickli Üyeden Alıntı
sezenll bende senin gibi düşünüyodum istediiğim işe girdiğimde ,araba aldığımda ,kendi evime çıktığımda falan hiç sorunum olamayacak sanırdım ..tüm bunlara sahip oldum ama mutlu olamadım hep eksik olan bişeyler vardı..onların hiçbiri mutlu etmedi beni anlık zevk verdi o kadar,ben çok geç kalmadan öğrenmiş oldum ..en önemlisi insanın iç huzuru mutluluğu bulması başkaca hiçbir isteiğim yok,bundan sonrada bu birde sağlık istiyorum o kadar...haa birde istediğim gibi bir evlilik, birde çocuk olsa fena olmaz.. üf istekler bitmiyo işte.. | bence asıl yaşlı insanlarla görüşmek gerekir mutlu yaşamak konusunda.olabildiğince sohbet etmeli yaşlılarla. | Offline
| |
26-11-2007, 11:25 PM
|
#63 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Hedefleriniz Neler Bende kesinlikle katılıyorum shamanic 1 tane Alıntı: farkvar ! Nickli Üyeden Alıntı
<center> </center>
shamanic gerçekten bitane | | Offline
| |
27-11-2007, 01:31 PM
|
#64 (permalink)
| Teğmen
11 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Hedefleriniz Neler ben bu telkinler sonucunda kendine güvenen bi insan kendisinle barisikbir insan olmak istiyorum ve olacagima inaniyorum
__________________ Ben Varsam Her Şey Var Ben Yoksam Hicbir Şey Yok | Offline
| |
02-12-2007, 02:06 PM
|
#65 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Hedefleriniz Neler benim tek sorunum ,ruhumu bulup bedenime oturtmak..ruhum kayıp,dolayısıyla kendimi robot gibi hissediyorum.geçen saatlere günlere haftalara bakıyorum ,,geçmiş.. ama ben onları yaşamamışım sanki ..yarınlarımın da bu şekilde olacağı endişesi beni yiyor. 2 çocuğum var resimlere bakınca inanamıyorum ,çocuklarımı büyütmüşüm ama ben nerdeymişim acaba ...anlatabiliyormuyum yani dolu dolu yaşayamamak sanırım benim tanımım (6ve 9 yaşındalar çocuklarım)hatta bakıyorumda duygularımı yitiriyorum ,ağlayamıyorum,sevinç,mutluluk (ne mutlu eder beni diye soruyorum kendime ,,hiçbişey cevabını alıyorum.peki mutsuz muyum hayır mutsuzlukta yok ,,arkadaşlarımın anlattıklar,yaşadıkları ,sorunları çok basit geliyor bana ben kendimle ilgili paylaşım adına bişeyler anlatmak istiyorum ,sonra "amannn onu ne ilgilendirir ki ne gerek var anlatmama "diyerek vazgeçiyorum yani bi anormallik hissediyorum kendimde ,adını "ruhum firarda" koydum)... bu telkinlerle ilk hedefim olan ruhumu bulma çabalarım sonuçsuz kalmayacak buna inanıyorum
__________________ suskunluğum asaletimdendir.her lafa söyleyecek sözüm var.lakin ,bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım.,,adam mı diye!!!!! | Offline
| |
02-12-2007, 08:05 PM
|
#66 (permalink)
| Guest | Ynt: Hedefleriniz Neler selam arkadaşlar
benim hedefimde zengin olmak var.neden derseniz 2 üniversite bitirmeme ragmen hep düşük maaşlı işlerde çalıştım.ve bende bu stres yaptı.artık paranın o güzelliğine bende kavuşmak istiyorum.borçlarım var ve hep maddi sıkıntı çektim.artık rahatlamak istiyorum.
dilerim herkes dileğine kavuşur. |
| |
03-12-2007, 11:18 AM
|
#67 (permalink)
| Üsteğmen
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Hedefleriniz Neler fund paylaşım için teşekkürler. yazdıkarın beni etkiledi. içimdeki çocuğu kaybetmemiş olmakla övünürüm ama bazı zamanlar bende aynı şeyleri hissederim. özellikle çevremdeki henüz okuyan ve bekar kişelere bu dönemi iyi değerlendirmelerini, gezmelerini okumalarını, sinemaya gitmelerini, evden çıkmalarını hayata karışmalarını öneriyorum. çünkü evlendikten sonra ve çocuğa karıştıktan sonra sorumluluk duygusu ağır basıyor. insan, ister istemez kendini ikinci plana atabiliyor. elbetteki mazeret değil tüm bunlar yine yapılabilir ama karşılığında bedelleri fazla oluyor. mesela dil öğrenmek için 6 aylığına ya da 1 yıllığına yurtdışına çıkamıyorsun. eşin çocuğun evde. geçimlerini kim sağlayacak özlem vs duyuyuyorsun. bu yüzden yapamıyorsun bazı hedeflerini.
ben hedeflerimi birer birer gerçekleştiriyorum. pek çok kişi gibi ben de para istiyorum. ama para benim için bir amaç değil sadece bir araç. yoksa isteklerimin hedeflerimin başında değil. lotodan para çıksın ( normalini çok şükür kazanıyoruz ) bu parayla ailecek yurtdışına çıkayım istiyorum. kendi işimi kurmak istiyorum. ( ucundan başladım ) araba istiyordum ( aldım ) ama biliyorum ki sadece istemekle olmuyor. isteklerin olsun diye çabalaman da gerek. ( önce loto oynayacaksın ki kazanabilesin misali ) ...mış gibi davranmak olmasına çok faydalı oluyor. hayalinizde hedeflerinizi canlı tutun, hedeflerinizi yazın çizin paylaşın. sorgulayın. gözden geçirin ayar yapın. aklınız sürekli hedeflerinizde olsun. ben her gece dua ederim. başta bugünümüz için şükredederim. kendim ve tüm sevdiklerim için sağlık ve huzur dilerim. ( isteklerinizde bencil olmayın evrende herkese yetecek kadar bolluk var ) Allah''ım bizleri kazalardan belalardan felaketlerden, haksızlıklardan, hırsızlıklardan, yalandan iftiradan koru derim. sonra hedeflerimi söylerim. gerçek olması için güç vermesini isterim. sonra da bildiğim dualardan okur, uyurum. hem de bebekler gibi. ne işin stresini eve - yatağıma taşırım ne de evin sıkıntısını işe. hepsi yerli yerinde dursun isterim. ( normalde de tertipli düzenli biriyim zaten ) olur da bir şekilde uykusuzluk olursa kendimi hiç zorlamam hemen yataktan kalkarım. gider televizyonu açarım. aklımdaki şeytanları uzaklaştırır kafamın biryelere takılmasını engeller. sonra uyuklamaya başlayınca rahatlamış bir şekilde giderim yatağıma.
uzun zamandır yazamıyordum siteye bugün toptan konuştum gibi geldi.
sevgiyle kalın
__________________ COŞKUN'uz eksik olmasın. | Offline
| |
03-12-2007, 11:31 AM
|
#68 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Hedefleriniz Neler ooo özlemişiz sohpetlerini csk...
anlattıkların için
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
03-12-2007, 11:40 AM
|
#69 (permalink)
| Guest | Ynt: Hedefleriniz Neler hoş geldin csk,epeydir uğrayamıyordun herhalde...
çok güzel anlatmışsın....bu olumlamaları hepimizin yapması lazım aslında....
ama çevre faktörleri(olumsuz düşünen arkadaşlar)sağolsunlar,olumlama bırakmıyor insanda....
ama böyle olumsuz konuştukları anda...ilgisiz kalarak tepkimi göstermeye çalışıyorum....cevap vermiyorum...
ve bu arkadaşıma bitürlü,olumsuzun olumsuzluğu çekeceğini anlatamıyorum....çıldırıcam...
kendi inanmadığı gibi bizlerede çelme atmaya çalışıyor...neyse alıştım artık ...
bu arkadaşa da hak veriyorum...hayatında o kadar çok olumsuzluk varki...
sürekli şikayet ediyor...keşke beni biraz anlayabilse....bunların her kesin hayatında başına gelebileceğini,ama olaylara
iyi yönüyle bakması gerektiğini anlayabilse...(onun için bazen üzülüyorum) |
| |
03-12-2007, 07:44 PM
|
#70 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Hedefleriniz Neler selam suzzy ,,yazdıklarından beni mi kastediyorsun?anlayamadım....açıklarsan sevinirim...
__________________ suskunluğum asaletimdendir.her lafa söyleyecek sözüm var.lakin ,bir lafa bakarım laf mı diye,bir söyleyene bakarım.,,adam mı diye!!!!! | Offline
| | | |