Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Beklentileriniz

Uyarılar

Hedefleriniz Neler

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Beklentileriniz Hedefleriniz Neler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: fund Nickli Üyeden Alıntı selam suzzy ,,yazdıklarından beni mi kastediyorsun?anlayamadım....açıklarsan sevinirim... hayır fundacığım tabii ki seni kastetmiyorum...kusura bakma yazını okumamıştım...csk'nın yazısını görünce cevap yazdım ona ....kesinlikle senle hiçbir ilgisi yok ....üzüldüm şimdi.... tamamen hata bende cevap yazmadan önce diğerlerinide ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Beklentileriniz telkin cd indir izle İstanbul Beklentileriniz nerededir kimdir Beklentileriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Beklentileriniz hipnoz Beklentileriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Beklentileriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Beklentileriniz kuantum düşünce kitap haberi

Hedefleriniz Neler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-12-2007, 07:51 PM   #71 (permalink)
suzzy
Guest

Standart Ynt: Hedefleriniz Neler

Alıntı:
fund Nickli Üyeden Alıntı
selam suzzy ,,yazdıklarından beni mi kastediyorsun?anlayamadım....açıklarsan sevinirim...
hayır fundacığım tabii ki seni kastetmiyorum...kusura bakma yazını okumamıştım...csk'nın yazısını görünce cevap yazdım ona ....kesinlikle senle hiçbir ilgisi yok ....üzüldüm şimdi....

tamamen hata bende cevap yazmadan önce diğerlerinide okumam lazımdı belkide...

benim anlatmak istediğim tamamen farklı bir şeydi ...

benim le birlikte 10 yıldır çalışan bir arkadaşımın aşırı olumsuzluklarıydı....

umarım üzerine alınmamışsındır....

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 03-12-2007, 07:55 PM   #72 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
74 Mesajinıza toplam 213 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hava-hoş is an unknown quantity at this point

Alt 03-12-2007, 07:58 PM   #73 (permalink)
suzzy
Guest

Alıntı:
fund Nickli Üyeden Alıntı
benim tek sorunum ,ruhumu bulup bedenime oturtmak..ruhum kayıp,dolayısıyla kendimi robot gibi hissediyorum.geçen saatlere günlere haftalara bakıyorum ,,geçmiş.. ama ben onları yaşamamışım sanki ..yarınlarımın da bu şekilde olacağı endişesi beni yiyor. 2 çocuğum var resimlere bakınca inanamıyorum ,çocuklarımı büyütmüşüm ama ben nerdeymişim acaba ...anlatabiliyormuyum yani dolu dolu yaşayamamak sanırım benim tanımım (6ve 9 yaşındalar çocuklarım)hatta bakıyorumda duygularımı yitiriyorum ,ağlayamıyorum,sevinç,mutluluk (ne mutlu eder beni diye soruyorum kendime ,,hiçbişey cevabını alıyorum.peki mutsuz muyum hayır mutsuzlukta yok ,,arkadaşlarımın anlattıklar,yaşadıkları ,sorunları çok basit geliyor bana ben kendimle ilgili paylaşım adına bişeyler anlatmak istiyorum ,sonra "amannn onu ne ilgilendirir ki ne gerek var anlatmama "diyerek vazgeçiyorum yani bi anormallik hissediyorum kendimde ,adını "ruhum firarda" koydum)... bu telkinlerle ilk hedefim olan ruhumu bulma çabalarım sonuçsuz kalmayacak buna inanıyorum

bak işte şimdi okudum yazını...

ve dahada üzüldüm fundacığım lütfen anlatmaktan çekinme her zaman elimizden geleni yaparız canım...burada her kes birbirini dinliyor vede sıkılmadan dinliyor canım....ayrıca aklına takılanı sorduğun içinde ayrıca teşakkür ediyorum...

telkinleri aralıksız dinle ve bizlerle mutlaka konuş canım eminim çok iyi paylaşımlarda bulunucağız....sevgiler

(bu arada benim bahsettiğim arkadaşım gibi kimse inaççı olamaz kıramadım kadının direncini yahuuuu....
Alt 22-12-2007, 02:54 PM   #74 (permalink)

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fayigit is an unknown quantity at this point

merhabalar
artık toplum önünde ve ortamlarda rahat hareket edebiliyorum
işimde ve çalışma ortamımda daha başarılıyım çünkü kendime güveniyorum
yüzümün ve kulaklarımın kızaracağı korkusu ile silik durmuyorum çünkü biliyorum ki ben bu sorunu aştım
fayigit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2007, 09:45 PM   #75 (permalink)

2 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eternalsoul is an unknown quantity at this point

Alıntı:
fatih Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar
yüzümün ve kulaklarımın kızaracağı korkusu ile silik durmuyorum çünkü biliyorum ki ben bu sorunu aştım
Tebrik ederim arkadaşım.
Ben de işimde çok başarılı oluyorum. Mesleğimde bilgi açısından eksiğim çok fazla Offfff.. İnşallah eksiklerimi tamamlıyorum, mutlu oluyorum...
-Acaba oluşması zor olan hedeflerimiz için benim yazdığım şekilde yarı umutlu yarı umutsuz bir duygu hedefin gerçekleşmesinde etkili midir, merak ediyorum- dusun
eternalsoul isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-12-2007, 11:55 PM   #76 (permalink)
Yüzbaşı

jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about

Alıntı:
eternalsoul Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
fatih Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar
Tebrik ederim arkadaşım.
Ben de işimde çok başarılı oluyorum. Mesleğimde bilgi açısından eksiğim çok fazla Offfff.. İnşallah eksiklerimi tamamlıyorum, mutlu oluyorum...
-Acaba oluşması zor olan hedeflerimiz için benim yazdığım şekilde yarı umutlu yarı umutsuz bir duygu hedefin gerçekleşmesinde etkili midir, merak ediyorum- dusun
öncelikle olumsuz terimleri kullanmamaya çalışarak şimdiki zamanı kullanıp olumlu ifadelere yer verip duygularını pozitif bir enerjiyle dile getirdiğin için seni kutlamak istedim.
benim gördüğüm hangi adınları atacağımım farkındasın ve pozitifsin.
bu en önemli gelişme ve adım diye düşünüyorum.
zor olan hedef diye nitelendirdiğin hedeflerin için sana kendimce iki tavsiyede bulunmak istiyorum.
ilki; hedefini parçalara bölerek ilerle..her acıdan o parçaları mukemmel kılmaya çalış..ve bir sonraki parçalarda öncekilere arada donerek ilerle.
ikincisi hedefe ne kadar hazırsın bunu sorgula gerçekten istiyormusun? yada istiyorsan o hedefin olması durumundaki çekingelerin varmı?mesela zengin olmaya kendimi açıyorum dersin.fakat zengin olmaya ait korkularında vardır.değişip bencil olabilirim korkun vardır.vefasız olmak endişen vardır.yada para yüzünden insanlarla aranin açılması endişen vardır yada nazar değer diye bir inancın vardır.vs. vs. gibi.
bu düşünce sistemlerini çözmek bunlardan kurtulmak bunları bırakmak yerine olumlularını koymak hedefe ulaşmana yardımcı olacaktır.
sevgilerimle
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-12-2007, 12:21 AM   #77 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point

Bende hedeflerimi geçirdimde kafamda hemen paylaşıyorum.
(Sevgili asisler kulakların çınnnn çınnnnnn çınlasın emi)
35 yaşında zengin oluyorum 100.000.000 YTL servetim var.
35 yaşında oğlumla beraber dünya turuna çıkıyorum 80 tur dönüyorum dönmeye doyamıyorum
Antonio Banderas ile çok büyük bir aşk yaşıyorum . Hatta o kadar büyükki dünya 7.3 şiddetinde sarsılıyor
Bu arada Brad Pitt' pit pit sen git diyorum yüz falan vermiyorum.
Tabi dünya güzellik yarışmasını 35 yaşında kazanan ilk bayan olarak Guinness Rekorlar Kitabına giriyor birdahada çıkmıyorum..
Mütevazi kişiliğimdense aslaaa aslaaaa taviz vermiyor yoluma devam ediyorumm
(telkinlerin dozunu azaltsam iyi olacak. )
Alt 04-01-2008, 01:05 PM   #78 (permalink)

1 Mesaja İyi ki varsın denildi
asiMelek is an unknown quantity at this point

benim ilerye dönük biçok düşnce geçio aklımdan ama asıl önmlisi onlrı uygulamaya dökmek ewet bnu bliorum inş.da dökecem..şuan ünv.deim 2.snfım derslerim çok zor 3 e uzamasndan korkuorum elmden geleni yapıorum ama bikç hoca gıcıklık yapıo işte.inş.bşarcm..sonra okul btincede kursları düşnüorum microsoft un.ha bu arada bölümüm pc prg.lığı o ysden dşnüom kurslrı ama prg.cılık üzerine değil anladımki bna göre değil..grafikerlik üzerine gtmek istiyorum..ya üffffffffffffff yaa napcem bennnnnn
asiMelek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-02-2008, 12:14 AM   #79 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

aslında beklentilerimizi sıraya sokmamız sandığımızdan daha da önemlidir..

hedeflerinizi karışıkta olsun yazın.. sonra temize geçerken gruplara ayırın..
a b c .. diyerek

sonra a grubunu sıraya sokun önemli ve acil olanlara göre a1 a2 a3 daha sonra diğer gruplar için aynı işlemi yapın

bititğinde grupların başında ki a1 b 1 ... önemli ve acil olan ihtiyaçlarımız olarak karşımızda listelenecek
böylelikle yolumuz daha belirgin olacak ve enerjimizi hedeflerimize daha rahat yönlendirmiş olacağız...

belirsizlik hedeflerin ertelenmesine ve yanlış yönlerde olmamıza sebep olur..

sevgiler..
Alt 16-02-2008, 05:44 AM   #80 (permalink)
Teğmen

12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna is an unknown quantity at this point

Alıntı:
ELİF-81 Nickli Üyeden Alıntı
Dürüst,sadık,mutlu, güleryüzlü, sevgi dolu biri ve o kişiyle bir ömür boyu sürmesini istediğim bir evlilik, aile hayatı ,gerçek sevgi , bağlılık , arkadaşlık , dostluk ve paylaşım 96
bu bi hedef midir tartışılır belki ama bende katılıyorum elif81'e. bide bunlardan önce daha soyut olarak kendime güvenimi geliştirmek, kendimi olduğum gibi kabullenip sevmeyi hedefliyorum.
daha doğrusu şöyle demeliyim galiba: kendime güveniyorum, kendimi her halimle seviyorum. yaşasın
smyrna isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks